Şimdi Ara

Hideo Kojima'nın Yeni Oyununun PC'ye de Geleceği Onaylandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Bugün itibariyle bağımsızlığa çekildiğini açıklayan ve Kojima Productions'u yeni haliyle karşımıza çıkaran Hideo Kojima'nın Sony'le yaptığı anlaşma bazı yanlış anlaşılmalara yol açmıştı. Ünlü oyun yapımcısı bu kez merak edilen soruları yanıtlayarak kafalardaki karışıklıkları giderdi.

Kojima Productions'un Sony tarafından herhangi bir yatırım almadan, tamamen bağımsız bir şekilde kurulduğunu söyleyen Hideo Kojima, kendilerinin Sony çatısı altında bulunmadığını belirtti. Sadece ilk oyun için Sony'le özel 'konsol anlaşması' yaptıklarını belirten Kojima, yeni projenin PS4'ün ardından PC'ye de geleceğini açıkladı. Firmanın Xbox cephesine de ilerleyen senelerde oyunlar yapabileceğini belirten Hideo Kojima, PS4'e özel anlaşmanın sadece ilk proje için geçerli olduğunu söyledi.

Kojima Productions'un ilk bağımsız projesi için de konuşan Hideo Kojima, oyunun tamamen yeni olacağı, Metal Gear ya da Silent Hill serileriyle bir alakasının bulunmayacağını açıkladı. Oyunun bağımsız olarak Kojima Productions tarafından geliştirileceği belirtilirken, PS4 yayıncılığını Sony'nin üstleneceği eklendi.

• Xbox'u harcayacaklar Matmazel.
  • Helal olsun Kojima San! Bir önceki Sony haberi beni umutsuzlandırmıştı şimdi çok sevindim. Böyle bir krallıktan sonra oyunu kendim için satın alıp bir de ucuza key bulursam bir arkadaşa hediye edesim geldi.
  • Heralde İndie oyunu yapacak.. Metal gear büyüklüğünde bir oyun en az 70 80 milyon dolar bütçe gerektirir.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • PC oyunculuğu açısından güzel, Türkçe oyun açısından kötü, PS4'e özel olsaydı TR gelme şansı yüksekti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -ZoRRo-

Heralde İndie oyunu yapacak.. Metal gear büyüklüğünde bir oyun en az 70 80 milyon dolar bütçe gerektirir.

bu adama yatırımcı mı yok sanki

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sony'e geçince çoğu kişi ''sony'e özel oyun yapar ya sattı kendini'' demişti kojima bunlara tokat gibi cevap vermiş.Vur Kojima Vur daha ölmediler :D

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

PC oyunculuğu açısından güzel, Türkçe oyun açısından kötü, PS4'e özel olsaydı TR gelme şansı yüksekti.

PS4 sürümünün yayıncılığını Sony yapacaksa TR gelebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 16 Aralık 2015; 22:19:19 >
  • hahahahahahahhahahahahaa inşallah microsoft xbox kanadı göz yaşları içinde iflas eder
  • Sony'nin çatısı altına girildiği açıklanmamıştı zaten, ki bu adamın bu saatten sonra kimsenin çatısı altında çalışacağını sanmıyorum. Yeni projesini merakla bekliyorum. :)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Haydaa PCye gelecekse türkçe işi yalan oldu o zaman. Oyuna ilgim şimdiden düştü. Neyse bekleyip göreceğiz nasıl bir oyun olacağını. Mgs5teki gibi açık dünya oyun yapacaklarsa hiç yapmasınlar. Çünkü açık dünya işini becerememişler mgs5te.

• Fps olacak oyun. Aha buraya yazdım.

• AAA oyun olcakmı acaba

• Sony sanki kendisi kurdurtmuş gibi video yayınlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: emresed

Sony sanki kendisi kurdurtmuş gibi video yayınlıyor.

Böyle bir yapımcıyla anlaşma yapması iyi bir propaganda malzemesi, sonuçta Kojima ilk defa Konami'den bağımsız bir stüdyo kurdu ve hayranları merakla ne yapacağını merak ediyor Sony'de bunu fırsat bilip ilk oyun için anlaşma yaptı bunun içinde bir video yayınladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: emresed

Sony sanki kendisi kurdurtmuş gibi video yayınlıyor.

Böyle bir yapımcıyla anlaşma yapması iyi bir propaganda malzemesi, sonuçta Kojima ilk defa Konami'den bağımsız bir stüdyo kurdu ve hayranları merakla ne yapacağını merak ediyor Sony'de bunu fırsat bilip ilk oyun için anlaşma yaptı bunun içinde bir video yayınladı.

Kojima süpriz yapmadı aslında . Mgs1'den beri Sony ile içli dışlı. Aralarında illa bir çok kez muhabbetleri olmuştur. P.T'nin demosu bile ps4' e özel idi.

• Sony'i anca bu adam kurtarır önceden de olduğu gibi...

• gelsin, mgs5'i büyük keyifle oynadım cidden oyun sektörü için çok önemli birisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: -ZoRRo-

Heralde İndie oyunu yapacak.. Metal gear büyüklüğünde bir oyun en az 70 80 milyon dolar bütçe gerektirir.

Bugün kıçı kırık bir bağımsız yapımcı Kickstarter'da kampanya başlatsa 50-60m dolar bağış topluyor(Star Citizen falan 100m'i geçti mesela). Sence Kojima gibi bir isim aynısını yapsa ne olur? Ben söyleyeyim sana, Kickstarter'ı yıkarlar benim güzel kardeşim...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.