Şimdi Ara

NZXT S340 Kasa ve MSI GAMING M5 Foto+Video (Slave kablo ve led takıldı 1070 bekleniyor yeni FOTOLAR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
1
Favori
2.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    onu da pascal serisine saklıyorum eger gecikmezse=)

i7 6700K
    Msi gaming M5
    CL 12 Kingston hyperX Savage 2400mhz 8+8 16 gb REM
    LEADEX Super flower SemiAktif Fan 850 watt GOLD
    Lepa 240 mm Water Cooling
    Samsung nvm951 ssd alınacak (suan eski sistemiminden kalan sandisk extreme kullanıyorum)
    NZXT s340 KASA

Yorumlarinizi almak isterim
    Buda yeni kasamın vidyosu

https://www.youtube.com/watch?v=_eH1go5CFDA
    Sisteme 30 dakikanın üzerine prime 95 full yükleme test yapıldı max sıcaklık 65 sorunsuz calıstıç
     NZXT S340 Kasa ve MSI GAMING M5 Foto+Video (Slave kablo ve led takıldı 1070 bekleniyor yeni FOTOLAR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alonelion -- 17 Mayıs 2016; 14:16:02 >

• alonelion A kullanıcısına yanıt
    Gayet güzel güle güle kullan.Ayrıca kasana resim çizdirebilme olasılığın varsa birine çizdirmelisin bence
  • güzel hocam ama geri kalan parçalar nerde
  • LoliconOtaku kullanıcısına yanıt
    Yorumlariniz icin tesekkurler hocam simdilik sadeligin tadini cikarayim diyorum:)
  • Sorma :)) Gec geliyor parcalar bazi parcalarysa hala karar veremedim parcalar geldikce resimli bir sekilde aktarcam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alonelion

Sorma :)) Gec geliyor parcalar bazi parcalarysa hala karar veremedim parcalar geldikce resimli bir sekilde aktarcam :)

tamadır şimdiden güle güle kulanın
  • Eyvallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nzxt yi nerden aldın?
  • HideBound kullanıcısına yanıt
    Avrupadan aldım hocam. 81 euro
  • Bu kasayı bende düşünüyordum ama az fana sahip ve ön tarafa radyatör konuluyor içeri sıcak hava üflüyor Ne kadar kullanışlı emin değilim. Ama sade ve şık.
  • radyasyon35 R kullanıcısına yanıt
    Uste koydugumuz radyatorde iceri dogru havayi ufledigi icin sknti yok. Arka tarafta ve uste 120lik egzoz fanlar egzoz fanlar onden gelen sicak havayi yandan ve ustten disari atiyor (yukariya 140lik fan takabiliyrsun(1) onlerede(2) de) yani aslinda hava akisinda hicbir sorun yok. Fanin azligi coklugu beni ilgilendirmiyor zaten radyatorle beraber one 2 fan gelecek arka ve ustte zaten fanlar mevcut. Ama yukaridaki fani belki ledli 140likla degistiririm. Kasa compackt gereksiz bosluklar yok dizayn 10 uzerinden 10 bence
  • Hocam kasayı hangi siteden aldınız ve kargo ne kadar tuttu bilgilendirebilir misiniz ?
  • Hocam birazdan size alabilecegnz yerlerin linkini atiyorum. Ama bu arada ben avrupada yasiyorum onlara email yoluyla kasayi trye yollayp yollamadklarini sorabilirsnz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NZXT kasalar güzeldir, hayırlı olsun kasanız. Alacak olanlar varsa Amazonda'da mevcut. Lakin beyaz olan Türkiye'ye gelmiyor. Aşağıdaki siyah modeli geliyor, her şey içinde kargo, gümrük vs. 136 Dolar (400 TL) ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 17 Aralık 2015; 8:58:12 >
  • kasanın önünde birşey olmaması garip geldi :D usb ler falan tepesindemi ? önüne bari kendi tasarım logonu falan bastır yapıştır bembeyazmı durucak :)
  • soguk damga gibi aslında NZXT yazısı asagıda var fotoda gorunmuoyor=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alonelion

soguk damga gibi aslında NZXT yazısı asagıda var fotoda gorunmuoyor=)

varmı tamam :) kasa süpermiş tam benim odalık aslında masa + sandalye süt beyazı bide bunu düşün of :D Black Edition kasa aldım ben kendim anakart aynasını falanda siyah yaptım :) Forza beşiktaş
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam birde pompa sesi olmayan adam akıllı bir sıvı sgutma bulsam (hazır olanlarından orn h90) nerede okusam ya popma bir yıl icinde duruyor ya boru su akıtıyor ya da poma sesi sorunu...oneriniz var mıdır sorunsuz bir sıvı sogutma?
  • tesekkurler evet kasa kompact bir yapıda gereksiz bir bosluk yok gibi bu da benim hosuma gidiyor. sıvı sogutma kaldı bir tek kararlastırmadıgm. parcalar geldikçe resim atıcam=)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.