Şimdi Ara

MaxCurve ile iOS tarafında fotoğraf düzenleme seviye atlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • MaxCurve ile iOS tarafında fotoğraf düzenleme seviye atlıyor


    Wanman adlı geliştirici tarafından iOS 7.0 ve üzeri iPhone ile iPad modelleri için hazırlanan uygulamalardan MaxCurve, Apple uygulama maket üzerindeki yerini aldı.

     

    Profesyonellere özel hazırlanmış bir fotoğraf editörü olan MaxCurve, adından da anlaşılabildiği üzere kişilerin gerekli düzenlemeleri direkt olarak özel eğriler üzerinden yapmasına imkan tanıyor. Eğrilerin ve diğer düzenleme araçlarının alt tarafına yerleştirildiği bir arayüz ile gelen uygulama, bu noktada pozlama, renk sıcaklığı, kontrast gibi bilindik değişiklikler dışında Adobe Photoshop içerisinde dahi sunulmadığı belirtilen güçlü değişikliklere izin verebiliyor ve her renk ile ışık tonuna müdahale edilebiliyor.

     

    iPhone 6s ile iPhone 6s Plus ile karşımıza çıkan 3D Touch (Basınç hassasiyeti) teknolojisiyle fotoğrafları düzenleme öncesi ve sonrası şeklinde karşılaştırabilen MaxCurve, "JPG, TIFF ve PNG" formatlarına aktif olarak destek veriyor ve 4096 x 4096 piksel çözünürlükteki fotoğraflar ile çalışma gösterebiliyor. Fotoğrafları kalite kaybı olmadan kaydedebildiği söylenen uygulama, aynı zamanda çekilenlerin EXIF ve GPS verilerini de koruyabiliyor. 

     

    2,69 TL fiyat etiketiyle satışa çıkan MaxCurve uygulamasına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

     

     








  • Bedava bi ton uygulama var.. Neden para verelim..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seyrim

    Bedava bi ton uygulama var.. Neden para verelim..

    Tamam para vermiyorsun bari parayla satılan uygulamalara laf atma. Kedi ciğer misali... Parasını hak eden uygulamaların olduğunu ve bedava olanlardan daha iyi olduğunu inkar edemezsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoo bundan 100 kere alicak kadar param cok rahat var ama neden alayım su uygulamayı ? Gayet gereksiz bir ton ücretsiz uygulama var ki facetune kralı zaten bunların ücretli de ama hak ediyor gerçekten gereksiz uygulama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben zaten bu uygulama için demedim genel için konuştum. Facetune bana kalırsa yüz kusurları iyi bir uygulama. Paralı olunca ultra bir cazibe oluşturacak hissi veriyor sanıyor olabilirsiniz. Ama hizmet veren uygulamanın makul bir ücreti olması normaldir. Ücretsiz olanlarda var mesela reklamları dayıyorlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.