Bildirim
Steam Link ve Kontrolcüsü Video İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
özet olarak iyi değil. gamepad alacağım muhtemelen xbox one kontrolcüsü olacak. -
Steam Link için kablolu bağlantı şart demişsiniz ama kablolu bağlantı ile bu videoyu 720p izlerken bile donuyor .
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
Klavye farem varken neden para vereyim bu kontrolcüye bence albenisi olmamış, belki vive çıkınca satar ama pek umudum yok. Valve'ın eline yüzüne bulaştırdığını düşünüyorum ben.
Kontrolcü konusundaki yorumlar beni biraz hayal kırıklığına uğrattı. Ama elime geçerse mutlaka denemek istiyorum.
Steam kontolcüyü ben yenilikçi bir tasarım olarak görüyorum. İleri de çıkacak konsolların kontrolcülerinde daha farklı neler yapılabilir diye deneysel bir çalışma anlamında faydalı. Ama alıp kullanmayı tavsiye etmiyorum.
steam link anca gecikmeyi 1ms saniye indirirse anca ozaman alınmalı
Ben Steam(Valve) nin ne yapmaya calistigini bir türlü anlamiyorum.
Gereksiz bir atilim icerisinde.
Steam Linki almayi dusunuyordum. Sonra Fifa yi Steam Link uzerinden oynayamayacagimi fark edince almaktan vazgectim.
Birincisi Steam link ve kontrolcüsü sahibi olarak kendi deneyimlerimi aktarmak istiyorum.
İkincisi Mesut Çevik daha başlarken açıkçası ön yargılı başlıyor kontrolcü ve link hakkında.
Ben wifi üstünden de denedim kabloyla da gelen güncellemeler sayesinde kabloyla gayet oyun akıcı oynanıyor. Casual oyunlarda wifi ile tecrübe ediliyor çok rahat.
Üçüncüsü kontrolcü konusunda iki şeye katılıyorum malzeme kalitesi olarak gerçekten ucuz hissiyatı yaratıyor ama çok dayanıklı ve sağlam olduğunu anladığınız da görüntünün çok da önemli olmadığını anlıyorsunuz zira, ps4 kontrolcüsü analoglarının elde parçalanması cidden sıkıntılı bir durum bana göre... İkinci katıldığım olaysa titreşim olarak bu heptik denen olayda kalmaları gerçek bir titreme özelliği olsaymış iyi olurmuş,
Fakat değinmedikleri kontrolcünün hareket algılama yeteneği bence gayet yetenekli.
Kendi tecrübelerim dahilinde kontrolcü için şunu söyleyebilirim, gerçekten oynaması çok keyfili, en azından yıllarca xbox ve logitech F710 kullanan biri olarak gerçekten "PC'YE ÖZEL" havasını başarılı bir şekilde veriyor.
Hatta ben ikincisini almayı planlıyorum eşim bile kontrolcüyü eline aldığında wouuuow diyebildi. Ha keza strateji falan bir kenara masaüstünde touchpad sayesinde rahatça dolanmanız evinizde film izleme gibi artıları da mümkün kılıyor.
Link+Controller ikisi çok uyumlu ve steam logosuna basınca özel ayarların çıkması gibi gerçekten aşmış bana göre PS2,PS3 kullanan biri olarak bence aranan bir şey olduğunu düşünüyorum. Eğer canavar gibi bir PC'niz varsa düşünmeden edinin pişman olmazsınız...
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
-
Dualshock 4 kullanıyorum PC de kesinlikle bundan rahat . Bu alet tam işkencelik , insanı oyunlardan soğutur o derece .
Bende pcde dualshock 4 kullanıyorum dswindows programı ile titreşim çalışıyor.Bu arada padide çalışıyor maus gibi kullanılabiliyor fakat yeri iyi yerde olmadığından oyunda kullanılmaz steam kontrolcüsü gibi.Direk xbox kolu olarak görmesine yarıyor program.
oo gece gece izleyecek birşey çıktı teşekürler
edit: izlemez olaydım 2 dakikada bir video duruyor bakın donmuyor duruyor resmen indirip izleyeyim dedim 200 kb ile iniyor 24 mbps kullandığım hâlde gece gece keyifli bi program izleyelim derken daha da asabilestik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsur kalan adam -- 14 Aralık 2015; 2:05:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Steam Linki kesinlikle almayı düşünüyorum ama asla Xbox one kontrolcüsünü bırakıp Steam controller kullanmam.
Steam Linki kesinlikle almayı düşünüyorum ama asla Xbox one kontrolcüsünü bırakıp Steam controller kullanmam.
quote:
Orijinalden alıntı: koçari
özet olarak iyi değil. gamepad alacağım muhtemelen xbox one kontrolcüsü olacak.
X-box elite controller al.
Ama steam'inkinin 3 kati be fiyati.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
amazondan 2 cihazı birden bundle aldığım zaman, gümrükte vergiye takılır mı ?
Bilen biri yardımcı olursa sevinirim.
Steam link sadece steamdeki oyunlar mı stream edilebiliyor?
Xbox one gamepadinin usb dongle fiyatını görünce vazgeçmiştim. Steam c. en azından fiyat olarak çok iyi duruyor.
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
quote:
Orjinalden alıntı: Hobar
Steam link sadece steamdeki oyunlar mı stream edilebiliyor?
Hayır hocam, hatta oyun dışında tüm masaüstünü stream ettiğinde pc yi taşımış gibi oluyorsunuz.
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
Benzer içerikler
- the last of us part 2 sistem gereksinimleri
- resident evil 9 ne zaman çıkacak
- squid game oyunu netflix
- mafia the old country sistem gereksinimleri
- dan houser
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X