Şimdi Ara

Erzurum'daki ilk çağrı merkezi 10 yaşında özel video

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •  

     

    Geride bıraktığımız hafta Turkcell ile Erzurum ziyareti gerçekleştirdik. 700.000’i aşan nüfusu ile Doğu Anadolu’nun en büyük ili olan şehir, tarihi eserleri ve kış sporları ile öne çıkması yanında kurtuluş mücadelesinin başlangıç yeri olması nedeniyle de gönüllerimizde ayrı bir yere sahip.

     

    Erzurum'daki ilk çağrı merkezi 10 yaşında özel video 




    Bizim ziyaret nedenimiz ise şehrin yeni lokomotifleri arasında yer alan çağrı merkezleri ile ilgiliydi. Turkcell, Doğu Anadolu’daki ilk çağrı merkezi yatırımının 10. yılını kutladı.

     

    Erzurum'daki ilk çağrı merkezi 10 yaşında özel video 




    2005 yılında 29 kişilik bir ekip ile başlayan macera bugün 1224 kişiye ulaşan kadrosu ile Turkcell Global bilgi için ayrı bir öneme sahip.

     

    Erzurum'daki ilk çağrı merkezi 10 yaşında özel video 




    Doğu Anadolu illerine yatırım konusunda çekingen davranan diğer kuruluşlara da örnek olan girişim Erzurum’un gelişen ve büyüyen ekonomisinde de önemli bir yer edinmiş.




    10 yılda şehir ekonomisine 1.1 Milyar TL kazandıran Turkcell Global Bilgi Erzurum Çağrı Merkezi, günde 33000’den fazla çağrı cevaplıyor.

     

    Erzurum'daki ilk çağrı merkezi 10 yaşında özel video 




    Doğup büyüdükleri şehirden ayrılmadan kurumsal bir yapı altında çalışma şansı yakalayan gençlerin bir çoğu Üniversite eğitimlerinin hemen ardından Turkcell Global Bilgi çatısı altında çalışmaya başlamış.




    Turkcell, Erzurum Atatürk Üniversitesi ile işbirliği yaparak buradan mezun olan öğrencilerin iş hayatına hızlı katılımları için de ayrıca çalışmalar sürdürüyor.

     

    Erzurum'daki ilk çağrı merkezi 10 yaşında özel video 




    Çalışanlar arasında bizleri tanıyıp selam vermek için yanımıza gelenlerle yaptığımız sohbetlerde de dostlarımız memnuniyetlerini dile getirdiler.




    Açıkçası askerliğim nedeniyle önce Erzincan sonrasında da Kars’da bulunmuş biri olarak Ankara’nın Doğusunda iş imkanı yaratılmasının önemini bu illere hiç gelmemiş birine nazaran çok daha iyi anladığımı söyleyebilirim.

     

    Erzurum'daki ilk çağrı merkezi 10 yaşında özel video 




    Çalışanlarının %45’i kadın %55’i erkek olan Eruzurm çağrı merkezi, Doğu illerimizde yaşayan Türk kadının iş hayatına katılımı konusunda da elinden geleni yapmış gibi görünüyor.

     

    Erzurum'daki ilk çağrı merkezi 10 yaşında özel video 




    Çağrı merkezi kapsamında, gelişen teknoloji ve alt yapı yatırımlarının katkısıyla evden çıkmakta zorlanan engelli vatandaşlarımıza da iş imkanı sağlanabildiğini görmek ayrı bir mutluluk kaynağı oldu.




    Turkcell Global Bilgi’nin Türkiye’de 20, Ukrayna’da 4 olmak üzere toplam 24 çağrı merkezinde 12 bin kişi istihdam ediliyor ve Turkcell’in verdiği bilgilere göre bu yatırımlar sayesinde gelen çağrıların %80’ine 20 saniye gibi kısa bir sürede cevap verilebiliyormuş.

     

    Erzurum'daki ilk çağrı merkezi 10 yaşında özel video 




    Dileriz ki bu tip yatırımlar hız kesmeden artar ve insanımız doğup büyüdüğü şehirleri terk etmeye gerek duymadan da hayatını iyi şartlar altında sürdürebileceği işlerde çalışma fırsatı bulabilir.

     

    Erzurum'daki ilk çağrı merkezi 10 yaşında özel video 




    Donanım Haber olarak Erzurum’daydık. Bir sonraki videomuzda görüşmek üzere hoşçakalın.










  • Okumayin,Turkcell virali

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reklam reklam reklam... bize ne ki ? yada bu haberin sitenizle alakası nedir? yada madem böyle haber yapıyorsunuz reklam haricinde kalanları da yapın yada sadece gereken haberleri koyun ama yok illa reklam illa reklam.

    boşuna izlemeyinde okumayında

  • Arkadaşlar Merhaba,

    Reklam olsa üzerinde reklam yazar :) Perşembe günü Erzurum'a gittik, gördük ve gördüklerimizi, bize anlatılanları sizlerle paylaştık. Apple, Samsung veya Sony ile ilgili bir davete katılınca da aynısını yapıyoruz. Oradaki bir ürün oluyor buradaki ise bir hizmet ve girişim.

    İlginizi çekerse okursunuz çekmezse okumazsınız ama isyan kısmına anlam veremedim. Ülkemiz şirketlerinin birinin 2005 yılında yaptığı yatırımın bir şehrimize kattıkları ile ilgili bir video bu hepsi bu kadar.

    Gitmişken orada Donanım Haber takipçileri ile de bir araya gelme şansımız oldu ekte bir fotoğraf yer alıyor. Benim için güzel bir etkinlikti.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik

    Erzurum'daki ilk çağrı merkezi 10 yaşında özel video
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • türkcellden başkası yalan sadece çekim kalitesi değil müşteri hizmetleri de çok iyi.türkcell den numaramı taşımıştım ama 2 ay dayanabildim geri döndüm.

  • güzel ülkemin güzel şehri can memleketim can erzurum..

  • Arkadaşlar neden bu kadar eleştirel yaklaşıyorsunuz gerçekten anlamıyorum.Kaçımız Erzurum'da Turkcell'in böyle bir çağrı merkezi olup böyle duyarlı hizmetler verdiğinden haberimiz vardı.

    Yapmayın etmeyin, kaçınız Donanım Haber gibisinden bir web sitesini görme çalışma imkanına sahip oldu,oradaki yönetim bütçe işlerini inceleme görme fırsatı buldu.

    Farkında değil misiniz bilmiyorum ama sadece web üzerinden içerik sağlayan sitelerin başka nasıl bir gelir kaynağı olabilir ki.Bize kaliteli içerikler sağladığı ve kendilerini geliştirdikleri sürece reklamlardan gelir elde etmeye ihtiyaçları var.

    Bizim ise (eğer istiyorsak) onların sürekliliğini sağlamak için reklamları izlemek gibi bir sorumluluğumuz var. (ki bu videonun bence ciddi bir bilgi ve farkındalık yarattığını varsayarsak reklam olarak adlandırılması yanlış olur.)

    Sizden Ricam; lütfen eleştiri yapmadan önce karşımızdakine empati yapıp eleştirinin ne kadar anlamlı olduğunu anladıktan sonra eyleme dökmeniz.

    İyi Günler.





  • Şu terör belası bitse keşke de yatırımlara devam edilse Güney doğuda ve doğu illerinde.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ***Leopard***

    Okumayin,Turkcell virali


    Haber bağlantılarına her tıkladığımda büyük bir azimle ekranı kaplamaya çalışan reklamlar yerine, böyle viralleri tercih ederim açıkçası. :)

  • 1) Yanılmıyorsam Erzurum 700.000 kişi ile Doğu Anadolu'nun en büyük ili değil. Ondan önce Van ve Malatya var. Neye göre en büyük ili dediniz merak ettim..

    2) Bu müşteri Hizmetleri ERZİNCANda da var. Buradaki yerin ismi ASİSTT. Bunların hepsi 2 yıllık okuyup asgari ücret alıyorlar.(arkadaşımdan biliyorum)

    3) Üniversite okuyup asgari ücrete mecbur kalmak çok kötü birşey. Keşke Turkcell her çeyrekte 800 Milyon TL kâr edeceğine bu müşteri temsilcilerin maaşlarına da biraz zam yapsaydı..

  • Nedense aklıma south park'ın bu sezonki final bölümü geldi.

  • Pardonda 750.000i aşan Malatyayı nereye,ne yaptınızda Erzurumdan geride kaldı..
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Malatya

  • Her yere acsinlar.. Tebrikler.

  • wolf silver W kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Açıkçası vikipedia'ya güvendim yanlışım varsa kaynak vererek düzeltirseniz yer veririz.https://tr.wikipedia.org/wiki/Erzurum

    2011 yılında Callpex ile Bitlis'e yine bir çağrı merkezi açılışına gitmiş şirketin yönetim kurulu başkanı ile sohbet etmiştim. Ona bölge için önemi abartılıyor sanki, çağrı merkezleri asgari ücret ile kişileri çalıştırıyor dediğimde ki henüz askere gidip ülke gerçeklerini görmemiştim :) aldığım cevap "Evet istanbul için yetersiz görülebilir fakat doğu illerinde yaşam İstanbul'a göre çok daha uygun bu yüzden burada aileye önemli katkısı oluyor" olmuştu.

    Askere gidip doğu illerindeki genç arkadaşlarımın çoğunun asker sonrası ne hedefleri ne de işleri olduğunu görünce bu tip yatırımların değerini daha çok anladım.

    Ne yazık ki Kars, Erzurum ve benzeri Doğu Anadolu illerimizde ya devlet kurumları ya tarım veya hayvancılık ya da ticaret yeri sahibi olmak dışında kazanç kapısı yok denecek kadar az.

    Bu tip kuruluşlar büyük nimet ve gençler, kadınlarımız evde boş oturup iş arayacaklarına gidip hayat ile tanışma, kurumsal bir şirketin parçası olup öyle ya da böyle para kazanma şansı buluyor.

    Bugün asgari ücret veriliyor diye bu yatırımları küçümsemek bence büyük haksızlık oluyor. Bu eleştiriyi içten inanarak yapan biri bu ülkenin gerçeklerini kesinlikle bilmiyordur.

    Keşke bankalar bilgi merkezlerini oralara taşısa da operasyonel kısımda yine asgari ücretle de olsa binlerce insanımız yer bulsa. Bu bölgelerin bu yatırımlara çok ihtiyacı var zaten gidip yerinde gören birinin de farklı bir şey söyleyeceğini sanmıyorum.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crauls

    Pardonda 750.000i aşan Malatyayı nereye,ne yaptınızda Erzurumdan geride kaldı..

    https://tr.wikipedia.org/wiki/Malatya

    Aynı Wikipedia'da bir de Erzurum'a bakın isterseniz :)
  • Doğu Anadolu nun en büyük ili malatya dır.
    Tüik nüfusuna bakmak lazım. Telefondayım. Pc bulursam bakarım.

    Wiki de yanlış rakamlar var gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevilen marka olunca harika inceleme, yerli marka olunca auuuuuuuuuuu viral. :)

  • Wikipedi sonuçta açık kaynak özgür bir ansiklopedi. Siteyi biraz incelediğinizde " VİKİPEDİ BİLGİ GEÇERLİLİĞİNİ GARANTİ ETMEZ" yazısını görürsünüz. Burada önemli olanın da, Erzurum mu Malatya mı Van mı daha kalabalık sorusundan ziyade, Turkcell'in çağrı merkezi olduğunu düşünüyorum. Günde kaç saat çalışıyorlar bilmiyorum ama asgari ücret gerçeği sadece Turkcell'e has bir durum değil. Türkiyenin genel bir sorunu.

  • Haber için teşekkürler, emeğinize sağlık.
  • Burada ki çoğu yorum Doğu'daki iş olanakları gibi birçok konudan bihaber olan gelişi güzel yazılan yorumlar.Mesut Çevik'le görüşmemize neden olan bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler. Mesut bey ve bu sektörün içinde bulunan kişilerle 1,5 saat kadar çok samimi bir ortamda sohbet ettik. Bu bizim gibi doğu'da üniversite hayatı geçiren kişiler için çok önemli bir fırsat oldu. Bu sebeple bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim :)

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.