Şimdi Ara

YoCam ile sudan korkmadan 'vlog' kaydı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • YoCam ile sudan korkmadan 'vlog' kaydı


    Özellikle YouTube'un etkisiyle son dönemde çok büyük bir "Vlog" yani "video blog" furyası interneti sarmış durumda. Kişiler bu tarz çekimler için her zaman taşıyabilecekleri çözümler ararken, Kickstarter'ın yeni konuğu YoCam teknik özellikleriyle güçlü bir çözüm oluşturuyor.

     

    Site üzerinde Mofily tarafından başlatılan ve konulan 80 bin dolar hedefi geçmeyi başaran YoCam, ufak boyutlarına rağmen tam 2.7K çözünürlükte 140 derece görüş açısına sahip saniyede 30 kare videolar ve 8MP fotoğraflar çekebiliyor. Rakiplerinden özellikle HDR yani yüksek dinamik aralığa sahip kayıt desteğiyle ayrılan kamera, Bluetooth ya da WiFi teknolojileri üzerinden hem kontrol edilebiliyor hem de akıllı telefonlara görüntü aktarımı yapabiliyor.

     

    IP68 sertifikası ile 6 metre derinliğe kadar su altında kullanılabilen YoCam, dahili olarak görüntü sabitleme yapabiliyor ve 55 gramlık ağırlığıyla istenilen her noktaya rahatlıkla konumlandırılabiliyor. Bu açından "çok yönlü" yanı oldukça güçlü olan ürün, aksiyon kamerası, vlog kamerası ya da araç içi kamerası olarak rahatlıkla kullanılabiliyor. Kamera ilginç olarak yardımcı aparatlar yardımıyla köpeklerin üzerine dahil takılabiliyor.

     

    Özel akıllı telefon uygulamasıyla çekilen görüntüleri hızlı şekilde sosyal ağlara atabilen ya da fotoğraflardan ilginç kolajlar hazırlayabilen ürün, siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle elde edilebiliyor. 2016 Mart ayında dağıtma çıkacak ürüne sahip olmak için yapılması gereken en az bağış ise 149$ seviyesinde.

     

    YoCam hakkında hazırlanan tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz. 

    YoCam ile sudan korkmadan 'vlog' kaydı 









  • Yeni bir akım başlatılıyor, o akım furyası herkesi sarincaya kadar geliştirmeye devam ediliyor; sonra da o akıma yönelik cihazlar üretilip satılıyor. Pazar doyunca, o cihazların ömrü dolunca ise hoop yeni bir akım geliyor. Güzel sistem. Siz de o akıma kapilanlar arasında olmak yerine o akımı yaratanlar arasında olmayı amaçlayin, ülke ancak böyle gelişir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 13 Aralık 2015; 13:35:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu vloglar iyi tuttu bence güzel oluyor bu cihazda güzel bir alternatif...

  • kadirirdem kullanıcısına yanıt
    vlog ne olaki? bir örnekle açıklasanız. şu ürün tanıtımı,yemek tarfi falan yapan youtube kanalları mı?
  • tamam büyük bilge google dan öğrendim ne olduğunu. kısaca ingtagramın görüntülü hali. gün içinde yaptığımız her naneyi internete video olarak yükleme hali. ama bu ülkemizde tutmaz. çünkü internet servis sağlayıcıları sağolsun. internete kota koyuyorlar. bizde bu kotalar ve komik upload hızları varken bu tür şeylerin ülkemizde yaygınlaşması mümkün değil. ayrıca biz tanımadığımız insanların günlük yaptığı saçma sapan işleri seyretmeyi de sevmeyiz. tanıdıkların videolarını zaten facebooktan seyrediyoruz. ama tanımadığım adamın bilmem ne dağındaki yüyürüşünden bana ne.
  • yorgun selfie sonrasi bu YoCam sekilleride tuketimde yer ariyor.

  • Bir Xiaomi Yi değil :)

  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    kardeş google dan da bakabilirsin vlog 'un ne olduğuna fakat vlog insanın gezdiği dolaştıgı yerleri vs yada neler yaptıgını çektigi videolara deniyor kısaca böyle videolar güzel ve zevkli oluyor bazı youtube kanalları yapıyor.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.