Şimdi Ara

Royalist-Mu Online Türkish server 1.02d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkaşlar Royalistmu Online mu online serverim açılmıstır.

Server cuma saat 2 den pazar günü saat 12 kadar online dır.. Bu yöntem hafta sonu bos bos oturnlar için

uygulanmaktadır..

Server Hakkında Daha Detayluı Bir Bilgi Almak İstiyorsanız : royalistmu@hotmail.com Adresine Bas Vurmanız yeterlidir.

Server Özellikleri

Versiyon :1.02D

Exp : 800

Drops: 70

Monster HP: 100%

Reset Lvl : 350

Server Özellikleri Çok İstek Ola Bilirse Değiştirilir.

Server Kendim İçin değil Oynayanların Moralli keyifli Oynaması İçin Yapılmıstır.

Örneğin : Oynuyorum adını vermiyorum saljjs mu 30 dakka kılıc ceviriyorum 1 lvl atlıyorum oda zorlan..

Server Ana Bilgisyarı Hack Kolay Yer Onun İpleri saklı değildir ana bilgisyarda Depp Frezz Vardır Acountlar leptop yani baska bilgisyara kaydolur 1 bilgisyar hack yerse 2 hack yemez onun ipi saklıdır Zaten birinci bilgisyara ulasmadan ikinciye ulasılması imkansızdır

Server Ölüm Olmadığı Sürece Hep Online Dır. Server Kapatılması söz konusu asla değildir

Evet Diyorsanızki çok konustun arkaşım Serveri nerden indirecez oynayacaz ..

www.royalistmu.tr.cx Adresinden server weeb sitesi üyelik alıma rese poınt basma filan bu siteden ama

siteye gire bilmeniz için Hamachi Adı Werilen Programı Yüklemeniz Gerekmektedir

Hamachi Download
    Hamachiyi İndirdikten Sonra Altaki Linke tıklayarak resimli anlatımla kuruyoruz

Hamachi Resimli Anlatım

Ben hamachiyi Kuramadım Diyorsanız royalistmu@hotmail.com adresini ekleyin anlatıyım

Kurduktan sonra web siteye gere bilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi royalist-mu -- 29 Aralık 2006; 18:11:25 >

• Pardon arkaşlar server exp 1200

Oyundan Resimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi royalist-mu -- 29 Aralık 2006; 18:21:47 >
  • Yuhhh Beee 43 kişi bakmıs bir allahın kuluda ya oynanır yada oynanmaz bosver dememiş siz yorum yapında bnde ona göre işimi ayarlim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi royalist-mu -- 29 Aralık 2006; 18:42:50 >
  • saol ben oyundayım
  • Yeme beni Oyunda Kimse yok
  • biraz sonra girecem Hamachi yi kurayım
  • Adamın Birileri haladaha gelecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mu Online Türk Server Arıyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun en sonunda actın serveri
  • Çoktandır Açtım Herversiyonu Açtım Ama Enson Bunda Kaldım Saol
  • usda bıde yaw Serverfiles wersen hıc bır yerde yok duzgunu yaparsan elıne saglık
  • hocam olmmasa mail ekledım ıns yollarsın server hayırlı olsun hannibaeL@hackingstar.org
  • Server Files Veririm Vermesinede Bzı hataları war örneğin item tamir yok admin ısın lanma yazı yazma yok

eğer 1.02k cs verirseniz bende size istediğinz dosyı veririm
  • hocam 10.2k warda saglam mı bılmıyom suan pcde 12 tane 102 versıyon war hıc bırıde restore olmuyo
  • Ne olmuyo ne omuyo anlamadım çok acık söle
  • sql db restore edıyoruz ya o bı utlu olmadı 97d oluyo 10.2 olmuyo
  • Yuhhh onudamı bilmiyoın Msn adresim TARIK_7171@hotmail.com ekle yarıdm eem istediğin akdar
  • 1.02d dosyası bende var ama oyuna giremiyorum....

Sitedekini mi indirmek gerekli....
  • SERVER KURUCAM DİYE 40 TANE TOPİC ACTIN...

İNŞALLAH BAŞARILI OLUR!..
  • VaRoL Katiliyorum sana
    Hayirli Olsun
  • +5 FELANDA SAT FUN SERVER YAP EXP COGALT
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.