Şimdi Ara

Apple TV'nin uygulama marketi büyüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Apple TV'nin uygulama marketi büyüyor


    Video incelemesine burada yer verdiğimiz dördüncü nesil Apple TV, hayata sokulan uygulama marketi ile kullanıcılarına sunduğu imkanları arttırmaya devam ediyor.

     

    Yeni nesil Apple TV bildiğiniz üzere şirket tarihinde ilk defa kendi uygulama marketi ile geliyor. 9 Eylül tarihinde ilk duyurusu yapılan dördüncü jenerasyon Apple TV, gelen bilgilere göreyse bu market içerisinde şimdiden 2,600'den fazla uygulama barındırıyor. Marketin ağırlıklı olarak oyunlardan oluştuğu belirtililirken, en çok indirilen 10 uygulama arasında ise Netflix ile Hulu gibi TV'ye uygun "eğlence odaklı" çözümlerin başı çektiği görülüyor.

     

    Beraberinde gelen kumandanın hareket algılama özelliğiyle aynı zamanda bir oyun kontrolcüsü olarak kullanılabildiği dördüncü jenerasyon Apple TV, en çok indirilen ilk 50 içerisinde sadece 8 oyunun olmasıyla da söylendiği kadarıyla kullanıcılar tarafından "oyun konsolu" olarak benimsenmiyor.

     

    Apple TV'nin bir televizyon altı medya cihazı olarak 2,600'den fazla uygulamaya ulaşılmış olması, Apple'ın donanım dışındaki gücünü gözler önüne seriyor.








  • Şu sitenin Adını apple haber yapında hepimiz kurtulalım artık.
    Adamlar sizi WWDC ye çağırmadılar diye sitede ne içerik bıraktınız ne bişey. dört bir yanımız apple haberleriyle doldu taştı arkadaş.

  • Apple TVnin ne işe yaradığını bir türlü anlayamadım. Televizyon kanallarını izleyebiliyor muyuz? İzlenmiyorsa Nasıl bir tv?

  • Bu cihaz kesinlikle ve kesinlikle A9X Soc ile gelmeliydi.Eğer bu Soc ile gelse ps3 ve xbox360dan daha iyi görsel grafikler sunabilirdi buda platformu bambaşa bir şekle sokardı. Apple konsol işine bu şekilde girebilirdi.Düşük bir donanım ile çıkması bu fırsatı şimdilik kaçırmasına sebep oldu.

    Geçen haber vardı.2016 ilk çeyrek içinde apple tv donanımını güncelleyebilirmiş diye umarım gerçek olur

  • Adamlar Windows'u eş geçip Apple'ın tv marketiyle uğraşıyor. La bu Microsoft size neetti gardaş?

  • yav bu ara ne çok apple haberleri çıkıyor yeminle apple dan soğuttunuz her yer apple haberi para mı alıyorsunuz ne yapıyorsunuz.....

  • Browser olmadan ise yaramaz..

  • daha çok gelişmesi lazım

  • quote:

    Orijinalden alıntı: KalemKolik

    Bu cihaz kesinlikle ve kesinlikle A9X Soc ile gelmeliydi.Eğer bu Soc ile gelse ps3 ve xbox360dan daha iyi görsel grafikler sunabilirdi buda platformu bambaşa bir şekle sokardı. Apple konsol işine bu şekilde girebilirdi.Düşük bir donanım ile çıkması bu fırsatı şimdilik kaçırmasına sebep oldu.

    Geçen haber vardı.2016 ilk çeyrek içinde apple tv donanımını güncelleyebilirmiş diye umarım gerçek olur

    Umarim olmaz, yeni aldik apple tv 4.jenerasyonu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple bir ara dh ye yamuk yapmıştı sonra ne oldu neler döndü dh forum oldu sana apple forum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WWDC'ye çok var sakin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.