Şimdi Ara

Huawei Mate 8 ile hiç kaybolmayacaksınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Huawei Mate 8 ile hiç kaybolmayacaksınız





    An itibariyle Android tarafının en güçlü akıllı telefonu konumundaki Huawei Mate 8, bu şöhretini elbette Kirin 950 yonga setine borçlu. Akıllı telefon önemli özellikler kazandıran Kirin 950, konumlama teknolojileri konusunda da önemli bir başarıya imza atıyor. Huawei Mate 8 ile artık kaybolmak tarihe karışıyor.




    Huwaei ve InvenSense arasında yapılan lisans anlaşmasına göre, Kirin 950 yonga setinde InvenSense Konumlama Kütüphanesi - IPL adındaki sensör tabanlı algoritmaya yer verilecek. Algoritma sayesinde daha akıcı konumlama yapabilme imkanı olacak ve kapalı alanlarda bile konum kaybı yaşanmayacak. 




    InvenSense uzun yıllardır konumlama teknolojileri konusunda çalışmalar yapıyor. Firmanın hem donanım hem de yazılım tarafında çözümleri mevcut. Doğrudan uydu yardımı almak yerine IPL algoritması; jiroskop, akselerometre, manyetometre, barometre gibi sensörlerden verileri topluyor ve kullanıcının hareketlerini takip ediyor. Bu verileri GPS veya GLONASS verileri ile birleştiren sistem böylece kopma yaşanmadan sürekli bir konumlama tecrübesi sunuyor. Firma tünellerde bile adım adım navigasyon imkanı sunulacağını belirtiyor. 




    Farklı firmaların da benzer teknolojileri mevcut ancak bu teknolojiler genelde WiFi veya 3G sinyallerini temel alarak tahmini konumlamalar yapıyor. InvenSense uydu sinyali olmaksızın en akıcı konumlamayı yapabilme teknolojisine sahip. Kirin 950 bu teknolojilerin tümüne sahip olduğu için şimdiye kadar ki en akıcı konumlama çözümünü sunmuş olacak. 




    Kirin 950 yonga seti bilindiği üzere 4 adet Cortex-A72 ve 4 adet Cortex-A53 çekirdeği ile birlikte Mali-T880 grafik birimini getiriyor. Huawei Mate 8 modelinde ise 6 inçlik Full HD ekran, 3GB/4GB RAM, 32GB/64GB depolama kapasitesi, metal kasa, 16MP çözünürlüğünde arka kamera, 8MP çözünürlüğünde ön kamera şeklinde özellikler yer alıyor. Model 470$ başlangıç fiyatı ile Çin'de satışa sunuldu. Ülkemize ise Şubat ayında gelmesi bekleniyor.  










  • cepten cikan para geri donmeksizin kaybolacak.
  • Su metal hastaligini anlamiyorum. Aldigi telefonu kilifsiz kullanan cok nadir insan var. Cunku yere dustumu ekran cortlarsa telefonun yari parasi gitti nerdeyse. E adam zaten silikon kilifla kullaniyor. Aldigin metal telefonuda kilifla kullanacak. Ee ne gerek var o kadar agirliga. Hatta daha hafif olmali. Madem metal olacaksa on panel veya yan cerceveler metal olsun. Ha ayrica tam bir kapali kutu bu metal telefonlar. Ben bataryayi cikartmak istiyorum belki?

  • Bu fazlaca akıllı olmuş. Kafasının istediği yere götürmesini bizi.
    Cumhuriyet caddesi no 5 git deriz bu gitmez.
    "Hafta sonu cumhuriyet caddesinde ne işin var seni lanet olası ben seni ormana götüreyim " diyebilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar online satışı vs yaparsa aracı kazıkçılardan bizim gibi ülkelerde daha çok satışlar yaparlar ama 470 usd (kdv+diğer vergiler) şeklinde olması lazım çinde 470 usd avrupa fiyat 600-700 usd olursa iş zor

  • ya telefonlara boyle seyler eklsinler iste,butun telefonlarin ipi internetin elinde,radyo anteni koymuyolar internetten dinlesinler,hafiza karti girisi koymuyolar bulut depolama kullansinlar,gps internete bagli,kizilotesi koymuyolar wifi uzerinden remote control ile yapsinlar.Cihazlari donanim bazinda fakirlestiriyolar,yeni ozelliklerin yaninda geriye donuk destek verseler ne olur yani ? yukarda saydigim ozelliklerin olmasi karsiliginda 1-2 mm daha kalin bir cihaza eminim kimse hayir demez.

  • Fiyat çok yüksek bu telefon 'nun en fazla ederi1600 en iyi kamera ya sahip değil marka bilinirligi yok teknik servisi kötü yazılım tarafına girmiyorum bile satmaz bu tel bu fiyat a

  • Microsoft öyle yaptı kasa polikarbonat pil değişiyor, kapak alternatifleri derisinden metaline çeşit çeşit ama kalitesiz buu diye editöründen üyesine laf etmeyen kalmadı telefonlara.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • QuexSeeL kullanıcısına yanıt
    Tabiki bunlar tercih meselesi. Ama bana gore telefonun arkasi acilabilmeli. Bu yuzden tamamen metal olmayan ve arkasi acilabilen not4 aldim. Baska pek bir secenek de yok artik. Cogu telefon acilmiyor ve metal. Nokianin ilk lumia serisine gelince bence fena degildi. G2 kullandim plastikti tamamen ama guzeldi. Muhim olan hatlari guzel olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şubatta bekleniyorsa mayıstan önce gelmez

  • Tasarım harika, donanım harika, yazılım muamma ama elinizdeki telefonlardan çok çok daha iyi olduğu kesin. Bu kadar da itin bi yerine sokmaya gerek yok abartmayın.
  • G7 kullanıcısının. Bir çok telefona taş çıkartıyor.. Ki bu model üstüne telefon bulmak zor olur. Başarılı..

  • Şu an elimde Z2 var tekrar android telefon alacak olsam önceliğim Note 4 ikinci olarak G4 alırdım. (Yeni Samsung telefonlar güzel ama pil+hafıza kartı handikapı var bana gelmez, Note 6 da hatadan dönerlerse tercih edebilirim, V10 beklediğim bir modeldi beklentimi pek karşılamadı G5 ve V10 un devam modellerine kadar böyle devam)
  • QuexSeeL kullanıcısına yanıt
    Son kahraman not4 oldu O yuzden tek secenek ben de onu aldim iste. Ama eminim s7 ve not6da samsung seve seve donecek bu hatadan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei'nin marka bilinirliği fazla değil maalesef. Yoksa bu telefonu Samsung, Sony, Lg çıkarsa 4.000 TL'den satsa kimsenin sesi çıkmaz, almak için sıraya girerlerdi. Tasarım mükemmel, kasa kaliteli, arayüz akıcı ( G7 kullanıyorum,oradan biliyorum), batarya efsane zaten. G7'den sonra fiyatı uygun seviyelere gelirse alacağım telefon budur. Belki bu yorumu abartılı bulabilirsiniz ama Huawei android dünyasının Apple'ı olma yolunda ilerliyor.

  • telefon çok güzel olmuş ama o ekran bana göre değil hemde o inçte full hd ekran yetersiz...

  • buraya gelmesi baya uzun sürecek, şubata yetişirse yine iyi
  • Lenovo P1 gelsin artık

  • cihaz iyide fiyatı ofsayt

  • quote:

    Orijinalden alıntı: QuexSeeL

    Şu an elimde Z2 var tekrar android telefon alacak olsam önceliğim Note 4 ikinci olarak G4 alırdım. (Yeni Samsung telefonlar güzel ama pil+hafıza kartı handikapı var bana gelmez, Note 6 da hatadan dönerlerse tercih edebilirim, V10 beklediğim bir modeldi beklentimi pek karşılamadı G5 ve V10 un devam modellerine kadar böyle devam)

    z2 kullandım sonda iosa geçtim android alırsam yine sony alırım sen niye note 4 , g4 alıyorsun z5 daha güzel değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.