Şimdi Ara

Samsung Galaxy S7 serisi 4 farklı modele sahip olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • Samsung Galaxy S7 serisi 4 farklı modele sahip olacak 

    Samsung'un gelecek planları netleşmeye başlıyor. Son dönemlerde sızıntıların artmasıyla birlikte Güney Koreli teknoloji devinin duyuracağı modeller de belli olmaya başladı. Son olarak Galaxy S7 Plus adındaki modelin render videosu ise yeni bir modelin geleceğine ilk işaretti.



    Önemli bir başka sızıntı kaynağı @evleaks ise kısa bir süre önce bu durumu doğrulayacak 4 farklı Galaxy S7 modelinin tanıtılacağını iddia etti. Galaxy S7, Galaxy S7 plus, Galaxy S7 edge, ve Galaxy S7 edge Plus adındaki modellerin 3 tanesini zaten Galaxy S6 ailesiyle birlikte görme imkanı bulduk. Galaxy S7 modeli ailenin temelini oluştururken S7 Edge yine geçtiğimiz seride olduğu gibi iki tarafı kavisli bir yapı sunacak. Geçen yıl yalnızca Edge modelinin "Plus" isimli daha büyük bir varyasyonu tanıtılsa da, bu yıl S7'nin de "Plus" takılı büyük boyutlu bir seçeneği tanıtılacak.

     

    Samsung Galaxy S7 serisi 4 farklı modele sahip olacak 

    Yeni modeller için Exynos 8890 ve Snapdragon 820 iddiaları da alevli bir şekilde tartışılırken Samsung 4 farklı modelin bazılarında kendi çipsetine, bazılarında ise Snapdragon 820'ye yer verebilir. Bunun yanı sıra yeni modellerde magnezyum kasa, HiFi ses teknolojisi ve 3D Touch benzeri bir basınç algılama özelliğinin bulunması bekleniyor. Çıkış tarihi ile ilgili iddialar 21 Şubat'ta yapılacak Samsung etkinliğinde yeni modellerden en az ikisinin resmiyete kavuşacağı yönünde.

     

     








  • S6 Edge Plus tamam da S6 Plus diye bir model bu sene yoktu:)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: HeavyClocker

    S6 Edge Plus tamam da S6 Plus diye bir model bu sene yoktu:)

    Hocam haberde zaten "S6'da 3 tanesini gördük" diyor. S7'de S7 plus'ın da gelmesiyle seri 4'e tamamlanacak diyor. Bence tamamen gereksiz. Niye serisi varken başka phablet serisi saçma olur bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz komplo teorisi gibi olucak ama bence Samsung Plus modellere Exynos 8890 normal modellere de Snapdragon 820 koyacak. Plus modeller büyük olduğu için doğal olarak ısıyı daha iyi dağıtıp daha az ısınıcak ve Samsung günün sonunda " Bakın Qualcomm un işlemcisi yine ısınıyor bizimkisi ie ısınmıyor." deyip Exynos un reklamını yapacak.

  • s6 asus zenfone 2 den bile kötü ram performası verdiğini gördüğüm videoda benim için bitti
    samsung bu işi yapamıyor donanım var yazılım yok. s6 sorunlar yazınca binlerce yazışmalar çıkıyor ip6 yazınca birkaçtane yazıktır yani

  • 4 yetmez 8 olsun maksat pazar mallarının çeşitliliği artsın. Müşteri hep aynı patlıcanı yemek istemez arada çürüklerde olsun dimi.

  • Dizi çek izleyelim reyiz, kalemin baya güçlüymüş, çok mantıklı geldi
  • edge'yi standart hale getirip plus olanı ek yapsalar ya,böyle olunca merka değeri düşüyor

  • çok seçenek olması güzelde ama hangilerini çok satılcağını iyi tahmin etmeleri lazım

  • iyice arap çorbasına döndü bu iş böyle çıkarsa note 5 ne olacak sadece kalemi için mi alacaklar bunu saçma olmuş s7 edge standart model olurdu bir de note 5 olurdu 2 modelle paşa paşa satardı bu sefer çok karışmış...

  • abu durun s6 yi yeni aldik ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben s7 edge plus active neo modelini bekleyeceğim galiba

  • hasan.sonus kullanıcısına yanıt
    Yani koskoca Samsung sp820'nin ısındığını göstermek için en çok satan cep telefonunu böyle bir riske atacak diyorsun.

    Ne diyim süper bir komplo teorisi. Başka var mı böyle teorin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sasaki Kojiro

    Yani koskoca Samsung sp820'nin ısındığını göstermek için en çok satan cep telefonunu böyle bir riske atacak diyorsun.

    Ne diyim süper bir komplo teorisi. Başka var mı böyle teorin?

    Galaxy S4 ve Note 3 de o zamanlar en çok satan telefonuydu fakat yine iki farklı işlemci kullanıyordu. Bi fark vardı o da kötü olanın Exynos iyi olanın Snapdragon olmasıydı. Ayrıca bu sene de Snapdragon serisinin en güçlüsü kötü çıkarsa artık birkaç fanboy dışında kimsenin Qualcomm dan umudu kalmaz. Sence bu riski almaya değmez mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasan.sonus kullanıcısına yanıt
    İyide arkadaşım Samsung'un eğet sp820 ısınıyorsa bunu ispatlaması için kullanmasına gerek yok ki. Geçen sene sp810 da ne yaptı. Çıktı "sp810 ısınıyor o yüzden kullanmayacağız" dedi. Zaten o laf birkere ortaya atıldımı gerisi çorap söküğü gibi geldi.

    LG kullandı ve gerçektende deli gibi ısınıyordu. HTC ısınınca frekans değerlerini düşürdü ve ısınmasının önüne geçti. Sony ise ısı borusu kullandı. Bu sene de ısınıyor diye zaten ortalıkta dedikodular dolaşıyor. Samsung'un burada yapacağı tek şey eğer gerçekten ısınıyorsa ve kendi işlemcisi hazırsa çıkıp geçen seneki gibi "biz sp820 ısındkğı için bu sene de kullanmayacağız" demek.

    Qualcomm geçen sene olduğu gibi bu sene de eğer böyle birşey varsa yalanlayamaz ve sp820'nin çıkışını erreleyerek bu sorunun üzerinden gelmek için çalışacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snapdragon 820 yi Samsung üretiyor tabiki ısınacak Apple Iphone 6s lerin işlemcisini de Samsung üretiyor ve Samsung üretimli Iphone 6s ler daha çok ısındığı bilimsel olarak kanıtlandı .

    Olay Snapdragon un Samsung üretmesi . Samsung daha da ufak yapacağım diye parçalar birbirine yakınlaşmasından ötürü ısı tahliyesi sağlıklı ve tam olamamasının sonucu olarak ısınma problemı olmakta .

    Yani işlemci hangi ortamda inşaa edildiği ısınma ve haliyle performans dar boğazına vesile olabilmesi açısından önemlidir .

    Qualcomm Samsung un kucağına düşmemeliydi .

    Galaxy S7 4 çeşit olması daha da kötü ..

    Güncel donanımlarda olmaması da kötü USB Type-C neden es geçtiler ?!

    USB TYPE-C bağlanabilme çeşitliliği ve imkanları ile cezbetmekte ama Samsung inadına es geçiyor ! Tuhaf.

  • abicim 2 tane çıkar;
    büyük ekran isteyenler , küçük ekran isteyenler(özellik aynı olacak tabi).

  • Model sayısını azaltacaklarına patır patır yeni model ekliyorlar.

    Büyük ekran isteyenler için Note serisi, daha küçük ekran için S serisi vardı işte. Birer birer çıkart, daha ne ekliyorsun dörder beşer
  • Biz mini modeli beklerken onlar kaba saba modeller ekliyorlar. Piyasada büyük ekran mı kalmadi?

  • Hi-Fi ses teknolojisi derken? Hoparlör mü değişti, yeni DAC mı koydular?

    Şu an ki android sürümünün Audiophile ses vermesi hakkında hiçbir detay yok ayrıca. Bit-perfect ses var mı yok mu belli değil.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.