Şimdi Ara

Zuckerberg'den Müslüman kullanıcılara önemli destek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zuckerberg'den Müslüman kullanıcılara önemli destek


    2016 ABD Başkanlık seçimlerine hazırlanan Cumhuriyetçi Donald Trump'ın Müslümanları hedef alarak yaptığı akıl almaz açıklamalar gündemden düşmüyor. Bu noktada hassas davranan Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, yaptığı yazılı açıklama ile önemli bir destek mesajı veriyor.

     

    Müslümanlar üzerinden milyarlarca dolar para kazanan başkan adayı Donald Trump, geçtiğimiz günlerde "Amerikalı temsilciler neler olup bittiğini çözene kadar Müslümanlar için kapıların tamamen kapatılması" gibi çok büyük tepki çeken bir açıklama yapmıştı. Buna karşı tepsini çok geçmeden koyan Mark Zuckerberg, Facebook'un liderli olarak sosyal ağ içerisindeki Müslüman kullanıcılara seslendi ve sizin haklarınızı her zaman koruyarak sizlere huzurlu ve güvenli bir ortam kuracağız dedi.

     

    Mark Zuckerberg konuşmasında ayrıca "Bir Yahudi olarak, ailem bana tüm toplumlara karşı yapılan saldırıların önünde dik durmamız gerektiğini öğretti" cümlesine yer verdi ve sözlerini "Bugün saldırı size karşı olmasa da, bir kişinin özgürlüğüne karşı yapılmış bir saldırı herkese zarar verecektir" diyerek tamamladı.

     

    Donald Trump'un sözlerine dünyanın birçok yerinden önemli açıklamalar geliyor. İşin kötü yanı ise Trump başkanlık yolunda güçlü bir adaya olarak görülüyor.

    Zuckerberg'den Müslüman kullanıcılara önemli destek 







  • ADAM

  • Bende profil resmini filistin bayrağı olarak kullanabileceğiz falan sandım.

    Zuckerberg'den beklentim, bir yahudi olmasına rağmen filistinli profil resmi desteği istiyorum.Bakalım aynı postayı israil'ede koyabilecekmi.

    Yada Şehitlerimiz için türk bayrağı resmi istiyorum.

    (Not: bu mesaj ironi amaçlı yazılmıştır.Zuckerberg abimiz aklı sıra humanist geçinip müslümanların ağzına bir parmak bal çalıp platformunun reklamını yapmaktadır.Biz müslümanlar olarak müslümanın desteğine değilde yahudinin desteğine kaldıysak Allah hakkımızda hayırlısını versin).

    Bu mesaj eleştiriye kapalıdır.

  • Adam olumlu bir şeyler de söylese olumsuz görüşünü de sunsa, her zaman biri çıkıyor ve olumsuz eleştirmek için bir bahane buluyor. Hep bir komplo teorileri, her şeyin arkasında bir bit yeniği aramak... Bu şüphecilikle bir yere varamazsınız. Biraz düşünün adamın Allah aşkına reklama mı ihtiyacı var? Tamamen sosyal çevresindeki müslüman arkadaşlarına destek olmak amaçlı yazıldığı belli mesajın... Hümanist görünse ne görünmese ne? Adam trilyon dolarlık bir adam, buna ihtiyacı mı var? Siyasetçi olsa bir nebze anlarım ama aşağıdaki bir önceki yorumu okudukça tebessüm ediyorum. Sadece bu değil, bunun gibi her olaya olabilecek en kötü tarafından bakma işi biz Türklere mi has diye düşünüyorum bazen...

    Helal olsun adama, ben açıkçası böyle bir açıklama yapmasını çok şık buldum...

  • Facebook kullanmıyordum Şekerberg'in bu sôzleri beni alakadar etmiyor. Sen sosyal medya sitesinin yöneticisin ne ara insan hakları savunucusu oldun? Sırf Müslümanların lehine bir açıklama diye burada haber yapılıyor. Hangi üst düzey ceo'nun böyle açıklamaları haber yapılır ki çifte standart...

  • bu adamı savunanları blokladım.
  • Donald Trump aralarında en az tehlikesidir. Trump'ı dert edinenler zeka seviyelerini gösteriyor. Adam en azından müslümanları değil kendi seçmenini kandırmaya çalışıyor. Bütün hayatı vıcık vıcık ticaretin, para işlerinin içinde geçmiş bir adamın bu kadar radikal olacağına inananın aklına şaşarım. Adam emlakçı. Kim bilir ne işlere girmiş çıkmış. Sokakta yetişmiş yani. Asıl anlaşılacak adamlar böyleleridir. Ekonomik fatura önüne gelince ne yapacak sanıyorsunuz. Siz asıl okumuş çocuklardan korkun
    En nihayetinde adam sistem içinde rolünü oynuyor. Dick Cheney gibi bir şeytan bile Trump'ı eleştirmiş. Trump o kadar kötü ki herkese iyi adam rolunu oynama fırsatı sunuyor. Ben içlerinden birisiyle masaya oturmak zorunda olsam Trump'ı seçerdim. Siz mesela Jeb Bush'a ne dersiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesincır -- 10 Aralık 2015; 18:10:39 >




  • Fanatik müslüman mantığı

    "Tüm gayrimüslümler islamı hedef alıyor ve mükemmel inancımız yozlaştırmaya kötü göstermeye çalışıyor kafirlerden uzak durup oyunlarına düşmemeliyiz"



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 10 Aralık 2015; 19:15:50 >
  • Klasik müslüman diye bir şey olmaz.İnsan tek tip değildir 5 parmağın 5'ide bir değildir bir ailedeki bireylerin hepsi bile farklı farklı kişiliklere sahiptir.Genelleme yapmandan senin bile burada "Donald Trump" zihniyetinde biri olduğun belli oluyor.Youtube videoları altında küfür eden kendini müsmüman sanıp müslümanlıkla alakası olmayan dininin gereğini yerine getirmeyen iyilik ve hayır yapmaktan uzak olanlarla gerçek müslümanı karıştırma.Aklındaki müslümanda kusursuz insan anlamına gelmesin her insan hata yapar, ama müslüman hata yapınca "müslüman işte yav klasik müslüman klasik islam işte ne beklersin al işte müslüman işte , müslüman müslüman müslüman ahahah ahahah bıııırt"

    Valla birader yaran nedir bilmem hatta eminim benle bir mazin bile olmamıştır ama içine bir şey dert olmuşki oturmuşki gelip burada bana çatma isteği duymuşsun .

    İnan yada inanma hatta entelsinya dur ingilizce yazayım believe or not , bir şirket sahibi bir kuruluş üstteki gibi bir demeç veriyorsa bunun altında kesinlikle bir çıkarı vardır.Bu şirket sahibi yahudi arkadaşımın geçen çocuğu dünyaya geldi servetinin %99'unu bağışlayacağını söyledi.Acaba yaptımı?Yada buna inandınızmı?

    @oray

    Birader adam değil trilyonluk isterse dünya zengini olsun.Şirket zihniyetini anlamadan bu adamları anlayamazsın hatta benim burda parmaklarımı yormam bile boşa ama başkaları okurda ilham olur diye yinede yazayım.

    Bu adam trilyonluk değilmi.Facebook gibi bir platformada sahip bu arkadaş.Şimdi bu trilyonluk yada trilyon dolarlık arkadaş hatta çocuğu oldu diye sözde servetinin %99'unu bağışlayan bu sözde humanist arkadaş niye oculus rift'i satın aldı?Neden sosyal ağ gibi bir şey ile meşgul iken oyun ve görsel teknoloji alakalı bir şeyi satın aldı?.Ne güzel yattığı yerden para kazanıyordu.

    Dur sen söyleme ben söyleyeyim.İnsanlığın iyiliği ve toplumun teknolojinin gelişmesi için değilmi .Adam parayı ne etsin trilyonluk adam zaten.Şömineyide looney tunes'daki yaşlı hala gibi dolarla yakıyormuş zaten

    Vallahi arkadaşlar ister blok atın ister mesajı şikayet edin ister özelden küfür edin ama gerçekler bunlar.

    Ha illa dersinki "yav işte tipik türk halkı tipik müslüman tipik türkiye cumhuriyeti insanı" gibi argümanlarla kendi insanını karalayıp muhattab bile olma şansının olmadığı aynı dili bile konuşamadığın , ekonomik seviyenin dünya ile güneş arasındaki uzaklığı kadar uzak olduğu bir adamı elindeki hiç bir somut delile dayanmadan sırf "adam helal olsun çıkmış açıklama yapmış" diye savunacam diyorsan.Sana o güzel humanist hayatında başarılar dilerim.

    Zuckerberg Zuckerberg Zuckerberg Müslümanlığın kurtarıcısı, ve adaletin savunucusu.




  • Müslüman olmayan herkesi düşman olarak gör, ölmelerini iste sonra onlar da müslümanlara karşı antipati oluşturunca protesto et. Şu kafanın değişmesi, tüm inançlara saygılı bir müslüman
    zihniyeti gelmesi lazım. Diğer dinlere ve inançlara saygı içinde yaşamış bir milletin bu şekilde radikal ve nefret dolu hale gelmesini bir Türk olarak üzücü buluyorum.
    Acilen şiddet ve nefret dolu kafaların değişmesi lazım, Zuckerberg doğru söylemiş ama anlayana. İyi niyetin bile altından nefret çıkarmayı başarabilmişler, ne de olsa adam yahudi kökenli değil mi...
  • EmuMaster kullanıcısına yanıt
    Yahudi olması neyi değiştirir? Sen onun hangi ideolojide olduğuna değil ne için konuştuğuna baksan daha iyi olurdu. Sen klasik müslüman diyen kişiye methiyelerce yazmışsın ama adamı sırf yahudi diye tiye almışsın. Buna ne demeli???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donald Trump'ı destekleyen insanların olması gerçekten insanlığa karşı olan inancımın kalmamasına neden oluyor. Destekleyen Amerikalılar var ama gerisi de gerçekten dehşet içinde izliyor bu gelişmeleri eğer bu adam seçilirse herkes seçilebilir. Müslümanlar hakkında konuşmasının yanında engeliler ile dalga geçiyor, kadınlar hakkında cinsiyetçi yorumlar yapıyor ve 'babam bana bir kaç milyon dolar verdi, ben de ZORLUKLA buralara geldim' gibi saçma sapan açıklamaları var.
  • Afedersiniz de adamın milyonlarca müslüman kullanıcısı varken aksi bir görüş beyan edemezdi zaten. Bence bu adamın bütün toplumdan insanları bir arada tutma çabasındaki tek sebep milyar dolardan başka hiçbirşey değildir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmuMaster

    kardesim Mark'ı savunmuyorum ama bir akıllı senmissin gibi konusmussun o adam o seviyelere kadar ne yalan dolan ne zorlu işlerden geçmiştir bir kere böyle bir yorum yapıcaksan o adam gibi düşünebiliyormuyum diye bakıcaksın senin dediğin doğurdur veya onun dediği doğdurdur diyemem bilemem de zaten ama bunu bir düşün bence

  • Donald Trump amerikanın RTEsi çok güzel ayrıştırıyor fikirler ve beyanlar basit ve etkili. Müslümanları komple ülkeden kovalım cahil insanları büyüleyen bir söylem.

  • Donald Trump büyük ihtimal olur hatda başkan olunca tekrar suriye ıraka tekrar girerler

  • Mark Zuckerberg, baba olduktan sonra iyice adam oldu. Helal olsun..

  • bende @oray a katılıyorum herşeyin altında bir bit yeniği aramayın adamı ben tebrik ediyorum...

  • onu bunu bırakında donald trump ın kızı baya güzel. o aday olsun. :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lazeran

    Donald Trump amerikanın RTEsi çok güzel ayrıştırıyor fikirler ve beyanlar basit ve etkili. Müslümanları komple ülkeden kovalım cahil insanları büyüleyen bir söylem.

    Hocam açıkçası ben Türkiye'nin mülteci politikasını beğenmiyorum. Ancak Trump'un müslümanları kovalım söylemine benzer şekilde Suriyelileri kovalım diyen RTE değil CHP'dir. Hatta CHP'nin seçim vaatlerinden biriydi hatırlarsan. Yani sonuç olarak Trump Kılıçdaroğlu'na daha çok benzemiş oluyor :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.