Şimdi Ara

LG G5 daha erken karşımıza çıkabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LG G5 daha erken karşımıza çıkabilir





    LG'nin akıllı telefon pazarındaki yenilenme hamlesini temsil eden G serisi, ticari hayatına Ağustos ayında başlamıştı. Pazardaki rekabetin durumuna göre bir sonraki nesilde Mayıs ayına kayan G serisi, bu yıl da Nisan ayında tüketicinin karşısına çıkmıştı. Gelecek yıl serinin lansman tarihi biraz daha öne çekiliyor. 




    Gelen bilgilere göre LG G5 amiral gemi modelinin Şubat 2016 tarihinde muhtemelen MWC 2016 tüketici elektroniği fuarında tanıtılması bekleniyor. Tanıtımın ardından LG yeni modelinin global olarak satışına başlayacak. Bu hamle ile Galaxy S7 ve HTC One M10 gibi amiral gemi modellerinden de geri kalınmamış olacak. 




    LG G5 ile ilgili bilinenler henüz az ancak Snapdragon 820 yonga seti ile geleceğine kesin gözüyle bakılıyor. Yılın en güçlü cihazları arasında yerini alması beklenen LG G5'in ayrıca 5.6 inçlik 2K ekran, 4GB RAM, 21MP çözünürlüğünde kamera ve parmak izi okuyucusu barındıracağı da iddialar arasında. Diğer bir iddia ise modelin Iris taraması ile geleceği yönünde. Bunun da ön kamera üzerinden bir yazılım ile sağlanacağı tahmin ediliyor. 




    Bu yıl LG'nin G4 ve V10 amiral gemi modeli ile piyasada boy gösterdiğini gördük. Özellikle V10 modelinin ikinci ekranı, çift ön kamerası ve askeri standartlardaki dayanıklılık sertifikası ile beğeni topladığını söyleyebiliriz. LG G5 amiral gemi modelinin de V10 modelinden pek çok özelliği miras alacağı kuvvetle muhtemel.  

     







  • s7 den önce çıkmamalı yine en iyi kamerada g5de olur

  • Umarım LG bir delilik yapıpta yine pili 3000 mah ile işlemciyi 808 yapmaz diğer özelliklerinin iyi olucağı kesinde pili düşündürüyor..
  • Tasarım G2'den sonra kötüye doğru gidiyor. Günü çıkartamayan batarya en büyük handikapı. Yine 3.000 mAh ile devam ederse kusura bakmasın! Yarı fiyatına alternatif ürünlere devam...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kucukyenici

    Tasarım G2den sonra kötüye doğru gidiyor. Günü çıkartamayan batarya en büyük handikapı. Yine 3.000 mAh ile devam ederse kusura bakmasın! Yarı fiyatına alternatif ürünlere devam...


    g3 ün tasarım olarak g2 den eksiği yok keza çok büyük artıları var.Ayrıca g4 ünde hafif kıvrımlı ekranı ve deri arka kapağıda fazlasıyla beğenildi.Dediğinize katılamadım

  • O ıris taraması baştan zaman kaybı olur. Kimse telefonunu açarken yüzüne gözüne yaklaştırmaz, hele ki dışarıda, otobüste, metrobüste, yürürken vs. Gingerbeard sürümündeydi yanlış hatırlamıyorsam telefonu yüz taramasıyla açma özelliğini şişirmişte şişirmişlerdi ama gel gör ki baştan çöp oldu kullanan olmadı.

  • şarj olayına çözüm getirmeleri lazım.ayrıca ses olarak da çıta gitgide yükseliyor.ona da ayak uydurmalı.bir de boyut olarak hep aynı irilikte telefonlar üretiyor.aynı modelin daha ufak versiyonlarına da yer vermeli bence.donanımı kırpmadan yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 10 Aralık 2015; 14:25:15 >
  • Hangi donanımı koyarlarsa koysunlar yeterki İki gün yetecek pil koysunlar.

  • G2 yi başarılı kılan mükemmel fiyat/performans oranıydı. Sonraki telefonlar üst segmentleri zorlamaya çalıştığı için G2 kadar başarılı olamadı.

    G5'te yapması gereken FHD 4.7 inç compact model ile 4K 5.5 inç normal model olmak üzere 2 model birden çıkarması. Ancak ekran ve kasa boyutları dışında iki cihazında donanımı aynı olmalı. Bunu yaparsa LG, G5 ile de büyük başarı yakalar.
  • Yine 3000 mah pil koyarlar ve her modelde daha da az giden bu pil günde 3 kez şarj ister heralde. G2den sonra iyice bozdu pil işini.

  • tasarım konusun çok kötü etki yarattı hele g2 den sonra g2 de en güzel tasarım yönü ekran çerçeveye yakın olması g4 deri tasımla gelmesi metale geçen diğer firmaların gerisinde kaldı....

  • lg motorola lenovo pil isini sıkı tutan firmalardı,lg 3000 de birakti arttirmayi,motorola bizde satilmiyor,lenovo var adam akilli pil omru sunan.Bir de sony var ama o yazilim optimizasyonuyla hallediyor.

  • 5.2 inç
    Çıkabilir 3500 mah pil
    Yine iyi bir kamera
    Sd kart desteği
    S820

    1500-2000 den girsin yok satsın

    Ama 5.7 inç nedir allah aşkına???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maksimum yuksek kasa/oranı ile ideal boyut 5.2" tir yukarısını kaldırmıyor rahat olmuyor taşıması,hadi kasa ekran oranını arttırdın eniyi ihtimal 5.3 yaparsın 5.5" ve yukarısı phablet sınıfına giriyor iyi değil ileride yüzde 90 civarı kasa ekran oranı yakalanır ise 5.5" e kadar çıkacaktır ideal oran
  • 820 mi 818 diye ara bir ürün çıkar onu lg kullanır muhtemelen :)

  • 5,7 inç olunca phablet sınıfına girmiş olur.Neden büyük ekran dayatılıyor,5 inç yada altında ekran istiyoruz ama her yeni sürümde büyüyor.apple 4,5 inç ekran cihaz çıkaracak deniyor 2016 da,diğerleri abarttıkça abartıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.6 ve 5.7 inç olursa rakibi direk note serisi oluyor oradada işi zor g serisinin ayrıca şu pili artık büyütsünler 3 yıldır 3000 mah de kaldılar...

  • Ekran boyutu gayet iyi bence. Ufak ekranli cihazin tek avantaji var o da az ufak olmasi. Lg ise buyuk ekranli ufak cihaz yapmayi iyi bilen bir firma. Ufacik ekrana bakmaktan ne anlıyorsunuz bilemiyorum.

  • LG Türkiye yetkililerinin dikkatine.
    Su gibi biten g4 ve yediğim son kazık olan v10 dan sonra 3300 mha pilden aşağı gelen hiç bir LG yi almama kararı aldım.
    xiaomi mi note ile devam....!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kucukyenici

    Tasarım G2'den sonra kötüye doğru gidiyor. Günü çıkartamayan batarya en büyük handikapı. Yine 3.000 mAh ile devam ederse kusura bakmasın! Yarı fiyatına alternatif ürünlere devam...

    3000 mah ile günü çıkartamıyormusunuz iphone 6s yarısı kadar bataryayla günü çıkartıyor.Ya siz yalan söylüyorsunuz ya telefon dediğiniz kadar kötü.

    Bence bu kadar ağır eleştirmeyi haketmiyor g2 gibi ucuz fiyata zamanında en iyi performansı bataryayı aldınız şimdi yerden yere vurun.

    Androidden 2 senedir uzağım ios kullanıyoruk kullanmaya devam edeceğim.Şuan android telefon alacak olsam kendime bir kaç kriter belirler ona göre seçim yapardım ve bu kesinlikle batarya olmazdı.Çünkü çoğu amiral gemi artık 1 günü rahat çıkarıyor hergün şarj ettiğimiz içinde problem değil.Benim kriterlerim güncellemele desteği , tasarım ve sıkıntı çıkarmayan cpu gpu olurdu.Yani cpu gpu en iyisini sunmasına gerek yok sorun çıkarmasın yeterli.Şuan androidde terciğim sony olurdu z5 çok güzel olmuş s6 da güzel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.