Şimdi Ara

GoPro drone'un ismi belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  •  GoPro drone'un ismi belli oldu

    Aksiyon kamerası pazarının lider ismi GoPro, geliştirme sürecine aktif olarak devam ettiği kendi drone modelinin sonunda adını koydu.




    GoPro tarafından "Karma" olarak isimlendirilen ve 2016 yılında satışa çıkacağı açıklanan drone, teknik olarak maalesef yine detaylandırılmadı. Tasarımını dahi halen bilmediğiniz ürün, çok yüksek ihtimalle birçok benzeri gibi dört adet pervaneye sahip olacak ve çağın standartları göz önüne alındığı zaman yüksek kare hızlarında 4K video çekimi gerçekleştirebilecek.

     

    Daha öncekiyle benzer şekilde karşımıza çıkan örnek videosu oldukça kaliteli görünen ve herhangi bir yazılım müdahelesi olmadan profesyonel seviye görüntü sabitleme yapabildiği belirtilen drone, biraz geç kalınmış kişisel hava aracı pazarına önemli bir rakip getirecek.




    GoPro tarafından yayınlanan yeni videoyu direkt olarak aşağıda izleyebilirsiniz.

     









  • değişik isim olmuş bakalım isim ne kadar etkiliyecek :)...

  • Video gerçekten satışa çıkacak drone ile çekildiyse gerçekten çok iyi. Gerçi yavaşlatılmış görüntüler olduğu için darbeler sert olsa dahi yumuşak olarak izliyoruz. Ayrıca video çekilen yerlerde de rüzgar vs yok. Optimum şartlarda çekilmiş bir video kolajı.

    Biz tabi yine ağzımız açık bakacağız o paraları verip alma şansımız olmayacak.
  • kameranın tartışılacak bir kalitesi yok zaten.her koşulda piyasadaki en mükemmel kaliteyi sunan kameraya sahip.farkı sadece hareketli olması.uçuş süresi 1 saat olsa bir de lily gibi takip sistemi olsa mükemmel olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.