Daha önce yazımı takip eden arkadaşlar.. Evet malesef twinmos 256 MMC dede telefon zıçtı yani sorun MMCden değilmiş bunu anladık.. 2 gün önce fw15i kurdum şuana kadar hiç bir problem yok umarım fw15 te bug LARI halletmişlerdir. Bir yerden okuduğuma göre de fw15 kuran bir arkadaş 2 haftadır sorunsuz kullanıyorum diyordu. saygılar..
Arkadaşlar sx1 çok güzel bir telefon birde kilitlenme tarzı sorunları olmasa sadece bende mi oluyor onu da çözemedim.
şu an resmi sitede hala enson 12 gözüküyo. yukarıdaki 15 başka bir ülkeye ait olabilir. aperto, falan yazıyo italyanca gibi geldi bana. dillerde de uk,-ingiliz, de-alman, birde it-italya var. Kuran olursa görüşlerini paylaşsın.
slmlar herkese... Fw 15 i yaklaşık 3 hafta önce kurdum ve sorunlarını paylaşayım dedim.Öncelikle Tel. rehberine girince Contacts: System error gibi bir hata veriyor ve rehberde boş sütunlar oluyor.
Mesaj yazarken numaraya kesinlikle rehberden bakamıyorsunuz yine aynı hatayı veriyor.Donma olayları sıklaşmaya başladı. bendeki diller ing.almanca,rusça. bilmiyorum bütün versiyonları böyle mi ama benim versiyonun bu hataları var işte. birde sim karttan telefon hafızasına kişi listesini kopyalayamıyorsunuz.yine aynı hata.
başka bu gibi hatalarla karşılaşanm arkadaş oldumu acaba??
Merhaba arkadaşlar, 1.Mesaj gönderilirken, "Mesajınızda Türkçe karakterler var, Mesajınız 2 mesajda gönderilecektir" ibaresi neden cıkar, bunu halletmenin bir yolu varmı ? 2.MMC kart almak istiyorum ve hangi markayı tavsiye edersiniz? 3.MMC kartı alıp direk kullanmaya başlayabilirmiyim,öncesinde kartı formatlamak gibi bi ihtiyaç varmı ? 4.Fw'sinin kaç olduğunu nasıl öğreneceğim ? 5.7den yüksek bir fw versiyonu var ise bunu nasıl 7ye çevireceğim ? Teşekkür ederim
Yaa Gençler Allah aşkına yardım edin Siemens SX1 aldım hangi program yada firmware artık her neyse yükleyeceğimi bilmiyorum birçok şey yazıyor FirmWare 14 iyi birşeye benziyor ama oda illegalmiş garanti dışı kalıyormuş netcem ben legal olan hangisi veya siz ne önerirsiniz telefonu çok sevdim yalnız menüyü filan hızlandırıyormuş bu firmware olayı garantinin iptal olmasınıda istemiyorum Firmware 12 filan legalmidir yoksa bu işin legali filan yokmu birde firmware intten nasıl indirebilirim yükleme hakkında da hiçbirşey bilmiyorum usb ile nasıl yüklenir deneyen varmı???
arkadaşlar merhaba ben forma yeni üye oldum ve üye olmamım en büyük sebebi sx1.baya uzun zamandır sx1 almayı istiyordum ama maddi yetersizlikten ve fiyatının yüksekliği nedeniyle bu olay bu günlere kaldı.sözün kısası sx1 almadan size birkac soru sormak ıstıyorum. 1.sx1 in veye pilinin almanya degilde uzak dogu ülke malı olması bır handikap olusturuyormu? 2.arkadaslar bu bıraz bıreysel bır soru yardımcı olabılırsenız cok sevınırım.bir siemens sevdalısı olarak baya uzun bır zaman sl45 kullandım cok memnundum fakat bozuldu ve sl55 aldım ama sıfır aldıgım telefon evımde cekmıyordu onu kardesıme verdım ve sımdı mecburen nokıa kullanıyorum.evımdede genel olorak cep telefonları ıyı cekmıyor fakat ne ış ıse siemens sl45 nokıa 5110 veya 6610 ile konusmak mumkun olurken sl55 ile bunu basaramadık servıse gonderdım hıc bırsey cıkmadı.acaba sx1 bu konuda nasıl? benzer durumları yasayan sx1 kullanıcıları varsa bana yardımcı olsunlar lutfen.uzattıgım ıcın ozur dılerım 3.idefixe den alıs veriş yapan arkadaslara soruyorum.gonderdıklerı urunde harf karakterleri ekran uzerındemı yoksa tusların uzerındemı?idefixe ile herhangi bir proplem yasadınızmı? 4.normal kullanım kosullarında(kamera mp3 veya radyo kullanmadan) sarjı ne kadar gidiyor?
1- mesajda türkçe karakterleri kullanmaman gerekiyor bu birçok yeni model telefonda böyledir. ya birden bire karakter 20 adet kullandığın halde sanki 80 karakter mesaj yazmışsın gibi olur yada mesaj bir kaç parça halinde gider. kullnamaman gereken harfler şunlar (ı ü ö ç ş ğ) bunların yerine (i u o c s g ) harflerini kullan problem kalmaz.
2. tiwn bilmemne birde king bilmemne vardı kusura bakma adları aklıma gelmiyor ama en çok bahsedilen bu ikisi idi.
3.kartı direk kullanabiliyorsun.
4.*#0000# yaparsan sana SVN: ??? diyecek soru işaretli olan yer senin kullandığın firmware
5.fw 7 hariç hepsinde ses kısık yani memnun kalmazsın. şu anda sesi yuksek olan fw15 var ama onun da turkçesi yok çıkarsa onu yuklersin. değiştirmenin pek manası yok.
quote:
Orjinalden alıntı: TYR
Merhaba arkadaşlar, 1.Mesaj gönderilirken, "Mesajınızda Türkçe karakterler var, Mesajınız 2 mesajda gönderilecektir" ibaresi neden cıkar, bunu halletmenin bir yolu varmı ? 2.MMC kart almak istiyorum ve hangi markayı tavsiye edersiniz? 3.MMC kartı alıp direk kullanmaya başlayabilirmiyim,öncesinde kartı formatlamak gibi bi ihtiyaç varmı ? 4.Fw'sinin kaç olduğunu nasıl öğreneceğim ? 5.7den yüksek bir fw versiyonu var ise bunu nasıl 7ye çevireceğim ? Teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi generation next -- 13 Aralık 2004, 17:16:38 >
beyler bu telefonda oyun nasıl oynanıyor? Rahat mı? Yön tuşları olarak joystick mi kullanılıo? ya ngage kadar rahat edilebilir mi ? Ya ben bunu mu alsam, mpx200 mü alsam yoksa ngage mi?
smart movie zaten crackli, sen hangi version kurdun, smartmovie converterdan soz ediosan, teldeki samrt movinin menuden sifreyi ogrenip bilgisayara gircen o kadar.
1. bilmiorum 2. tum telefonlarin zorlandigi yerde zor cekio normal olarak 3. gecen ay aldim version 2 geldi (harfler tuslarin sutunde) 4. sadece ilk alindigi ay pek uzun gitmiyo ama pil yavas yavas kendine gelio, 2 gun rahat gider kasarsan 3 bile olur
quote:
Orjinalden alıntı: buden
arkadaşlar merhaba ben forma yeni üye oldum ve üye olmamım en büyük sebebi sx1.baya uzun zamandır sx1 almayı istiyordum ama maddi yetersizlikten ve fiyatının yüksekliği nedeniyle bu olay bu günlere kaldı.sözün kısası sx1 almadan size birkac soru sormak ıstıyorum. 1.sx1 in veye pilinin almanya degilde uzak dogu ülke malı olması bır handikap olusturuyormu? 2.arkadaslar bu bıraz bıreysel bır soru yardımcı olabılırsenız cok sevınırım.bir siemens sevdalısı olarak baya uzun bır zaman sl45 kullandım cok memnundum fakat bozuldu ve sl55 aldım ama sıfır aldıgım telefon evımde cekmıyordu onu kardesıme verdım ve sımdı mecburen nokıa kullanıyorum.evımdede genel olorak cep telefonları ıyı cekmıyor fakat ne ış ıse siemens sl45 nokıa 5110 veya 6610 ile konusmak mumkun olurken sl55 ile bunu basaramadık servıse gonderdım hıc bırsey cıkmadı.acaba sx1 bu konuda nasıl? benzer durumları yasayan sx1 kullanıcıları varsa bana yardımcı olsunlar lutfen.uzattıgım ıcın ozur dılerım 3.idefixe den alıs veriş yapan arkadaslara soruyorum.gonderdıklerı urunde harf karakterleri ekran uzerındemı yoksa tusların uzerındemı?idefixe ile herhangi bir proplem yasadınızmı? 4.normal kullanım kosullarında(kamera mp3 veya radyo kullanmadan) sarjı ne kadar gidiyor?
Sormak istediğim birkaç soru olacak. ------------------- 1- Kulaklık takmadan radyo veya mp3 çalmak istediğimde, "anten takılı değil, devam etmek istiyor musunuz" diye bir soru soruyor, EVET dediğimde radyo/mp3 açılıyor ama ; şarkı çalmıyor, daha doğrusu ses gelmiyor. Ama işin garibi kulaklığı takınca telefon algılıyor ve ekranın yukarsında kulaklık işareti çıkıyor, Radyo veya Mp3 sorunsuz açılıyor fakat; bu seferde sesi dışarı veriyor, yani kulaklığı kullanamıyorum. Bunun bir çözümü var mıdır ? 2- Sizin telefonlarda pil telefonun arkasına sorunsuz oturuyor mu ? Benim alette pilin önündeki 2 çıkıntıyı telefonda takılması gereken yuvalara oturtuyorum ama; pil tam olarak yatmıyor, yani kıç tarafı havada kalıyor. Kapağı takınca tabi sorun yatarmıyorda, kapağı açayım dersen pil hemen düşebiliyor. 3- Rehberde isimlerin yanına resim ekleme şansımız yok mu ? 4- Ort 700mb olan bir divx filmi, smartmovie ile telefona aktarınca, mmc kartta ne kadar yer kaplıyor ? 5- Telefon kendini USB den şarj ediyor mu ? 6- Pil'in % olarak doluluğunu görmek için ne yapmamız gerekiyor ? ----------------- Özellikle 1. soru şuan için fazlası ile başımı ağrıtıyor, ona bir çözüm bulursanız sevinirim. Sağolun şimdiden.
1. radyoya girdikten sonra ayarlardan sesin nerden cikacagini ayarlayabilirsin. kulaklik kablosu anten gorevi gordugu icin takmadan ses alamazsin 2. pil ile bi sorun yok bende 3. resim ekleyebilirsin ama rehbere girince isimlerin yaninda gozukmez 4. kaliteye ve codec'e gore degisir, yaklasik 120mb fln tutar 5. hayir 6. sarjda iken doldugunda bip sesi gelir ve ekranda bi sureligine msj belirir
Sağol berkserk. Şöyle bir durum var, kulaklığı takıyorum, sonra radyoyu açıyorum, tamam sorun yok ses geliyor hoparlörden. Sonra ayarlardan kulaklık diyorum, hala hoparlörlerden veriyor sesi. Yani kulaklık sadece anten görevi görüyor ama ses vermiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: berkserk
1. radyoya girdikten sonra ayarlardan sesin nerden cikacagini ayarlayabilirsin. kulaklik kablosu anten gorevi gordugu icin takmadan ses alamazsin 2. pil ile bi sorun yok bende 3. resim ekleyebilirsin ama rehbere girince isimlerin yaninda gozukmez 4. kaliteye ve codec'e gore degisir, yaklasik 120mb fln tutar 5. hayir 6. sarjda iken doldugunda bip sesi gelir ve ekranda bi sureligine msj belirir
smart movie zaten crackli, sen hangi version kurdun, smartmovie converterdan soz ediosan, teldeki samrt movinin menuden sifreyi ogrenip bilgisayara gircen o kadar.
kardeş ben smarmoviveyi kudum çevirim içi yap diye bişey var one ayrıca bida ne avi dosyası atıyorum açmıyo crack yapılacak dediler o nasıl oluyo şunu bi baştan sona kadar anlatırmısın?
arkadaşlar merhaba öncelikle benim sx 1 ile 2 sorum olacak. 1.telefonu alalı bi kaç gün okldu ilk şarjım 2 saate yakın şarj oldu sonraki 2 şarjıda full yaptım.klavuzunda 2 saatten az şarj etmeyin diyor ilk aldığınızda neyse bunu geçelim bugün sabah şarjdan aldığımda full dü şimdi ise yaklaşık 12 13 saat oldu şarjı sona indi. soru:acaba bu pilde bir sorunmu var? ya da ilk kaç kullanımdan sonra kendi kapasitesine göre çalışıyor? 2.firmware ini indirdim sx 1 in aynen forumdakini uyguluyorum ama firmware programı telefonunuz bulunamadı diye diretiyor ama sx 1 in cd içindeki programı kurdum onda görüyor sorunumu çözerseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
beyler ben eski sx1cilerdenim. belki tanıyanınız tanır. eski efsane topicin yaratıcısıydım . neyse burası da baya güzel. ben bu topicde fazla ngage oyunları tartışılmıyor. şimdi sx1 de çalışan ngage oyunlarının listesini veriyorum. bütün oyunları denemişimdir. hatta worms world party , xmen filan da.
DOĞRU DÜZGÜN ÇALIŞANLAR -Bomberman -Call Of Duty -Fifa 2004 -Fifa 2005 -MLB Slam -Moto Gp -NCAA Football 2004 -Puyo Pop -Rayman 3 -Operation Shadow -Red Faction -Requim of Hell ( s60 tellerinde sadace sx1 de çalışıyor ( ngage hariç tabii :D ) .SX1 İN GÜÇÜ -Sonic -Spiderman 2 -Super Monkey Ball -The Elder Scrolls Travels : Shadow Key -Tomb Raider -Tony Hawks Pro Skater -Virtua Tennis
RENK PROBLEMİ OLANLAR -Ashen -Asphalt Urban Gt -Cmr 2005 -Pathway To Glory -Splinter Cell -Marcel Desaiily Pro Soccer -Tiger Woods -Ghost Recon bu renk problemleri bazı hack ve yamalarla düzeltilebiliyor. ben asphaltın yamasını veya hackini dört gözle bekliyorum. yaması elime ulaştığında sizlere verebilirim.
HİÇ ÇALIŞMAYANLAR -Sims -Virtua Tennis ( bazı fwlerde düzgün bazılarına hiç çalışmıyor)
benden şimdilik bu kadar. herkese saygılar. görüşmek üzere.
kardeşler ben smarmoviveyi kudum çevirim içi yap diye bişey var one ayrıca bida ne avi dosyası atıyorum açmıyo crack yapılacak dediler o nasıl oluyo şunu bi baştan sona kadar anlatırmısın?
OLM ŞİMDİ SANA BİŞİ DİCEM AMA BURDA DİYEMEM. PM OLARAK ATARIM. MESAJIMA BAK BAKALIM ORDA enyaliosun cevabı DİYE YAZMIŞMIYIM. NE MAL İNSANLAR VAR YAA. İNSANI SİNİRLENDİRECEK İLLA. BEN ORAYA BİR ARAŞTIRMA YAPMIŞIM KOYMUŞUM ADAM BANA NE DİYO. BİR DE BAN YAPMAZ MI ? DELLENDİM YAAA. enyolis ama 2. sorunu cevabını yanıtlamadan rahat edemiyecem
Slm arkadaşlar! Daha önce 6600 vardı ve de memnundum. Lakin epey bi problem açtı başıma ve elden çıkarttım. Daha sonra (Yaklaşık 2 ay önce) sizlerin yazılarını farkettim ve iştahla hepsini takip ettim. SX1 sizler sayesinde epey bir bilgi edindim ve SX1 sahibi olmayı arzuladım ama sorun yaşamaktan korkuyodum. Şimdi sizlerin bu kadar yardım sever olduğunuzu görünce, sizlere güvenerek SX1 almaya karar verdim. Hepinize emekleriniz ve de yardımlarınız için teşekkür etmek istedim. TEŞEKKÜRLER!
arkadaslar 1-2 güne kadar netten 12 taksitle sx1 almayı dünüyorum. telefon alırken 256 mmc hafıza da alayım diyorum linkteki stormax mmc sx1de sorun cikarırmı/uyumlumudur.
kardeşler ben smarmoviveyi kudum çevirim içi yap diye bişey var one ayrıca bida ne avi dosyası atıyorum açmıyo crack yapılacak dediler o nasıl oluyo şunu bi baştan sona kadar anlatırmısın?
Orjinalden alıntı: enyalios
arkadaşlar merhaba öncelikle benim sx 1 ile 2 sorum olacak. 1.telefonu alalı bi kaç gün okldu ilk şarjım 2 saate yakın şarj oldu sonraki 2 şarjıda full yaptım.klavuzunda 2 saatten az şarj etmeyin diyor ilk aldığınızda neyse bunu geçelim bugün sabah şarjdan aldığımda full dü şimdi ise yaklaşık 12 13 saat oldu şarjı sona indi. soru:acaba bu pilde bir sorunmu var? ya da ilk kaç kullanımdan sonra kendi kapasitesine göre çalışıyor? 2.firmware ini indirdim sx 1 in aynen forumdakini uyguluyorum ama firmware programı telefonunuz bulunamadı diye diretiyor ama sx 1 in cd içindeki programı kurdum onda görüyor sorunumu çözerseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
tamam dostum sağolasın yardımın için hallettim.ama benim o indirdiğim firmware tr evrsiyon ve benim şu an telefonumda olan versiyonmuş.bişey sorcam bu senin fw15 version ing demi birde nerden bulabilirim bana özelden atarsan linki sevinirim kendine iyi bak...
kardeş sende bi msn filan varmı orda konuşsak hala açmadı.bi avi dosyasını attım.dosyaları tara dedim orda dosyayı buldu aç dediğimdehata dosya açılmıyor diyor bunun nedeni nedir?
quote:
Orjinalden alıntı: berkserk
bendeki smartmovie'yi mailine yolladim
quote:
Orjinalden alıntı: captain34