arkadaşlar sx1imde cepte msn programı var avea hattımla giremiyorum nasıl giricem başka program varsa girilebilecek onuda söleyin birde sx1de ses kaydı yokmu ??
SX1 DE SES KAYDI VAR!..
BÜYÜK İHTİMAL AJANDADA OLACAK,YA KURCUKLA TELİ BULURSUN
http://www.ceptemsn.com/tel.aspx CEPTE MSN İ BURDAN İNDİREBİLİRSİN KARDEŞİM YADA ABİCİMM AVEA TELSİM TÜRKCELL HATLARINA UYUMLUDUR BEN ŞAHSEN ÇOK MEMNUNUM BU PROGRAMDAN,BENDE TURKCELL HATTIMDAN GİRİYORUM SABAHA KADAR AÇIK BIRAKIYORUM GÜNDE 10 KONTÜRDEN FAZLA GİTMİYOR!..
Slm beyler ben SX1 imi satıcam tel gayet temiz sayılır ve tuşları kazıntılı değil.. CD USB kablosu 256 MBN MMC kutusu kitapçığı herşeyi duruyo... biri yan sanayi biri orj. 2 batarya var kaç para eder sizce ?? Bi fiyat biçin lütfen .. gerekirse buraya resim koyarım... Sx1 ile beraber 4 tane telim var artık sx1 i aradan çıkarmak istiyorum...
alt kapak dili oturmadı kapak kapanmıyor yardım ederseniz sevinirim not; vidalar yalam olmuş herhalde boş dönüyor zannedersem servis vidayı kırmış biri uzun biri kısa vidaları nereden temin ederim?
CARBON BLACK İN KASASINI NERDEN BULABİLİRİM VE KAÇ YTL DİR BİLEN VARMI ?
20 Haziran 2008; 21:12:07
quote:
Orjinalden alıntı: nie_wieder
CARBON BLACK İN KASASINI NERDEN BULABİLİRİM VE KAÇ YTL DİR BİLEN VARMI ?
ya sen ne piçim bi xs1cisin bi soru için dev kadar kuote yapmısşın ayıp deilmi sayfa 3 günce anca açılıyo zaten ilgilenin lütfen arkadaşla
benm sx1 imin kasası gri ve ben bu kasayı karbon black le deiştirmek istiyorum!..ama arkadaşlar deiştirirsen sorun yaşarsın , tuşlar çalışmaz dediler sizce doğrumu ???
sx1 ime karbon black in kasasını takarsam sorun yaşarmıyım???
kasayı deiştirmemi tavsiye edermisiniz ???
şimdiden teşekkürler!..
selamlar!.. nie_wieder
26 Haziran 2008; 0:00:30
quote:
Orjinalden alıntı: nie_wieder
benm sx1 imin kasası gri ve ben bu kasayı karbon black le deiştirmek istiyorum!..ama arkadaşlar deiştirirsen sorun yaşarsın , tuşlar çalışmaz dediler sizce doğrumu ???
şimdiden teşekkürler!..
selamlar!.. nie_wieder
nei wider kim bu arkadaşlar ? tam olarak nerde yaşıyolar tuşlar niye çalışmaz onuda sorsana bi o arkadaşlara hatta yok yok sen direk bana bağla onnarı ziiver_alttire@aol.com bana böğle şeylerle gelmeyin kasa ayn ı kasa telefon aynı telefon orjinal olduktan sonra hiş bi sorun olmaz bide sen ve arkadaşlarından birisi deiştirmesin yeter. kasan sağlamsa telefonun stabilitesinide boş yere tedirgin etme .
ama fiziki bi sorun varsa kasada ve düzgün siyah kasa bulursan eli yüzü düzgün bi telefoncuya git taktır. ,okadar
Benimkide bozuldu uğraşamıyorum bir türlü tamiri ile...Zaman yok....
27 Haziran 2008; 21:58:17
quote:
Orjinalden alıntı: halitkin
ben sıfır sx1 carbon black almak istiyorum. sıfırını bulma imkanım var mı?
eger elinde tertemiz sx1 carbon black olan varsa onuda alabilirim.
ayrıca sx1 mclaren serisi Türkiye'de satılıyor mu ve diger sx1 modellerinden farkı var mı?
birde herkes cok sorun yasadıgını belirtiyor. bu sorunlar telefon sıfırken bile oluyor mu yoksa program yükledikce mi sorunlar meydana cıkıyor ?
sıfır bulamassın. 2. el bulamassın. mclaren serisi bulamassın.farkıda yok zaten. bu telefona program yüklenmiyor , sorunlar fabrikadayken ortaya çıkmaya başlıyor.
ben sxg75 kullanıcısyım. telefonla birlikte verilen 1 gb sandisk rs-mmc hafıza kartım bozuldu. yenisini aradım bulamadım. dual voltaj aldım bir tane o da düzgün çalışmadı. ilk takınca görüyor bir süre sonra görmemeye başlıyor.
elinde 1 gb veya 512 md dual voltaj olmayan rs-mmc hafıza kartı olan varsa satın alabilirim.
şimdiden teşekkürler!..
selamlar!.. nie_wieder
Yan sanayii kapak takarsanız ki yan sanayii takacaksınız orjinal bulmanız çok zor elbette problem yaşayacaksınız özellikle tuşlarda.
ASUS P5Q | Intel® Core�2 Duo Desktop Processor E6420 | MSI NX8600GT OC | 2X1 OCZ XTC Platinum Rev.2 OCZ2P800R21G | Asus VW222S � 22 1680x1050 SAMSUNG HD321KJ (320 GB) | ST3500320AS (500 GB) TSSTcorp CDDVDW SH-S223F Sata 22X | Creative Audigy Value 7.1 | Logitech X-540 5.1 | ASUS A-G45A 450W Vista® Ultimate 32bit SP1
alt kapak dili oturmadı kapak kapanmıyor yardım ederseniz sevinirim not; vidalar yalam olmuş herhalde boş dönüyor zannedersem servis vidayı kırmış biri uzun biri kısa vidaları nereden temin ederim?
Çaresi şu yalama olmuş vida yuvalarına ince yapılı ona uygun metal boru takmanız gerekiyor.
ASUS P5Q | Intel® Core�2 Duo Desktop Processor E6420 | MSI NX8600GT OC | 2X1 OCZ XTC Platinum Rev.2 OCZ2P800R21G | Asus VW222S � 22 1680x1050 SAMSUNG HD321KJ (320 GB) | ST3500320AS (500 GB) TSSTcorp CDDVDW SH-S223F Sata 22X | Creative Audigy Value 7.1 | Logitech X-540 5.1 | ASUS A-G45A 450W Vista® Ultimate 32bit SP1