sx1 ekranıda 65k ayrıca symbian işletim sistemi var java destekliyor kısacası 1 milyarlık tekefondan tek eksik kalır yanı, kameresı şimdiki şartlara göre biraz düşük kalıyor, kötü demiyorum sadece şimdiki şartlara göre düşük. temiz bulursan kaçırma derim
selam benim sx1 ler yatıyor mmi yok çünkü ama n-gage canavar
mmi olan vaRMI?
N GAGE KAPAK ARIOM
Kapıları çalan benim kapıları birer birer. Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler. Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar. Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar. Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu. Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk. Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
Selam arkadaşlar efsane SX1 ci ben SX1 imi satıyorum :(( çünkü elimde 3 tane daha tel var... ve SX1 artık fazlalık oluyo çünkü hevesimi aldım... ve satmaya karar verdim...
-Temiz sayılan bi SX1 -2 adet batarya (biri orj. diğer yan sanayi) -Şarj aleti -USB kablosu -Driver & program CD si
Kaça gider bu SX1 ?? Ankaradayım bu arada ...
burdan bütün fw leri bulabilirsin. Ama fw15 en son servis sürümü onu yükle. -telefonu joystick tuşuna basılı tutarak aç. -usb kablosunu tak ve windowsun telefonu sx1 swup olarak görüp, sürücülerini yüklediğine emin ol. -indirdiğin programı çalıştır,ordan settings'te "usb only " seç. -start and close tuşuyla fw atmasını bekle, bütün adımlar tamamlansın ve "all done" yazısını gör. -hepsi bukadar ama dikkat et, yükleme yarım kalmasın.
(windows sürücüleri de bu sitede mevcut.. ismi "sx1swup driver" sanırım) kolay gelsin.
teşekkür ederim,yazdıklarını bi denicem inşallah başarılı olabilirim.
Selam arkadaşlar efsane SX1 ci ben SX1 imi satıyorum :(( çünkü elimde 3 tane daha tel var... ve SX1 artık fazlalık oluyo çünkü hevesimi aldım... ve satmaya karar verdim...
-Temiz sayılan bi SX1 -2 adet batarya (biri orj. diğer yan sanayi) -Şarj aleti -USB kablosu -Driver & program CD si
Kaça gider bu SX1 ?? Ankaradayım bu arada ...
flash 24 mb mı , 32 mb mı ? temiz sayılır derken dıştaki çizik vb dışında sorunu var mı ?
burdan bütün fw leri bulabilirsin. Ama fw15 en son servis sürümü onu yükle. -telefonu joystick tuşuna basılı tutarak aç. -usb kablosunu tak ve windowsun telefonu sx1 swup olarak görüp, sürücülerini yüklediğine emin ol. -indirdiğin programı çalıştır,ordan settings'te "usb only " seç. -start and close tuşuyla fw atmasını bekle, bütün adımlar tamamlansın ve "all done" yazısını gör. -hepsi bukadar ama dikkat et, yükleme yarım kalmasın.
(windows sürücüleri de bu sitede mevcut.. ismi "sx1swup driver" sanırım) kolay gelsin.
teşekkür ederim,yazdıklarını bi denicem inşallah başarılı olabilirim.
ya abi olay ne biliyomusun. teli tanıttım pc ye ama software modda açtığımda pc tanımıyor sx1 i. ayrıca teli açıyorum, pini giriyorum ardından hiç bi tuş çalışmıyor ama tel aktif sonra otomatikman kameraya giriyor hiç bi tuş çalışmıyor yine ve beni delirtiyor açtım içini temizliğini neyin yaptım ama yok yine aynı. ne yapsamki? şimdiden teşekkürler.
flash 24 mb mı , 32 mb mı ? temiz sayılır derken dıştaki çizik vb dışında sorunu var mı ?
32mb lık ve sağlam ise talibim...
Sağlam ama 24 mb flash var maalesef... bi de numerik tuşların 2-3 tanesi biraz zor basıyo o kadar... ciddi bi sorunu yok ... neyse ben bunu kaça satabilirim ya bi fiyat çekin lütfen.. telefoncular kaç para verir buna ?? Telciye mecbur satıcak olsam en az kaç paraya vermem lazım..
Sağlam ama 24 mb flash var maalesef... bi de numerik tuşların 2-3 tanesi biraz zor basıyo o kadar... ciddi bi sorunu yok ... neyse ben bunu kaça satabilirim ya bi fiyat çekin lütfen.. telefoncular kaç para verir buna ?? Telciye mecbur satıcak olsam en az kaç paraya vermem lazım..
tuş sorunu olmasaydı alırdım. fiyat konusunda pek bilgim yok. serdar ( jkomando ) dan 110 ytl ye alıyorum onu biliyorum sadece
fiyatları 65 ile 80 lira arası. geçen temiz bi tane buldum bi telefoncuda 80 lira istedi. pazarlıkla 70 alırdım ama şu an almayı düşünmüyorum.
Bende sonunda sx1 kervanına katılıyorum ( biraz geç olsada ) tlefonun görünümü çok hoş. yalnız birşey sorcam tuşların ekranın yanında olması mesaj yazmayı zorlaştırıyor mu ? oyun oynarken ?