Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: SX1'ciler ve alacaklar buraya(ipuçları,linkler,SX1 hakk. yorumlar vs.)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Benq Siemens >> Cevap: SX1'ciler ve alacaklar buraya(ipuçları,linkler,SX1 hakk. yorumlar vs.) Sayfa: <<   < önceki  746 747 748 749 750 751 752 753 [754] 755   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
brainiac_x

25 Nisan 2008; 17:25:04 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: jkomando

sx1 ekranıda 65k
ayrıca symbian işletim sistemi var
java destekliyor
kısacası 1 milyarlık tekefondan tek eksik kalır yanı,
kameresı şimdiki şartlara göre biraz düşük kalıyor, kötü demiyorum sadece şimdiki şartlara göre düşük.
temiz bulursan kaçırma derim

ekranı çok düşükmüş. :S benim s65 ile aynı

erkahn

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

25 Nisan 2008; 19:25:35 

selam
benim sx1 ler yatıyor mmi yok çünkü
ama n-gage canavar

mmi olan vaRMI?

N GAGE KAPAK ARIOM

Kapıları çalan benim kapıları birer birer.
Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler.
Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar.
Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar.
Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu.
Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk.
Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
adige_4ever

25 Nisan 2008; 20:22:57 

quote:

Orjinalden alıntı: erkahn

selam
benim sx1 ler yatıyor mmi yok çünkü
ama n-gage canavar

mmi olan vaRMI?

N GAGE KAPAK ARIOM

hocam ben 15 ytl'ye buldum geçen çıkma bi tane canavar gibi takan telefoncuda pert sx1lerin boardları varsa sorabilirim senin için

AdiGe_4eVeR
Darkchild

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

25 Nisan 2008; 22:51:09 

Selam arkadaşlar efsane SX1 ci ben SX1 imi satıyorum :(( çünkü elimde 3 tane daha tel var... ve SX1 artık fazlalık oluyo çünkü hevesimi aldım... ve satmaya karar verdim...

-Temiz sayılan bi SX1
-2 adet batarya (biri orj. diğer yan sanayi)
-Şarj aleti
-USB kablosu
-Driver & program CD si

Kaça gider bu SX1 ?? Ankaradayım bu arada ...

Darkchild.. Sert Bakışlı, Haşin Çocuk !!

Hacı hacıyı Mekkede, hoca hocayı tekkede, it iti Facebook'ta bulur :))
HULK911

25 Nisan 2008; 22:59:55 

quote:

Orjinalden alıntı: muminp

http://eh.student.utwente.nl/~landy/

kullanıcı: mobile
şifre: elibom

burdan bütün fw leri bulabilirsin. Ama fw15 en son servis sürümü onu yükle.
-telefonu joystick tuşuna basılı tutarak aç.
-usb kablosunu tak ve windowsun telefonu sx1 swup olarak görüp, sürücülerini yüklediğine emin ol.
-indirdiğin programı çalıştır,ordan settings'te "usb only " seç.
-start and close tuşuyla fw atmasını bekle, bütün adımlar tamamlansın ve "all done" yazısını gör.
-hepsi bukadar ama dikkat et, yükleme yarım kalmasın.

(windows sürücüleri de bu sitede mevcut.. ismi "sx1swup driver" sanırım) kolay gelsin.

teşekkür ederim,yazdıklarını bi denicem inşallah başarılı olabilirim.

ban, ban, ban !!!
3310

25 Nisan 2008; 23:40:47 

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Selam arkadaşlar efsane SX1 ci ben SX1 imi satıyorum :(( çünkü elimde 3 tane daha tel var... ve SX1 artık fazlalık oluyo çünkü hevesimi aldım... ve satmaya karar verdim...

-Temiz sayılan bi SX1
-2 adet batarya (biri orj. diğer yan sanayi)
-Şarj aleti
-USB kablosu
-Driver & program CD si

Kaça gider bu SX1 ?? Ankaradayım bu arada ...

flash 24 mb mı , 32 mb mı ? temiz sayılır derken dıştaki çizik vb dışında sorunu var mı ?

32mb lık ve sağlam ise talibim...

Türkiye'nin Avrupa Birliğine giremeyeceği kesindir; bunu Avrupalılar söylemektedir, Avrupanın önde gelen bütün politikacıları söylemektedir, Avrupalı filozofların hepsi söylemektedir. Çünkü, Avrupa Birliği bir Hıristiyan Birliğidir. ...bunu Avrupa'da herkes söylüyor, herkes biliyor... Avrupa Parlamentosunda, Türkiye'de bölücülüğün, otonom idarelerin nasıl istendiğini; Türkiye'de Ermeni davasının nasıl savunulduğunu göreceksiniz... Abdullah Gül - 08-03-1995 / TBMM
jkomando

26 Nisan 2008; 6:41:22 

kutlu abi satılık siyah bi sx1im var çok temiz ama 24lük flashtan.
BURDAN

Ayrıca 32lik flashlıda var bi tane, ama açılışta carpı işaretinde kalıyor ileri gitmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jkomando -- 26 Nisan 2008; 6:41:46 >

Sxg75 Depo
Sx1 Program Depo
Sxg75 Brew Flash Oyunlar
3310

26 Nisan 2008; 20:27:32 

quote:

Orjinalden alıntı: jkomando

kutlu abi satılık siyah bi sx1im var çok temiz ama 24lük flashtan.
BURDAN

Ayrıca 32lik flashlıda var bi tane, ama açılışta carpı işaretinde kalıyor ileri gitmiyor.

serdar oraya da mesaj attım. sağlam olanı alayım ben
pm den görüşürüz gerisini...

düzeltme : harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3310 -- 26 Nisan 2008; 20:34:06 >

Türkiye'nin Avrupa Birliğine giremeyeceği kesindir; bunu Avrupalılar söylemektedir, Avrupanın önde gelen bütün politikacıları söylemektedir, Avrupalı filozofların hepsi söylemektedir. Çünkü, Avrupa Birliği bir Hıristiyan Birliğidir. ...bunu Avrupa'da herkes söylüyor, herkes biliyor... Avrupa Parlamentosunda, Türkiye'de bölücülüğün, otonom idarelerin nasıl istendiğini; Türkiye'de Ermeni davasının nasıl savunulduğunu göreceksiniz... Abdullah Gül - 08-03-1995 / TBMM
HULK911

26 Nisan 2008; 21:41:01 

quote:

Orjinalden alıntı: HULK911

quote:

Orjinalden alıntı: muminp

http://eh.student.utwente.nl/~landy/

kullanıcı: mobile
şifre: elibom

burdan bütün fw leri bulabilirsin. Ama fw15 en son servis sürümü onu yükle.
-telefonu joystick tuşuna basılı tutarak aç.
-usb kablosunu tak ve windowsun telefonu sx1 swup olarak görüp, sürücülerini yüklediğine emin ol.
-indirdiğin programı çalıştır,ordan settings'te "usb only " seç.
-start and close tuşuyla fw atmasını bekle, bütün adımlar tamamlansın ve "all done" yazısını gör.
-hepsi bukadar ama dikkat et, yükleme yarım kalmasın.

(windows sürücüleri de bu sitede mevcut.. ismi "sx1swup driver" sanırım) kolay gelsin.

teşekkür ederim,yazdıklarını bi denicem inşallah başarılı olabilirim.

ya abi olay ne biliyomusun. teli tanıttım pc ye ama software modda açtığımda pc tanımıyor sx1 i. ayrıca teli açıyorum, pini giriyorum
ardından hiç bi tuş çalışmıyor ama tel aktif sonra otomatikman kameraya giriyor hiç bi tuş çalışmıyor yine ve beni delirtiyor
açtım içini temizliğini neyin yaptım ama yok yine aynı. ne yapsamki?
şimdiden teşekkürler.

ban, ban, ban !!!
Darkchild

Sisteme Gözat

26 Nisan 2008; 22:32:17 

quote:

Orjinalden alıntı: 3310

flash 24 mb mı , 32 mb mı ? temiz sayılır derken dıştaki çizik vb dışında sorunu var mı ?

Sağlam ama 24 mb flash var maalesef... bi de numerik tuşların 2-3 tanesi biraz zor basıyo o kadar... ciddi bi sorunu yok ... neyse ben bunu kaça satabilirim ya bi fiyat çekin lütfen.. telefoncular kaç para verir buna ?? Telciye mecbur satıcak olsam en az kaç paraya vermem lazım..

3310

26 Nisan 2008; 22:58:51 

quote:

quote:

Sağlam ama 24 mb flash var maalesef... bi de numerik tuşların 2-3 tanesi biraz zor basıyo o kadar... ciddi bi sorunu yok ... neyse ben bunu kaça satabilirim ya bi fiyat çekin lütfen.. telefoncular kaç para verir buna ?? Telciye mecbur satıcak olsam en az kaç paraya vermem lazım..

tuş sorunu olmasaydı alırdım.
fiyat konusunda pek bilgim yok. serdar ( jkomando ) dan 110 ytl ye alıyorum onu biliyorum sadece

brainiac_x

27 Nisan 2008; 0:08:06 

quote:

quote:

fiyatları 65 ile 80 lira arası. geçen temiz bi tane buldum bi telefoncuda 80 lira istedi. pazarlıkla 70 alırdım ama şu an almayı düşünmüyorum.

Darkchild

Sisteme Gözat

29 Nisan 2008; 12:19:25 

Neyse yukarıda yazdığım gibi arkadaşlar SX1 alacak olursa bana pm atsın.. Ankaradayım... ve referanslarım profilimde

goran_bregovic

30 Nisan 2008; 14:47:47 

arkadaşlar beni sx1 çöktü. # * tuşlarıyla format da atmıyor. son çare olarak orjinal firmware yuklıyım dedım ama bu topikte 1000 sayfa var .. aramaya giriyorum ordada alakasız sayfalar çıkıyor. hangı sayfada orjinal firmware yukleme anlatımının oldugunu bılıyomusunuz?
sergenkurt

Sisteme Gözat

1 Mayıs 2008; 19:58:44 

Bende sonunda sx1 kervanına katılıyorum ( biraz geç olsada ) tlefonun görünümü çok hoş. yalnız birşey sorcam tuşların ekranın yanında olması mesaj yazmayı zorlaştırıyor mu ? oyun oynarken ?

evolande