Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: SX1'ciler ve alacaklar buraya(ipuçları,linkler,SX1 hakk. yorumlar vs.)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Benq Siemens >> Cevap: SX1'ciler ve alacaklar buraya(ipuçları,linkler,SX1 hakk. yorumlar vs.) Sayfa: <<   < önceki  746 747 748 749 750 751 752 [753] 754 755   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ilker.d

17 Mart 2008; 0:19:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Düzgün çalışan, mig33 gibi 10 dakika sonra çökmeyen, AgileMessenger kalitesinde, tam sürüm bir MSN programı ismi cismi vs. verene,

SpyCall'un tam sürümüne ve bu sürümün telefonunda kesinlikle sorunsuz çalıştığına* emin olup, link falan verene,

teşekkür etmeyi planlıyorum.

*: Bende var bir sürümü sanırım 1.2, key de var, ancak ne zaman arama gelse program devreye giremeden kapanıyor. Yani tam sürüm ama işe yaramıyor.

Sempron64 2800+ 1600MHz (200 FSB) @ 2200MHz (275 FSB) 1.4V ||| Gigabyte K8N51GMF-RH GF6100
1024 + 512 MB DDR400 Twinmos ||| 17" Philips 107S66 Flat ||| 256 MB Sparkle 8600GT
200 GB Western Digital SATA HDD | LG GSA H55N DVD-RW
FlyVideo '98 TV+FM | Onixon DSL100U | Genius LuxeMate | A4Tech SWOP3
Altec Lansing BXR 1121
--SIEMENS SX1-- | Canon IXUS 70
Eski kullanıcı adım - delakitir | Alışveriş Yaptıklarım
jkomando

17 Mart 2008; 0:48:19 

Slick kullan derim Burdan

Sxg75 Depo
Sx1 Program Depo
Sxg75 Brew Flash Oyunlar
3310
Uzaklaştırılmış
7 gün cezanın 4 günü kaldı.

18 Mart 2008; 11:48:56 

bu arada benim im+ da çalışmaz olmuş
vbalikci

18 Mart 2008; 18:28:48 

Arkadaşlar Sx1'im var, Motorola'nın BLUETOOTH kulaklığını alacağım ama sx1'im BLUETOOTH sürümü uymuyor, bunu yükseltebiliyor muyuz yoksa kulaklığı alamıyor muyum :)
MOTOROKR™ S9 kulaklığın modeli. Sx1'im ise siyah olandan. Bilen dostlardan acil yardım.. Teşekkür ederim.

jkomando

18 Mart 2008; 19:28:31 

Sx1e en uyumlu kulaklık
siemens HHB-600 bluetooth kulaklıktır.

Sxg75 Depo
Sx1 Program Depo
Sxg75 Brew Flash Oyunlar
vbalikci

19 Mart 2008; 19:48:53 

Valahi siparişi verdim, umarım olur. Yabancı forumlarda ve satış yerinde "sx1'de" çalışıyor diyor. Bakalım pazartesi gelecek, haber veririm.

nadir_en

19 Mart 2008; 20:16:37 

quote:

Orjinalden alıntı: jkomando

Sx1e en uyumlu kulaklık
siemens HHB-600 bluetooth kulaklıktır.

ben de böyle biliyorum ama dediğin gibi olur inşallah :)

Hây'dan gelen Hû'ya Gider!!....

erkahn

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

19 Mart 2008; 20:39:37 

Kapıları çalan benim kapıları birer birer.
Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler.
Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar.
Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar.
Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu.
Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk.
Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
tequila6

19 Mart 2008; 20:57:49 

Arkadaşlar elimde 3 sene boyunca kullandığım, bozuk bir sx1 var tamir ettirmek istiyorum ama her tamirciye güvenemiyorum. Buradaki teknik servisin dediğine göre ana kartında problem varmış çipleri değişmesi gerekiyormuş 40 ytl istemişlerdi bundan 4-5 ay önce.Acaba bildiğiniz ve güvendiğiniz iyi bir tamirci varmı İzmir, Manisa yada Bursa da.

alioth

19 Mart 2008; 21:18:52 

quote:

Orjinalden alıntı: alioth

quote:

Orjinalden alıntı: 3310

quote:

arkadaşlar, sx1, beni yolda bırakana kadar ben sx1 i bırakmayacaktım. sözümü tuttum ama emektar sx1'im giderayak bana kazık attı malesef

geçen hafta kapandı, bir daha da açılmadı. açmaya çalışıyorum, siemens yazısı çıkıyor fakat daha ilerlemiyor ne yazık ki. yeni tel. aldım fakat sx1 deki tel. numaralarım ve mesajlarım gitti.

özellikle rehberimi nasıl geri alabilirim bilen var mı? pille ilgili bir problem değil, zira şarjı vardı kapandığında da.. kapalı durumda bilgisayara bağlasam da sanıyorum rehberi kurtaramam. ne yapabilirim?

http://serrge.narod.ru/repairPhoneBook.rar
önce bunu indir. direk inmeyebiliyor , açılan sayfadan linke tıklarsın direk inmezse

Starter.EXE dosyasını hafıza kartına \system\programs klasörüne at
kartı SX1 e tak ve SX1 i aç

"press any key..." yazısı görününce bir tuşa bas. "copy complete" yazısı çıktıysa işlem tamamdır.
rehberin hafıza kartında \system\data klasörünün içinde. bildiğin contacts.cdb olarak yani.

ha bunu başka telefoan nasıl atarım dersen , hele bir bu işlemi yap. başarılı olursa ( tel yaşıyorsa olur ) gerisini tarif ederiz

teşekkürler öncelikle. dosyayı çektim, fakat hafıza kartında dediğin klasöre kopyalayamadım. çünkü hafıza kartı takabileceğim bir tel yok. kart reader ile dosyayı hafıza kartına attım ama sistem klasörüne kopyalayamadığım için bir işe yaramadı sanırım. pazartesi günü bir tel.a takıp deneyeceğim, durumu tekrar yazarım.

arkadaşlar bu yöntem başarılı olmadı malesef. yarın bir tamirciye vereceğim telefonu, umarım bir şekilde kurtarabiliriz rehberi, yine de yardım için tşk ler.

HP PAVILION DV5176EA: AMD TURION ML-37 2.0 GHZ, 1GB RAM, 100 GB HDD, 128 MB ATI X200,...
erkahn

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

19 Mart 2008; 22:54:02 

bana burda yardım lütfen

http://forum.donanimhaber.com/m_17992673/mpage_35/tm.htm

Kapıları çalan benim kapıları birer birer.
Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler.
Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar.
Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar.
Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu.
Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk.
Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
3310
Uzaklaştırılmış

20 Mart 2008; 2:25:20 

quote:

arkadaşlar bu yöntem başarılı olmadı malesef. yarın bir tamirciye vereceğim telefonu, umarım bir şekilde kurtarabiliriz rehberi, yine de yardım için tşk ler.

tamirciye verirsen rehberi unut. bence tamirci fazla uğraşmaz rehberle direk tamir olayına girer. ne kadar tembihlesende sonuç değişmez bence...

neden başarılı olmadı yöntem ? "press any key" yasızı hiç mi çıkmadı. tam olarak yazılanı yaptın mı ?
Phileo Sophia

20 Mart 2008; 11:06:33 

Arkadaşlar bu soruyu başka biryere sordum ama cevap alamadım.

http://forum.donanimhaber.com/m_21988226/mpage_1/key_//tm.htm#21991944

alioth

22 Mart 2008; 0:17:36 

quote:

quote:

tamirciye verirsen rehberi unut. bence tamirci fazla uğraşmaz rehberle direk tamir olayına girer. ne kadar tembihlesende sonuç değişmez bence...

neden başarılı olmadı yöntem ? "press any key" yasızı hiç mi çıkmadı. tam olarak yazılanı yaptın mı ?

press any key yazısı çıkmıyor. siemens yazısı çıkıyor, orda kalıyor. pilini çıkarmadığım sürece sanki pil bitene kadar o noktada kalacak gibi. 1-2 dakika bekliyorum, sonra pilini çıkartıyorum. ekran yavaş yavaş kararıyor.
bir de pili çıkarttıktan sonra takıp tekrar açmaya çalışıyorum, bu sefer hiç hareket olmuyor. siemens yazısı bile çıkmıyor. 1 saat sonra falan deneyince tekrar eski hale dönüyor.

HP PAVILION DV5176EA: AMD TURION ML-37 2.0 GHZ, 1GB RAM, 100 GB HDD, 128 MB ATI X200,...
3310
Uzaklaştırılmış

22 Mart 2008; 3:11:05 

quote:

quote:

quote:

press any key yazısı çıkmıyor. siemens yazısı çıkıyor, orda kalıyor. pilini çıkarmadığım sürece sanki pil bitene kadar o noktada kalacak gibi. 1-2 dakika bekliyorum, sonra pilini çıkartıyorum. ekran yavaş yavaş kararıyor.
bir de pili çıkarttıktan sonra takıp tekrar açmaya çalışıyorum, bu sefer hiç hareket olmuyor. siemens yazısı bile çıkmıyor. 1 saat sonra falan deneyince tekrar eski hale dönüyor.

o zaman donanımsal bir sorun vardır. çünkü SX1 yazılımsal nedenlerle açılmadığı zaman işe yarıyordu ( denemiştim )
alioth

22 Mart 2008; 20:46:46 

quote:

quote:

quote:

quote:

press any key yazısı çıkmıyor. siemens yazısı çıkıyor, orda kalıyor. pilini çıkarmadığım sürece sanki pil bitene kadar o noktada kalacak gibi. 1-2 dakika bekliyorum, sonra pilini çıkartıyorum. ekran yavaş yavaş kar