merhaba arkadaşlar bana sx1de çalışacak HandDee GTuner guitar tuner proğramı lazım internetten araştırdım ama sx1e uyumlusunu bulamadım bu proğramı bulmama yardım ederseniz veya elinde bu proğram olan varsa linkini verirseniz sevinirim.
Benim de eskiden SX1im wardı.. Carbon Black.. Geçen seneye kadar kullanıordum. Şimdi fotoğraflarını görünce özlediğimi hissettim kendisini.
Bazılarının SX1'leri artık ömrünü tamamladığında düşündüm acaba benimki napıyor diye, sattığım adamı arasam mı die düşündüm bi an, ama sonra adam güler diye wazgeçtim.. Ama cidden SX1'imle aramda özel bişe wardı
Şimdi D900i war. Mesaj sesi bile değişmio kendisinin, her seferinde aklıma SX1im gelio, işletim sistemini bile değiştirmiştik diyorum, pehh diyorum..
Umarım en kısa zamanda D900ü elimden çıkarıcam bi PDA veya N95 gibi bi cihaz alıcam, SX1den sonra D900ün felan kesmesi imkan dahilinde değilmiş..
Şimdi eski mesajlarımı buliyim, biraz okiyim de mazi olsun.. Kimbilir kaçıncı sayfada..
Haala SX1 topicini yaşattığınız için de teşekkür ederim. Forever SX1!
Arkadaşlar Fw si çöken telefonum update moduna geçmiyor. Sanırım egold core denilen kısmı zarar gördü.
Usb kablosu kesinlikle bir işe yaramıyor artık. Güvenmediğim için tamire bırakmaya çekiniyorum. İZMİR/Bornova'da oturan elinde x55 kablosu olan bi arkadaş 15 dk.lığına yardımcı olabilir mi bana acaba??? yazık oldu güzelim telefona :(
arkadaşlar herkese slm. SX1 iin kasası dağıldı dağılacak. kart yuvası ve vidaları dahil full kasa nerden bulurum kaça bulurum. ice blue bendeki...
temiz kasalı susmuş bir sx1 alıp onun kasasını kullanman daha mantıklı, yoksa sıfır orjinal kasa bulman imkansız... 30 ytl'ye alabilirsin susmuş bir sx1'i...