benim evvelki su kaçan siyah olarak aldığım, kutusu bile çiziksiz sx1in donanım sorunu vardı... herhangi bir işlem yaparken(arama, mozziez oynama, ogg dinleme...) tuştakımı çok ısınıyodu... sonra tuştakımının altında işlemci omap310 kardeşimizin oldğunu örgendim ama iş işten geçmiş, sx1in bazı devreleri atmıştı...bazı tuşlar çalışmıyor ve bu bir anda oldu(biraz da buhar yedi tabi) şimdi telle kısa devre yaparak açtığımda gene daha açarken işlemci 45 dereceye filan çıkıyor... yani uzun lafın kısası, işlemcisi ısınmayan bir sx1 de sağlam kriterlerinin içerisinde bulunması gereken bir faktör.
Kapıları çalan benim kapıları birer birer. Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler. Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar. Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar. Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu. Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk. Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
"Benim oğlum heryerde anlı açık dolaşıyor ben Rıdvanın oğluyum diyor ama Fenerbahçeli Rıdvanın.. Bugün Can bartu kim diye soruyorlarmı?Rıdvan olarak doğdum öyle öleceğim.Beni milyarlarla alamazlar yarın başka kulüplerde gelebilir.Kocaelisinden Galatasarayından Beşiktaşından. Hepsine saygı duyuyorum.Hepsi büyük camialar.Teşekkür ediyorum.Sadece teşekkür ediyorum. Çünkü ben Fenerli rıdvan olarak mezara gitmek istiyorum." Rıdvan Dilmen
Kapıları çalan benim kapıları birer birer. Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler. Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar. Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar. Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu. Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk. Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
bırak teli kutusunda bile çizik yok derken yani sıfır değil ama çok temiz manasını çıkardım ben baba
Ürün elime geçti kullanılmış demek gerçekten saçmalık olur.. Kullanılmamış bu cihaz! Resmen sıfır! 20 dk görüşme yapılmış. Şarj cihazı bile sanırım 1 kez kullanılmış. Kablosu bile açılmamış. Aldığım kişi eşine almış o da kullanamamış koymuş dolabına.
Ürün elime geçti kullanılmış demek gerçekten saçmalık olur.. Kullanılmamış bu cihaz! Resmen sıfır! 20 dk görüşme yapılmış. Şarj cihazı bile sanırım 1 kez kullanılmış. Kablosu bile açılmamış. Aldığım kişi eşine almış o da kullanamamış koymuş dolabına.
....
Kablosu bile açılmamış diyince aklıma 4 yıllık şarj aletim ve data kablom geldi.
Yeni SX1'in hayırlı olsun, güle güle kullan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olivier_kahm -- 25 Şubat 2008; 22:13:41 >