Kapıları çalan benim kapıları birer birer. Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler. Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar. Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar. Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu. Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk. Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
slmlar millet.ya bana ses yükseltici patch verebilirmisiniz.telefonun sesi zaten normalden az cıkıyor.onu yapayımda bari eski haline dönsün.milleti ararken duyamıyorm ahizeyle konusuyorm yaw.
ses patchiyle nasıl yapacağıma da yardımcı olrsanz sevnirim.bi dosyası fln olyodu sanrm.
Orijinal hoparlor ile ses arttırma yamasını kullanma derim.
hocam telefon zaten sonbaharını yaşıyor.yok ölmesi icin demiyorum da zaten suanda orjinal hoparlörün cıkardığı sesi bile cıkaramıyor telefon.patlak deil.ses kalitesi iyi ama az.kulaklık sesi bile az orjinalinden.yamayı yapınca en azından normaline kadar yükselir diye dedim.bu şekilde birini arıyınca ahizeyi acmadan bişey duyamıyorm yaw neden bilmem.formatladım fw yükledm banamısn demiyo
Kapıları çalan benim kapıları birer birer. Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler. Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar. Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar. Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu. Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk. Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
arkadalar sikipırdan en yüksek ses veren patchları rica etsem? hani eski günlerdeki gibi konuşma sesi için olan çok acil varsa bizaamet erkahım iki satır yazıver heman bea_? ezberinde vardır senin? sipılas uzmanısın zaten
bunu yamayın olur doğucak sağırlıktan tarafım sorumlu değildir tamamen kendim yazdım