valla lehimi başarırsa banada bir gaz gelmedi değil bende denerim
quote:
Orjinalden alıntı: 3310
quote:
Orjinalden alıntı: olivier_kahm
XavierFire, O eleman işlemciyi de değiştirmiş.
RAM diğer çiplerden ayrı, kendi başına bi şey...
zavyerfayır and içmiş ya SX1 i kudurtacak ya gömecek tarihe
Kapıları çalan benim kapıları birer birer. Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler. Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar. Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar. Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu. Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk. Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
zavyerfayır and içmiş ya SX1 i kudurtacak ya gömecek tarihe
cpu'yu değiştirmicem evelallah... oliferciğim sağol açıklaman için.. bende bugün level atladım (yaş) neyse bendeki cpu uniq, diğer sx1lerimkine nazaran biraz daha küçük, L şeklindeki altın sınırlar var ya anakartta; onlara varmıyo bile... bide üstünde farklı şeyler yazıyo ilk önce rami bozuk olan mmi'de sonra bunda deniyecem. bide bize sx1 değil de qtek100 lazım
300. mesajımı da buraya yaziim istedim oli ikiside sağlamsa ikincisi neden olmasın... o kadar yardımınız dokandı bana. Ben bozuk s100 arıyorum da neyi bozuk olursa ona göre alcam s110da 2x64mb mi var? varsa bunu takan rus var mı? yoksa ilk olucaz yamamak lazım allow 64mb sd-ram to work on sx1 by: kim yaparsa, forum.donanımhaber.com sx1ciler ve alacaklar buraya(firmware, ipuçları, hardmod, linux vs)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XavierFire -- 19 Ocak 2008; 2:32:58 >
Kapıları çalan benim kapıları birer birer. Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler. Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar. Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar. Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu. Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk. Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
Diyelim bozuk bir S100 bulduk, peki ramleri S100'den nasıl sökeceğimiz ve SX1'e nasıl takacağımız hakkında bir fikri olan var mı? Lehimle olmayacağını ajan bile anlamış.
bırak ram i , 10-15 cm lik bir anten bağlamak için alt soketteki anten çıkışına bile havya dokundurmaya tırstım en az 3er 3er lehimlerim ben onları