Şimdi Ara

SX1'ciler ve alacaklar buraya(ipuçları,linkler,SX1 hakk. yorumlar vs.) (2161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45.113
Cevap
8
Favori
1.510.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21592160216121622163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: XavierFire

hayır nokia eşşek... zır8 de de 9.2 var ama o beygir

• Arkadaşlar forumun en uzun topic i bu topic mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

Arkadaşlar forumun en uzun topic i bu topic mi?

Katılım Rekoru Topiği adında gereksiz bir konu var, daha uzun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olivier_kahm -- 4 Ocak 2008; 19:01:34 >
  • katılıyorum

@3310 biz sonsuza kadar sx1 ciyiz
    vede age of severiz

@koyyim senden de ses yok hala yoksa mınaa nın dedikleri doğru mu?
    quote:

Orjinalden alıntı: olivier_kahm

quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

Arkadaşlar forumun en uzun topic i bu topic mi?

Katılım Rekoru Topiği adında gereksiz bir konu var, daha uzun.

• quote:

Orjinalden alıntı: erkahn

zır8 bunu anlıyamadım da?
    quote:

hayır nokia eşşek... zır8 de de 9.2 var ama o beygir

rızr z8 dicektim aceleye geldi

3310 ben sx1ciyim ama doğuştan gsliyim, bi yannışlık olmasın

• Siemens bence en son alınacak telefonlardan bi tanesi malzeme kalitesi,kamerası,sesi herşeyi çok dandik çakma ipodlar gibi :) yanlış anlamayın bu benim görüşüm
  • yalan bildiriye giriyor.

9 sene aynı aygıtı kullandım ve yanımda konuşan 2 telefoncunun dialoğunu yazıyorum:

abi nokia hayatta almam artık o kadar dandik telefon görmedim hemen kapağı yalama oldu, tuşları çatladı basmıo vs.vs...

_ne kadardır kullanıyosun?

_2-3 senedir.

_YUH sen 3 sene hangi telefonun gittiğini gördün!

yanlış anlamayın nokialar 3 sene gitmiyo gibi birşey demiyorum. aksine Siemens kötü diyenlere ibret olsun diye bu yazının arkasından 4 senedir 6610 kullanan, telefonuyla futbol bile oynayan arkadaşımı gösteriyorum.
    siemens hayatı boyunca birtek sx1 yaazılım sorunu ile çıkarttı, onu da fw15te sorunsuzluğa ulaştırdı.
    siemens olmasa telefon dünyasında 99-2006 yılları arasında rekabet olmazdı ve bilişim alanında bu noktaya erişilmezdi!
    bi daha siemens e bulaşan olursa kızarım. Aman!
    ne yazık ki o insanlara firmware ini kendi yükleyemezler, mübahtır onlara sorunlu teller
    -nokta-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XavierFire -- 5 Ocak 2008; 0:40:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: CENKKK

Siemens bence en son alınacak telefonlardan bi tanesi malzeme kalitesi,kamerası,sesi herşeyi çok dandik çakma ipodlar gibi :) yanlış anlamayın bu benim görüşüm

sx1 çok farklı bir tel!... siemens'in nasıl olup da bçyle bir tel ürettiğini halen daha anlayabilmiş değilm!...
  • iide hocam arkadaş siemens demiş ben neden böle dediğini anlayabilmiş değilim, hiç s88 yada sxg75 avuçlamış mı acaba? yada el71

arkadaşlar baktım s88in oled ekranını söküp, onun ekranı da 40 pin, sx1inki de 40 pin, lakin s88in ekran fişi biraz küçük, sx1in 3te2si kadar, onu bi şekilde entegre etmeyi denicem sonraki boş vaktimde... haftasonu da laptop hoparlörü çekiorum müslüm baba denicem nası çalıyo

• boş konuşanlar bilmeyenler yazı yazmasın bu topiğe
  • quote:

iide hocam arkadaş siemens demiş ben neden böle dediğini anlayabilmiş değilim, hiç s88 yada sxg75 avuçlamış mı acaba? yada el71

arkadaşlar baktım s88in oled ekranını söküp, onun ekranı da 40 pin, sx1inki de 40 pin, lakin s88in ekran fişi biraz küçük, sx1in 3te2si kadar, onu bi şekilde entegre etmeyi denicem sonraki boş vaktimde... haftasonu da laptop hoparlörü çekiorum müslüm baba denicem nası çalıyo
    />
    />
    />

aman diğim kaygan üsluba dikat!!

• quote:

Orjinalden alıntı: nadir_en

quote:

Siemens bence en son alınacak telefonlardan bi tanesi malzeme kalitesi,kamerası,sesi herşeyi çok dandik çakma ipodlar gibi :) yanlış anlamayın bu benim görüşüm

sx1 çok farklı bir tel!... siemens'in nasıl olup da bçyle bir tel ürettiğini halen daha anlayabilmiş değilm!...

Bir bakımdan SX1'i vazgeçilmez yapan SX1 kullanıcılarıdır. SX1 gibi SX1 kullanıcısı da bir başkadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olivier_kahm -- 5 Ocak 2008; 1:53:32 >
  • bun üstüne de laf söylenmez artık tebrikler oliver
    başarılarının devamını dileriz
  • quote:

boş konuşanlar bilmeyenler yazı yazmasın bu topiğe

Bunun boş konuşmayla ne alakası var ben kendi düşüncelerimi yazdım diyelimki ben boş konuşuyorum telefon piyasasıdamı boş konuşuyor al bi tane siemens telefonu 400 iki gün sonra 200'e satamazsın neden çünkü siemens,ayrıca ben SX1'e laf söylemedim genelleme olarak konuştum geçen gün arkadaşla götürdük siemens SX1'i satmaya 3 ayda garantisi var adam 50 milyon dedi :) düşün artık
  • sx1 e genelleme yapılmas
    sx1 alan 2. el piyasasını düşünmez
    sx1 satılmaz
  • quote:

quote:

boş konuşanlar bilmeyenler yazı yazmasın bu topiğe

Bunun boş konuşmayla ne alakası var ben kendi düşüncelerimi yazdım diyelimki ben boş konuşuyorum telefon piyasasıdamı boş konuşuyor al bi tane siemens telefonu 400 iki gün sonra 200'e satamazsın neden çünkü siemens,ayrıca ben SX1'e laf söylemedim genelleme olarak konuştum geçen gün arkadaşla götürdük siemens SX1'i satmaya 3 ayda garantisi var adam 50 milyon dedi :) düşün artık

bir telefonun değerini 2. eli belirlemez öncelikle, bizim halkımızda nokia takıntısı olduğu için 2.eli bu kadar primli... ayrteen telcilerin de ne kadar teknoloji bildiği ayrı bir tartışma konusu!...

• ya arkadaşlar size bişi sorucam bnm tel son zamanlarda tuhaflaştı biraz..yandaki tuş ışıkları yanıp sönmeye falan başladı,sonra mesela arama geldi çalarken birden kapanıo elime alıorum dielim ışığı sönerken pat kapanıo...şarja takıorum bakıorum şarj oluo dio 2 dak sonra kapanmış gene..eskisi kadar dayanmıo da şarjı 3 yıl olcak teli alalı bataryası mı bitio acaba yoksa ekranda ışıkla ilgili bi sorunu mu vardır..büyük olasılıkla bataryası bitiodur da çkale de bulmam nereden temin edilir batarya??
  • quote:

Orjinalden alıntı: xaqlaaa

ya arkadaşlar size bişi sorucam bnm tel son zamanlarda tuhaflaştı biraz..yandaki tuş ışıkları yanıp sönmeye falan başladı,sonra mesela arama geldi çalarken birden kapanıo elime alıorum dielim ışığı sönerken pat kapanıo...şarja takıorum bakıorum şarj oluo dio 2 dak sonra kapanmış gene..eskisi kadar dayanmıo da şarjı 3 yıl olcak teli alalı bataryası mı bitio acaba yoksa ekranda ışıkla ilgili bi sorunu mu vardır..büyük olasılıkla bataryası bitiodur da çkale de bulmam nereden temin edilir batarya??

acilen bi batarya bul orcinal olursa daha ii olur ama nette yan sanayi bataryalar mefcut çanakkalede 2. el telefon piyasası varsa oralardanda kullanılmış orjinal batarya edinebilirsin ki bu ilk tercihin olmalıdır... telefonda oksitlenme başlangıcıda sezinsiyorum hani

for eksampıl;http://urun.gittigidiyor.com/Siemens-SX-1-SX1-BATARYA-PIL-Garantili_W0QQidZZ7160440

bi gün felan götürür bu batarya ama eer daha çok gitsin diosan dimmerden tuş ışıklarını kapat ve ekran ışığını 1 seviyesine çek..

• oksitlen me miii oksitlenme olunca noluo..kullanamam mı bi daa

ya bn ışık kapatmaktan falan anlamam batarya bulmam lazım acilen sıfırıda zor heraldeee.yeni tel almamın zamanı geldi mi ne
  • bataryanı tamamen boşaltıp bi poşete sarıp buzluğa at 3 5 saat donsun soora çıkart ve oda sıcaklığına gelene kadar beklet ve soorada telfona tak tam dolana kadar şarj et belki buda çözüm olabilir..
  • 
Sayfa: önceki 21592160216121622163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.