bu firmware demek yani sürüm. siemensin sitesinden indiriyosun. usb kabloyla yükseltiyosun.
dostum gece gece çok soru soruyorum ama rica etsem detaylı olarak anlatabilirmisin şu fw update işini... Yada önce SX 1 i alayım ondan sonramı sorayım bu soruyu...
sx1'min arka kapagi hafiften ileri geri oynuyo, arka kapagin tam oturmamasindan sikayeti olan baska biri var mi? servise gotursem bi faydasi olurmu sizce?
siemems maalesef arka kapak konusunda özürlü biraz. benimkinde de 1mm lik bir oynama vardı. arka kapağın altına benzer büyüklükte bir kağıt koydum taş gibi oldu. ama keyfe keder birşey yani. olmasa da olur.
grafiker merak etme hiç şüphen olmasın telefonumun özelliklerini biliyorum . sx1 forever belirttiğim gibi bu keyfe keder bir durum. 1mm den daha az. Eee.. insanın sx1 gibi bir telefonu olunca yarım mm lik bir ayrıntı bile, göze batabiliyor. Varın gerisinin siz düşünün.
hmm baktım şimdi. Daha önce bahsi geçmişti fw ile symbian upgrade i olmuyo diye ama moral bozmaya gerek yok. tema da olmayıversin. mevcut programların %90 ı çalışıyo, program konusunda sıkıntı yaşamıyorum. sx1 in karizması yeter. Ölüsü yeter be.