ARKADASLAR SX1 İÇİN SINIRSIZ VİEO KAYDEDİCİ VAR MI ETİ CAMCORDER VAR AMA SES 10 SANİYE KADAR SONRA GİDİYO BU İŞE Bİ ÇÖZÜM BULALIM ARTIK SX1 Çİ KARDEŞLERİM
Selam SX1 sevdalıları! Ben de daha almadan sevdalandım SX1'ime ama henüz layıkıyla kullanamadım.. Biraz cahil kaldım bu konulara galiba.. Affola.. Ben daha SDS (Siemens Data Suite)'i yükleyemedim dersem gülmez siniz di mi?!.. Bizim ADSL servisindeki çocuklar işgüzarlık edip PC'me Windows ME yüklemişler de.. Yüklemeye çalıştığım SDS'ler de biz ME'de çalışmayız diyorlar!.. Ne yapmalı dostlar?!.
Selam SX1 sevdalıları! Ben de daha almadan sevdalandım SX1'ime ama henüz layıkıyla kullanamadım.. Biraz cahil kaldım bu konulara galiba.. Affola.. Ben daha SDS (Siemens Data Suite)'i yükleyemedim dersem gülmez siniz di mi?!.. Bizim ADSL servisindeki çocuklar işgüzarlık edip PC'me Windows ME yüklemişler de.. Yüklemeye çalıştığım SDS'ler de biz ME'de çalışmayız diyorlar!.. Ne yapmalı dostlar?!.
Arkadaslar sx1 bankacilik islemleri icin guvenlik protokollerini destekliyormu ? isbank in interaktif bankaciligina giris yapamadim nedeninin guvenlik sertifikasi oldugu gibi birseyler yaziyordu ? birde ablamin 6600 datakablosu yok bendeki programlari sx1 den ablamin 6600 a atip yukleme sansim var mi ? varsa nasil bir program filan mi gerekiyor yoksa .sis i direk acarmi ?
Arkadaşlar telefonun güvenlik kodunu yanlış girdim ve şimdi telefon kodunu istiyor telefon EFS garantili olduğu için siemens-mobile sitesinde tel numarası bulunan müşteri hizmetleri cevap vermiyor bunun nasıl çözüleceğini veya EFS firmasının telefon numarasını bilen varsa söylerse sevinirim
Arkadaslar sx1 bankacilik islemleri icin guvenlik protokollerini destekliyormu ? isbank in interaktif bankaciligina giris yapamadim nedeninin guvenlik sertifikasi oldugu gibi birseyler yaziyordu ? birde ablamin 6600 datakablosu yok bendeki programlari sx1 den ablamin 6600 a atip yukleme sansim var mi ? varsa nasil bir program filan mi gerekiyor yoksa .sis i direk acarmi ?
yardım etmeye çalıştım ama mesajımı almadın sanırım. protokol konusunda tam bilemyorum ama program kurmayı kendi sx1 inden 6600 a bluetooth tan atarak diğer telefonda da programı kurman mümkün. sadece mesajı 6600 da aç demen yeerli olacak.
Bu nebiçim SX1 ci dayanışması kimse kimseye cevap vermiyor! sadece sorular sorular sorular
kardeş kabul artık SX1 dayanışması eskisi gibi değil ama bilenlerde herzman nete takılamıyor msnneni yaz oradn yardımm iste
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sewdali -- 2 Mayıs 2005, 22:31:50 >