bide bi sorum olacaktı sx1 arasıra kitleniyor ve kapanıp acılıyor siz boyle bi problemle karsılastınızmı ...fw 10 da oluyordu fw 12 upgrade ettim aynı sorun devam ediyor..bu problem hicbir uygulama acık degilken oluyor mesala msj yazıp cıktıktan sonra....yani ram in cok dolu olmasından kaynaklanmıyor..lutfen yardım...
Slm arkadaşlar, Bir sx1 ci olarak sizleri sürekli izliyorum. Lütfen bana yardım edin. Ben daha önce fw10 kullanıyordum telefon çöktü ve formatlayıp düzelttim. Daha sonra fw12'ye yükselttim. Bir süre sonra telefon çöktü. Daha önce yaptığım gibi telefon kapalıyken *# ve navi tuşuna basarak açtığımda format işlemini başlatmıyor. Konuyu bilen arkaşlar lütfen yardım!!'
* Ses hem Zil hem Radio hem de MP3 'te 2 derece arttı. Gayet güzel oldu. * MMC' den okuma 2 saniye yavaşladı. Daha geç okuyor. * Telefon ilk açılırken 2 saniye daha geç açılıyor. * Standby süresi sanki biraz azaldı.(Ses artınca) * Yeni versiyonu yükleyince tüm yüklü programlar,sesler,mp3, resimler, videolar duruyordu ama Mesajlarla Rehber silinmişti. * Yüklemeden sonra MMC'deki herşeyi de rahatlıkla okudu. * Menü ve T9 (Kolay yazma) İngilizce oldu. * Ekrandaki görüntü 2 derece karardı, tekrar ayarladım.
Kolay gelsin
arkadaşlar benim bi dorun var. ben siemens sx1 aldım ve data kablosu yoktu bende akrabalardan s65 olan birinden s65 data kablosu aldım fakat takıyorum telefon aksesuar desteklenmiyor diyo.girişleri aynı ama olmadı.bileniniz varmı yavv bu data kablosu olmazmı?? birde pc suit le infrareti çalıştıramadım.olmadı.bu sx1 in modem driveri ni nerden bulabilirim.modem driveri soruyo bende de yok.bilen varsa yarım etsin arkadşalar.bu modem driverini indireceğim bi yer yokmuuuu
my-siemens.com a bak sx1 de vardır mutlaka ayrıca kutuda telefonla beraber data kablosu da vermek zorundalar yani standart öyle neden istemedin ki ?
Ben de 1 saat önce sipariş verdim cuma günü elimde olur inşallah :) aranıza bende katıldım sorularım geliyor çok yakında :)
ya c60 da firmware update hatalı olduktan sonra nasıl düzelteceğiz yukarıda arkadaş sx1 çöktü yükledim demiş nasıl oluyor c60 da çöktü açıyorum kapanıyor nasıl geri getirecem ???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteceri -- 17 Kasım 2004, 17:58:22 >
arkadaslar kımse yardım etmeyecekmı bak satacagım makınayı ha
kardeş ne yardım istediğini söyle yardım edelim ilk olarak kesinlikle tele bişey yükleme mmc kart al 256 veya 512lik ondan sonra istediğini yüklersin...
valla benim yüklediğim Requiem of Hell iyi oyun tavsiyemdir ondansonra fifa2004 oynuyorum (2005 i denemedim daha ) operation shadow var oda güsel acayip zevkli renegade tarzında şuanda bu 3 oyun yetiyor bana ve gayet güsel çalışıyor birde prince of persia vardı oda çalışıyordu ama o ngage diildi fakat güsel oyundu saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: engintamer
arkadaslar belki daha önce soulmustur ama sx1 de söyle adam akıllı calısan n gage oyunları neler bilen varsa bi zahmet yardım edebilirmi