Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: SX1'ciler ve alacaklar buraya(ipuçları,linkler,SX1 hakk. yorumlar vs.)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Benq Siemens >> Cevap: SX1'ciler ve alacaklar buraya(ipuçları,linkler,SX1 hakk. yorumlar vs.) Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Mir

11 Kasım 2004; 21:44:21 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

genpa 690 milyon/12
sarji ogleden beri bos gosteriyor ama tel hala kapanmadi kapaninca sarja koyacam sabaha kadar sarjda tutacan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir -- 11 Kasım 2004, 23:50:21 >
grafiker

11 Kasım 2004; 22:11:29 

ilk bir hafta şarzı sonuna kadar kullanıp kapalı vaziyete 10 12 saat şarzda tutackmışsın bir yabancı forumda öyle diyordu gerçi gavurun her söylediği doğru olmaz ama bende öyle yaptım şimdi 2 gün gidiyor gibi kullanımına bağlı ilk günler gece koyuyordum şarza akşama bitiyordu kurcalamayada bağlı tabii hayırlı olsun güle güle kullan

9NPAJ EPOX _ATİ RADEON sapphireX2600XT_ AMD 3200+64bit(939) 1gb(ddr 400) kingston_feel huricane_SAMSUNG 226BW_ x530logitech_Panasonic NV GS75_SX1_sanyo Xcati E60_external harddisk western digital premium 320_trust tablet (A4)
meteceri

11 Kasım 2004; 22:12:25 

bunu görmüşsündür heralde neden burda fiyat böyle ?

http://www.ideefixe.com/Telefon/tanim.asp?sid=SW5CXEU13I41KDWOUZ1F

onlarda kvk,genpa gibi yerlerden temin ediyormuş fiyat doğrudur heralde 564 KDV dahil alınır mı bişey mi var acaba neden düşük burda

grafiker

11 Kasım 2004; 22:17:07 

çok iyiymiş ben bilseydim oradan alırdım bak alınır tabii güvenilir bir site diye biliyorum ben o siteyi baya iyiymiş ya

9NPAJ EPOX _ATİ RADEON sapphireX2600XT_ AMD 3200+64bit(939) 1gb(ddr 400) kingston_feel huricane_SAMSUNG 226BW_ x530logitech_Panasonic NV GS75_SX1_sanyo Xcati E60_external harddisk western digital premium 320_trust tablet (A4)
Haquan

11 Kasım 2004; 22:56:31 

arakdaslar ben herzaman sajr tam olarak bitmeden bazen yarısı bıttıgınde sarja takıyorum cıhazı bir sakatlık olurmu sarj tamamen bittikten sonramı takmalıyım sarja ?

psp oyunları !!!!

psp oyunları tıklayın
Yashiro

11 Kasım 2004; 23:46:45 

yok ya tak gitsin.bişey olmaz.

quickzotic

12 Kasım 2004; 0:12:37 

arkadaşlarım selamlar. ben telefondan pek anlamayan bir insanım ve bu cahillikle bir telefon alacağım.eskişehirliyim. burada telefoncu bazı arkadaşlarım var. bana kesinlikle 6600 al falan dediler. simense e nokia kadar program yükleyemessin falan filan bi şeyler zırvaladılar. ben de he dedim geçtim pek fazla telefondan anlamadığım için. fakat ben kararsızım siz burada bangır bangır bağırıyorsunuz sx1 diye . LÜTFEN BANA BİRAZ BİLGİ VERİN BU TELEFONLAR HAKKINDA MESELA FOTO KALİİTESİ MP3 KALİTESİ PROGRAM yüklenebilirliği açısından falan. çoook memnun olurum eğer cavap yazarsanız.

quickzotic2002@yahoo.com ( buraya özel olarak atarsanız beni çoook fazla sevindirirsiniz)

quickzotic

12 Kasım 2004; 0:13:38 

arkadaşlarım selamlar. ben telefondan pek anlamayan bir insanım ve bu cahillikle bir telefon alacağım.eskişehirliyim. burada telefoncu bazı arkadaşlarım var. bana kesinlikle 6600 al falan dediler. simense e nokia kadar program yükleyemessin falan filan bi şeyler zırvaladılar. ben de he dedim geçtim pek fazla telefondan anlamadığım için. fakat ben kararsızım siz burada bangır bangır bağırıyorsunuz sx1 diye . LÜTFEN BANA BİRAZ BİLGİ VERİN BU TELEFONLAR HAKKINDA MESELA FOTO KALİİTESİ MP3 KALİTESİ PROGRAM yüklenebilirliği açısından falan. çoook memnun olurum eğer cavap yazarsanız.

quickzotic2002@yahoo.com ( buraya özel olarak atarsanız beni çoook fazla sevindirirsiniz)

crazy3

12 Kasım 2004; 1:09:24 

quote:

Orjinalden alıntı: Haquan

arakdaslar ben herzaman sajr tam olarak bitmeden bazen yarısı bıttıgınde sarja takıyorum cıhazı bir sakatlık olurmu sarj tamamen bittikten sonramı takmalıyım sarja ?

Telefon ilk alındığında 3 defa tam boşalıp tam doldurması gerekir demişti bir telefoncu arkadaşım.....

------->
crazy3

12 Kasım 2004; 1:10:35 

quote:

Orjinalden alıntı: quickzotic

Sx1 program yüklenir mp3 çaları var canavar gibi sesi vardır.Foto kalitesi 6600 dan iyi 640*480 çeker .....

------->
Yashiro

12 Kasım 2004; 1:37:21 

EsÜx 1

grafiker

12 Kasım 2004; 10:55:39 

hemen hemen bütün programları çalıştırıyor ama symbian 7,0 desteklemediği için bazı programlarıda kabul etmiyor ama şöyle diyebilirimki uygulamaların % 90 ının çalıştırıyor hatta ngage oyunlarınıda ayrıca sterio radyo ve mp3 olayı + bir avantaj ve kamerasıda çokdaha iyi özelliklede gece çekimlerinde nokia yanına yaklaşamaz ama standart olarak aynı kalite çekiyorlar 640 x 480 fotoğraf kalitesi var yani çalıştırmadığı gereksiz bir kaç program okadar onlarda pek işine yaramaz diye düşünüyorum

bence sx1 hem şekli çok daha iyi hemde herkezin eline düşmüş bir tel değil dostum saygılar

Lucky_Luke

12 Kasım 2004; 11:13:01 

Ehh Sonunda bende aldım....
İdeefixe. den .....
Siemens SX1 + Benetton Çanta +Sözlük, Lig Fikstürü ve Tavla Cep Yazılım Paketi Hediyeli ve fiyat 578/6
Birde Twinmos 128mb MMC aldım 36/6
Fiyatlar hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar...
128 Mb yeterlimi...
İlkkez çalıştırıcam tavsiyeleriniz neler?
Şimdiden teşekkürler....
Birde bu teli bu form sayesinde aldım kesinlikle...

said007

12 Kasım 2004; 21:24:39 

bende alıcam aynı siteden bir kaç şey soracaktım
özeline baksana
visualize

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

12 Kasım 2004; 21:31:55 

fw 7 arıyorum türkçe ses onda yüksekmiş kurulumu hakkında bilgi lütfen vede fw nasıl yüklenir lütfen arkadaşa aldık ses çok düşük fw 10 uymadı bize ses az çıkıyo sonuçta fw 7 yi bulmalıyım data kablomda var cd falan nasıl bulucam nasıl yüklerim lütfen yardım...

Be®k

12 Kasım 2004; 21:45:16 

bende idefıxe den alcam

sarman61

12 Kasım 2004; 22:29:41 

soru sordum ama kımse yardımcı olamadı herhalde yeniden soruyorum lutfen bılenler yardımcı olsun cok onemlı
telefonun mmc kartına bilgisayardan program, oyun ve mp3 yuklemeye calısırken bilgisayarda "belirtilmemiş hata " diye hata cıkartıyor telefonda ıse " yenıden deneyin, yoksa veriler kaybolacaktır" dıye hata cıkartıyor lutfen yardımcı olun hane nerde sx1 kardeşligi not bu mesajı sx1 ciler diyarı adlı topic de yazdım kusura bakmayın cok acil ve önemli oldugundan belkı orda görmeyenler olabilir diye

SonyEricsson K790i Fun Club
xcientist

12 Kasım 2004; 22:50:05