ilk bir hafta şarzı sonuna kadar kullanıp kapalı vaziyete 10 12 saat şarzda tutackmışsın bir yabancı forumda öyle diyordu gerçi gavurun her söylediği doğru olmaz ama bende öyle yaptım şimdi 2 gün gidiyor gibi kullanımına bağlı ilk günler gece koyuyordum şarza akşama bitiyordu kurcalamayada bağlı tabii hayırlı olsun güle güle kullan
arakdaslar ben herzaman sajr tam olarak bitmeden bazen yarısı bıttıgınde sarja takıyorum cıhazı bir sakatlık olurmu sarj tamamen bittikten sonramı takmalıyım sarja ?
arkadaşlarım selamlar. ben telefondan pek anlamayan bir insanım ve bu cahillikle bir telefon alacağım.eskişehirliyim. burada telefoncu bazı arkadaşlarım var. bana kesinlikle 6600 al falan dediler. simense e nokia kadar program yükleyemessin falan filan bi şeyler zırvaladılar. ben de he dedim geçtim pek fazla telefondan anlamadığım için. fakat ben kararsızım siz burada bangır bangır bağırıyorsunuz sx1 diye . LÜTFEN BANA BİRAZ BİLGİ VERİN BU TELEFONLAR HAKKINDA MESELA FOTO KALİİTESİ MP3 KALİTESİ PROGRAM yüklenebilirliği açısından falan. çoook memnun olurum eğer cavap yazarsanız.
arkadaşlarım selamlar. ben telefondan pek anlamayan bir insanım ve bu cahillikle bir telefon alacağım.eskişehirliyim. burada telefoncu bazı arkadaşlarım var. bana kesinlikle 6600 al falan dediler. simense e nokia kadar program yükleyemessin falan filan bi şeyler zırvaladılar. ben de he dedim geçtim pek fazla telefondan anlamadığım için. fakat ben kararsızım siz burada bangır bangır bağırıyorsunuz sx1 diye . LÜTFEN BANA BİRAZ BİLGİ VERİN BU TELEFONLAR HAKKINDA MESELA FOTO KALİİTESİ MP3 KALİTESİ PROGRAM yüklenebilirliği açısından falan. çoook memnun olurum eğer cavap yazarsanız.
arakdaslar ben herzaman sajr tam olarak bitmeden bazen yarısı bıttıgınde sarja takıyorum cıhazı bir sakatlık olurmu sarj tamamen bittikten sonramı takmalıyım sarja ?
Telefon ilk alındığında 3 defa tam boşalıp tam doldurması gerekir demişti bir telefoncu arkadaşım.....
hemen hemen bütün programları çalıştırıyor ama symbian 7,0 desteklemediği için bazı programlarıda kabul etmiyor ama şöyle diyebilirimki uygulamaların % 90 ının çalıştırıyor hatta ngage oyunlarınıda ayrıca sterio radyo ve mp3 olayı + bir avantaj ve kamerasıda çokdaha iyi özelliklede gece çekimlerinde nokia yanına yaklaşamaz ama standart olarak aynı kalite çekiyorlar 640 x 480 fotoğraf kalitesi var yani çalıştırmadığı gereksiz bir kaç program okadar onlarda pek işine yaramaz diye düşünüyorum
bence sx1 hem şekli çok daha iyi hemde herkezin eline düşmüş bir tel değil dostum saygılar
Ehh Sonunda bende aldım.... İdeefixe. den ..... Siemens SX1 + Benetton Çanta +Sözlük, Lig Fikstürü ve Tavla Cep Yazılım Paketi Hediyeli ve fiyat 578/6 Birde Twinmos 128mb MMC aldım 36/6 Fiyatlar hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar... 128 Mb yeterlimi... İlkkez çalıştırıcam tavsiyeleriniz neler? Şimdiden teşekkürler.... Birde bu teli bu form sayesinde aldım kesinlikle...