baska memory kart ile dene, memory kartinda uyumsuzluk olabilir
Bende de bu sorun var ama şöyle hallediyorum:
1-Programı hafıza kartına kurmayı dene. 2-İnat edip telefon hafızasına kurulursa C:\System\Apps\"kurduğun programın ismi" klasörünü herhangi bir explorer programı kullanarak kes, 3-E:\System\Apps içine yapıştır.
Not:Program eskisi gibi çalışacak ama kaldırmak istediğinde Yöneticiden kaldırdığın halde programın gitmediğini göreceksin, E:\System\Apps\"kurduğun programın ismi" klasörünü elinle silmen gerekecek...
quote:
Orjinalden alıntı: KillForYou!
PROGRAMLARI HAFIZA KARTINA NASIL KURACAĞIM!!!!Kurarken nereye kurayım diye soruyor bende E:(hafıza kartını) gösteriyorum.Ama yine kendi hafızasına kuruyor.Ne yapayım???
Berserk baktım mesajlarına ama hatırlayamadım hangi linkti?
quote:
Orjinalden alıntı: berkserk
sana bi link wermistim okudunmu onu
quote:
Orjinalden alıntı: luxaeterna
Arkadaslar Data Suite ile Senkronizasyon yapmak istediğimde "Senkronizatör (.ISYNCHAPPU) arayüzünü yükleyemiyor bu arayüz bağlı aygıt'le senkronizasyon için gerekli" diye bi uyarı veriyor. Nasil halledicem ben bu durumu
beyler ben bascudadan sx1 siparişi verdim.sizce iyimi ettim?oradaki ürünler alman malımı?bilenler lft
quote:
Orjinalden alıntı: luxaeterna
Arkadaslar Data Suite ile Senkronizasyon yapmak istediğimde "Senkronizatör (.ISYNCHAPPU) arayüzünü yükleyemiyor bu arayüz bağlı aygıt'le senkronizasyon için gerekli" diye bi uyarı veriyor. Nasil halledicem ben bu durumu
daha önce bunun hakkında konu açtım ama takan olmadı. sds ve mpm ile sorun yaşayanlar sendo x in pc connect yazılımını kursunlar. hatta sorun yaşamayanlar da kursun. çünkü gerçekten çok daha hızlı ve stabil bir program. sx1 ile de %100 uyumlu.
Berserk baktım mesajlarına ama hatırlayamadım hangi linkti?
xp'de moviemaker ile vcd yi kesebilirsin, kestikte sonra bunu bir sekilde avi yada 3gp ye cevir (smart converter yada imtoo kullanabilirsin) sonrada telefona at
quote:
Orjinalden alıntı: DoMI
Ya millet ben simdi bir vcd den belli bir bölumu kesip mesela 5 dakikalık ayrı bır vıdeo yapıp telefona atcam bunu yapan bir program arıyorum yardım?
ya pekı bırlestırmede varmı?
war, hatta gecis efekti de werebilirsin, hatta goruntulere sesli anlatimda ekleyebilirsin
wildskins in cracklısını bulan var MI
Bi sorum daha olacak Bu telefondan msn ye nasıl bağlanılıoo program varsa linkk koyarmısınız
kardesim ankarada sx1 satan varmı en azından bi elimiz deysin şu telefona gozu kapalı alacaz bu gidişle
nemesis kardeş bence ii etmişsin güzel telefon hayırlı olsun
en son wersiyonunuz yükle.son wersiyonu 0,16i yükle.
quote:
Orjinalden alıntı: zeynocan
quote:
Orjinalden alıntı: timhat
picodriwe burdan yükle http://members.home.nl/kenney/picodrive.html burdanda tüm oyunlari bulabilirsin http://www.romnation.net/srv/roms/genesis/a.html tawsiye oyunlar -nba95-97 (basketboldan hoşlaniyosan kesin yükle) -mortal kombat serileri -sonic -lotus(bunu biliyosundur zaten) -daha çook fazla oyun war. -bu sitede tüm oyunlarin resimleri war.bence yüklüyecildiğin kadar oyun yüklebence bu oyunlarin çoğu jawa oyunlarindan çook daha iyi. ekrani yan çewirip oynarsan çook daha zewkli oluyor.
quote:
Orjinalden alıntı: zeynocan
sega oyunlarını oynamakiçin picodrive nin hangi versiyonunu indiricez. birkaçtane güzel oyun ismide verirseniz bizde sebeplenelim.
picodriver versiyonları var onu sordum herhangi bir versiyonunu yükleyebilirmiyiz?
ya agile mesenger iide msn e bağlanırken bazen problem çıkarıyo ben kurdum sadece msn e bağlanmak için bi türlü bağlanamadım devamlı agile ınweb sitesine bakmam için msj çıkıyodu fakat şimdi yahoo ve msn bağlantısı kurdum problem kalktı güzel bi program yalnız arkadaşlar bu agile ile smiley atılamıyomu (yoksa ben bu konuda biraz cahilmi kaldım )
önemli değil walla bende kimsenin işine yaramadi saniyordum baktim kimseden ses seda yok
quote:
Orjinalden alıntı: adozcelik
@timhat verdiğin Crack linki çok işe yaradı, çok teşekkürler.
agile messenger ile bağlanirsin.ancak yüklerken dikkat et Sx1 için olani yükle.
quote:
Orjinalden alıntı: verondeniz
Bi sorum daha olacak Bu telefondan msn ye nasıl bağlanılıoo program varsa linkk koyarmısınız