Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: SX1'ciler ve alacaklar buraya(ipuçları,linkler,SX1 hakk. yorumlar vs.)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Benq Siemens >> Cevap: SX1'ciler ve alacaklar buraya(ipuçları,linkler,SX1 hakk. yorumlar vs.) Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
TheLoft

30 Ekim 2004; 21:36:04 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba..

FW yukseltirken veya değiştirirken telefon sıfırlanıyor yada bilgiler uçuyormu? yani ona göre yedekleyelim??

Darkchild

Sisteme Gözat

30 Ekim 2004; 22:57:19 

ben değişmiyo diye gördüm fw 5 den fw 7 ye update ettim.. resimler.. fotolar melodiler herşey yarindeydii..

Darkchild.. Sert Bakışlı, Haşin Çocuk !!
arctic

30 Ekim 2004; 23:51:33 

ikinci el için bir tavsiye

isa6n kardeş, bir de bazı uyanıklar çalıntı veya kutusuz telleri başka bir kutuyla "kutulu" şeklinde satabiliyorlar. bu yüzden teldeki serial no ile kutunun üzerinde yazanın aynı olmasına dikkat et.

...
ermet
Uzaklaştırılmış
gün kaldı.

31 Ekim 2004; 0:19:45 

quote:

Orjinalden alıntı: TheLoft

Arkadaşlar merhaba..

FW yukseltirken veya değiştirirken telefon sıfırlanıyor yada bilgiler uçuyormu? yani ona göre yedekleyelim??

fw yükseltirken telefonun hafızasındaki herşey siliniyor rehber dahil,ayrıca fw yükselttiğiniz zaman mmc karta yüklediğiniz bazı programlarda çalışmıyor özellikle -smartmovie-irremote kumanda-vb.ve son olarak yüklediğiniz program oyun uygulama vb. artık yöneticinizde görmüyor görmeyince silemiyorsunuz silmek için mmc'yi biçimlendirmeniz gerekiyor,fw yükseltirken ya mmc kartınızdaki uyun ve programları kaldıracaksınız,veya extralardan hafıza kartını çıkar seçeneğini seçerek kartı çıkarın fw yi yükseltin sonra hafıza kartını tak seçeneği ile takın eğer yönetici oyun ve programları görürse büyük şans derim...(rojinal fw'lerde hatırlamıyorum ama servis fw'lerde böyle)...
Darkchild

Sisteme Gözat

2 Kasım 2004; 20:00:38 

***önemli***

up yaptım..

bu arada listede böle bişi yazıyodu..

quote:

*Uyumsuz Multimedia Memory Kartlar*
| -KingMax 256MB

arkadaşlar ben 256 MB Kingmax MMC kullanıyorum ve problem yok takar takmaz tanıdı ve şu ana kadar hiç hata vermedi değilse sizi uyarırdım.yani almak isteyen arkadaşlar tereddüt etmesin..

sinansiemens

5 Kasım 2004; 21:51:25 

ARKADAŞLAR BEN YENİ GELDİM SX1İM DE PAZARTESİ GELİYO BUGÜN 6600 A TV PROGRAMI VS
PROGRAMLAR YUKLEDİK AMA SİLEMEDİK ACABA SX1DE DE BOYLE SORUNLAR CIKIYOMU?
üye oldgum siteler
maviport.com
cebim.org
mobildepo.com

AT,AVRAT,SX1
sinansiemens

5 Kasım 2004; 22:05:43 

ARKADASLAR 640*480 VİDEO CEKEN PROGRAM VAR MI BİLGİSAYARDAN TAM EKRAN İZLEMEK İÇİN

AT,AVRAT,SX1
Darkchild

Sisteme Gözat

5 Kasım 2004; 23:09:11 

arkadaşlar sorular SX1ciler buraya topiğinine yazalım sounlarınızın cvbını bilimiyorum.. değilse cvp verirdim..

serkan1216

7 Kasım 2004; 12:22:42 

arkadaşlar 1 inci sayfadaki tema olayı nasıl oluyo bilenler yazsınlar bi türlü olmadı

ALo komşu avcıları :( komşunuz kapıyomu geliyo son hemen arayın ) alo komşu avcıları size bir el kadar yakın .:D ses yüzünden ollaymı çıkıyo arayın hemen ipini çekelim :Dkomsunuzun turşusunu kurun puhaha :@

SiemensMania

7 Kasım 2004; 12:54:36 

ARKADAŞLAR MERHABA BİR FANATIK BİR SIEMENS'çi olarak aranızdayım. Yazılımsal problemleriniz varsa, danışa bilirsiniz. Ayrıca Her model Siemens için SX1'de dahil, kapak ve aksesuar konusunda yardımcı olabilirim. Kadıköy'de Siemens'in yeri var. Adamlar bir numara fiyatları da uygun. Foruma Hoşgeldim :)

S,C25 - A,C,M,S35,S35i - S,C,ME,SL45- A52-A,S,C,M,SL55- C,MC60, C62 ve SX1 Hardware ve Software Destek...
serkan1216

7 Kasım 2004; 13:01:25 

arkadaş benim tel şarj bi türlü olmuyo başka telde şarj ettim ondan sonra yine denedim telefon açılıyo göz resmi felan simens mobile dio ondan sonra zıırt diye kapanıyo erkmen40@hotmail.com msn ye gel lütfen
saygılatımla

ALo komşu avcıları :( komşunuz kapıyomu geliyo son hemen arayın ) alo komşu avcıları size bir el kadar yakın .:D ses yüzünden ollaymı çıkıyo arayın hemen ipini çekelim :Dkomsunuzun turşusunu kurun puhaha :@

feridun

7 Kasım 2004; 13:11:01 

merhaba arkadaşlar ya sx1 baya dağıldı bi topicde toplasak bilgilerimizi daha iyi olmazmı
sx1 ciler burada toplanıyor topici kitlenmiş
şu anda hangi topicde buluşucazz 4 ayrı topic var

husam212

7 Kasım 2004; 13:12:37 

arkadaşlar acaba fw10'da mı kalayım yoksa yükselteyimmi?

husam212

7 Kasım 2004; 13:21:31 

ayrıva fw'leri hangi siteden indirmeliyim?

SiemensMania

7 Kasım 2004; 13:31:46 

Telefonun kapanma sorunu yazılımsal. Bir servis noktasına götürüp cihaza fullflash attırman lazım. Bunu kendin yapamazsın çünkü dongle ve ekstra cihazlar gerekiyor. Sana bir yer söyleyebilirim. İstanbul'daysan Kadıköy Söğütlüçeşme'de Siemens var. Cep telefonculara sorarsan Altıyol'daki tarif ederler. TEDAŞ'ın karşısında. Cihazın çok çok 1 gün yatar. Daha sonra eskisinden daha iyi bir performansla çalışır. Arkadaşlar yeni versiyonlar çok iyi değil. FW07 yüklemenizi tavsiye ederim. Ben FW12'yi ses konusunda modifiye ettim. Ama Boot ekranında (c) Copyright 2004 SiemensMania (Kaan Özbek) yazıyo. Bu şekilde isterseniz yollayabilirim. Ayrıca Dijital saat ve Operatör İsmi kısmında da değişiklikler yaptım. Yazılım kodunu da cihazda *#06# yaptığınızda FW16 Special Edition yazdım. Bu şekliyle isteyen varsa yollarım memnuniyetle. Siemens ile kalın... YAŞASIN İLLEGALİTE!

S,C25 - A,C,M,S35,S35i - S,C,ME,SL45- A52-A,S,C,M,SL55- C,MC60, C62 ve SX1 Hardware ve Software Destek...
husam212

7 Kasım 2004; 13:42:13 

bana fw 15 veya 16 olan bi site werebilir misiniz?

husam212

7 Kasım 2004; 13:49:36 

heeeeey kimse yok mu

interwap

7 Kasım 2004; 15:01:49