isa6n kardeş, bir de bazı uyanıklar çalıntı veya kutusuz telleri başka bir kutuyla "kutulu" şeklinde satabiliyorlar. bu yüzden teldeki serial no ile kutunun üzerinde yazanın aynı olmasına dikkat et.
FW yukseltirken veya değiştirirken telefon sıfırlanıyor yada bilgiler uçuyormu? yani ona göre yedekleyelim??
fw yükseltirken telefonun hafızasındaki herşey siliniyor rehber dahil,ayrıca fw yükselttiğiniz zaman mmc karta yüklediğiniz bazı programlarda çalışmıyor özellikle -smartmovie-irremote kumanda-vb.ve son olarak yüklediğiniz program oyun uygulama vb. artık yöneticinizde görmüyor görmeyince silemiyorsunuz silmek için mmc'yi biçimlendirmeniz gerekiyor,fw yükseltirken ya mmc kartınızdaki uyun ve programları kaldıracaksınız,veya extralardan hafıza kartını çıkar seçeneğini seçerek kartı çıkarın fw yi yükseltin sonra hafıza kartını tak seçeneği ile takın eğer yönetici oyun ve programları görürse büyük şans derim...(rojinal fw'lerde hatırlamıyorum ama servis fw'lerde böyle)...
arkadaşlar ben 256 MB Kingmax MMC kullanıyorum ve problem yok takar takmaz tanıdı ve şu ana kadar hiç hata vermedi değilse sizi uyarırdım.yani almak isteyen arkadaşlar tereddüt etmesin..
ARKADAŞLAR BEN YENİ GELDİM SX1İM DE PAZARTESİ GELİYO BUGÜN 6600 A TV PROGRAMI VS PROGRAMLAR YUKLEDİK AMA SİLEMEDİK ACABA SX1DE DE BOYLE SORUNLAR CIKIYOMU? üye oldgum siteler maviport.com cebim.org mobildepo.com
arkadaşlar 1 inci sayfadaki tema olayı nasıl oluyo bilenler yazsınlar bi türlü olmadı
ALo komşu avcıları :( komşunuz kapıyomu geliyo son hemen arayın ) alo komşu avcıları size bir el kadar yakın .:D ses yüzünden ollaymı çıkıyo arayın hemen ipini çekelim :Dkomsunuzun turşusunu kurun puhaha :@
ARKADAŞLAR MERHABA BİR FANATIK BİR SIEMENS'çi olarak aranızdayım. Yazılımsal problemleriniz varsa, danışa bilirsiniz. Ayrıca Her model Siemens için SX1'de dahil, kapak ve aksesuar konusunda yardımcı olabilirim. Kadıköy'de Siemens'in yeri var. Adamlar bir numara fiyatları da uygun. Foruma Hoşgeldim :)
arkadaş benim tel şarj bi türlü olmuyo başka telde şarj ettim ondan sonra yine denedim telefon açılıyo göz resmi felan simens mobile dio ondan sonra zıırt diye kapanıyo erkmen40@hotmail.com msn ye gel lütfen saygılatımla
ALo komşu avcıları :( komşunuz kapıyomu geliyo son hemen arayın ) alo komşu avcıları size bir el kadar yakın .:D ses yüzünden ollaymı çıkıyo arayın hemen ipini çekelim :Dkomsunuzun turşusunu kurun puhaha :@
merhaba arkadaşlar ya sx1 baya dağıldı bi topicde toplasak bilgilerimizi daha iyi olmazmı sx1 ciler burada toplanıyor topici kitlenmiş şu anda hangi topicde buluşucazz 4 ayrı topic var
Telefonun kapanma sorunu yazılımsal. Bir servis noktasına götürüp cihaza fullflash attırman lazım. Bunu kendin yapamazsın çünkü dongle ve ekstra cihazlar gerekiyor. Sana bir yer söyleyebilirim. İstanbul'daysan Kadıköy Söğütlüçeşme'de Siemens var. Cep telefonculara sorarsan Altıyol'daki tarif ederler. TEDAŞ'ın karşısında. Cihazın çok çok 1 gün yatar. Daha sonra eskisinden daha iyi bir performansla çalışır. Arkadaşlar yeni versiyonlar çok iyi değil. FW07 yüklemenizi tavsiye ederim. Ben FW12'yi ses konusunda modifiye ettim. Ama Boot ekranında (c) Copyright 2004 SiemensMania (Kaan Özbek) yazıyo. Bu şekilde isterseniz yollayabilirim. Ayrıca Dijital saat ve Operatör İsmi kısmında da değişiklikler yaptım. Yazılım kodunu da cihazda *#06# yaptığınızda FW16 Special Edition yazdım. Bu şekliyle isteyen varsa yollarım memnuniyetle. Siemens ile kalın... YAŞASIN İLLEGALİTE!