Şimdi Ara

SX1'ciler ve alacaklar buraya(ipuçları,linkler,SX1 hakk. yorumlar vs.) (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45.112
Cevap
8
Favori
1.526.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşıma ait 1GB STORMAX MMC kartı benim SX1 de sorunsuz çalıştı...1GB MMC ile ilgili soruları olan herkes için değerli bir bilgi..zira ben bunun cevabını çok aramıştım :)

Önemli bir nokta....yani MAP POINTleri güncellemeye gerek yok....

saygılarımla.

Telefonumun özellikleri:
    Phone: Made in Germany
    Battery: Indonesia

Aldığımda üzerinde FW14 Greece-Turkey Retail yüklüydü.

*#06# > info> Status Bilgisi:

Product: SX1
    P-Date : 2004-11-3
    SVN: 15
    Appl. SW Date: 07102004
    Appl. SW:122_15
    Modem SW Date:2004 10-07
    Modem Variant: B121
    Std-Map/SW: 1/10
    D-Map/Prov: 1/29
    Variant Name: SX1_International-uk-de-it_15.001
    Rolf Lang T9: International/International
    Codecs: FR/EFR/HR/AMR
    Audio-Par:NfV17
    Acc: None

http://forum.kedinet.com/viewtopic.php?t=144

http://forum.kedinet.com/viewtopic.php?t=122

• arkadaşlar bir soru: fexplorer'da gezerken seçeneklerde set as oprator logo diye bişey var. bu neye yarıyor bilen var mı? operatör logosu yerine resim filan koyabiliyomuyuz yani? peki öyle bişey yapıp sonra geri alma ihtimalimiz var mı? yani eski haline döndürme?
  • BEN BU SABAH BU YAZIYI OKUDUM.DAHA FAZLA DAYANAMADIM GIRTLAGA KADAR BORC ICINDEYIM.DAHA 3 AY ONCE T610 ALDIM.HIC KASMADIM KIZ ARKADASIMIN ADVANTAGE KARTI ALDIM KOŞTUM GENPAYA 79x6=474 MİLYONA DAŞŞ GİBİ TELEFONU ALDIM ALDIĞIM 3-4 SAAT FELAN OLDU ŞU AN MEMNUNUM.ŞEY BENIM TELFONDA SVN:13 APPL SW 122_13 FELAN YAZIYOR BUNLARIN HANGISI YAZILIMIN SÜRÜMÜ OLUYOR.BİDE BU GUNCELLEMEYI YAPMAYA COK GEREK VARMI ELİMDEKİ DATALAR GİDECEKMİ VE NERDEN BULABİLİRİM.ÖNEMLİ OLN EN SON SÜRÜM OLMASI DEĞİL EN GÜVENLİ OLMASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTIEZIK -- 13 Ocak 2005, 20:06:57 >
  • Arkadaşlar Ftp sitemiz çok yakında hizmette.
  • Bugün Başarı Beşiktaş'a gittim ve herkesin artık haberdar olduğu unofficial Rusça fw yüklü telefonuma garanti kapsamında TURKEY_14_0001 yüklediler. v15 ise henüz ellerine gelmemiş, işalla yakında. Hatta dün rüyamda gördüğüm tema destekli v16 gelse daha da güzel olur

Bu büyük sorunumu halletmiş bi insan olarak ufacık iki soru soracağım sizlere:

1-SX1'in Telefon rehberini bilgisayardan düzenleyebilir miyim? S35i kullanırken öyle yapıyordum çok rahat oluyordu...

2-Bildiğim kadarıyla 1GB RS-MMC henüz çıkmadı. 512mb Twinmos ve Stormax RS-MMC (hatta başka markalar da) kullanan var mı? Varsa bi sorun yaşıyorlar mı ve nereden temin etmişler?..
  • 1) sds deki senkronizasyonla bunu yapabilirsin.
  • mmc kart alayım dedim ama nerde hiçbiryerede bulamaım teknodaya gittim en fazla 128 var vatancomputer gittim orda 256 bulabildim hepsiburdaya baktım yok dijitalcenter baktım yokkkk sinir oldum aslında mmc rs olan modelinde almak istiyordum hem daha küçük ilerde başka telefonlarda kullanabilirim hemde daha az güç tüketiyor daha hızlı olduğu için... Neyse bulamadım sonundawww.dijitaltrend.com sayfasında 512mb Twinmos-rs Bulabildim.Birdd oem marka almak istemedim 115 milyon civarında bir fiata sipariş verdim... 1 gb olanda vardı ama rs model değildi birde markası hoşuma gitmedi
  • operator logosunu degistirmeye yariyor ama geri donusu varmi bilmiyorum cunku denemedim...

quote:

Orjinalden alıntı: johnny

arkadaşlar bir soru: fexplorer'da gezerken seçeneklerde set as oprator logo diye bişey var. bu neye yarıyor bilen var mı? operatör logosu yerine resim filan koyabiliyomuyuz yani? peki öyle bişey yapıp sonra geri alma ihtimalimiz var mı? yani eski haline döndürme?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferrari_tayfur

dikkat
    ufak bi sorum var..
    sx1'in ön kapağı çıkıyormu benimkinin ekranı acayip tozlandı açmayı denedim olmadı fazla zorlamıyorum açılırmı dersiniz..
    üfflüyorum gitmiyor tozlar sinir etti beni..

vidalı kapaklar aman dikkat elinde patlar bozulursa.
  • hafıza kartı alıcam gitti gidiyordan kan kusturdular valla..beyler superonline doruknet ekolaynet mail hesabı olan bi arkadaşım varsa özelden ulaşsın bizahmet..
  • ya daha c.tesi aldım başarıdan fw13 yüklü, telin üretim tarihi de aralık sonuna doğru bi tarih yazıyodu zaten. şimdi başarıya fw14 gelmiş. gitsem yükletsem mi ki acaba? yoksa evde kendim mi yükliyim? uğraşmıyım servis filan. önce unofficial bi fw mi yüklemek gerek?
  • "Oxygen Phone Manager II v2.1 for Symbian OS phones for SX1" sayesinde hallettim bu sorunu da. ed2kda bu şekilde aratınca çıkıyor...

quote:

Orjinalden alıntı: luxaeterna

Bugün Başarı Beşiktaş'a gittim ve herkesin artık haberdar olduğu unofficial Rusça fw yüklü telefonuma garanti kapsamında TURKEY_14_0001 yüklediler. v15 ise henüz ellerine gelmemiş, işalla yakında. Hatta dün rüyamda gördüğüm tema destekli v16 gelse daha da güzel olur

Bu büyük sorunumu halletmiş bi insan olarak ufacık iki soru soracağım sizlere:

1-SX1'in Telefon rehberini bilgisayardan düzenleyebilir miyim? S35i kullanırken öyle yapıyordum çok rahat oluyordu...

2-Bildiğim kadarıyla 1GB RS-MMC henüz çıkmadı. 512mb Twinmos ve Stormax RS-MMC (hatta başka markalar da) kullanan var mı? Varsa bi sorun yaşıyorlar mı ve nereden temin etmişler?..

• Twinmos 512 RS kesin uyumlu mudur, hiçbir sorunu yok mudur? Ayrıca MMC converter'la birlikte geliyor di mi? Acil ve önemli!

quote:

Orjinalden alıntı: denizcan78

mmc kart alayım dedim ama nerde hiçbiryerede bulamaım teknodaya gittim en fazla 128 var vatancomputer gittim orda 256 bulabildim hepsiburdaya baktım yok dijitalcenter baktım yokkkk sinir oldum aslında mmc rs olan modelinde almak istiyordum hem daha küçük ilerde başka telefonlarda kullanabilirim hemde daha az güç tüketiyor daha hızlı olduğu için... Neyse bulamadım sonundawww.dijitaltrend.com sayfasında 512mb Twinmos-rs Bulabildim.Birdd oem marka almak istemedim 115 milyon civarında bir fiata sipariş verdim... 1 gb olanda vardı ama rs model değildi birde markası hoşuma gitmedi

• kardeş 512 rmmc twinmos sorunsuz ve hızlı bir şekilde çalışıyor
    bir arkadaşımda bende kullanıyorz herhangi bir sorun çıkmadı

mmc adaptörüyle birlikte geliyor rs mmc
    gönül rahatlığıyla alabilirsin
  • Telefonun garantili ise hiç uğraşma, Başarı güzel yer valla yarım saatte hallederler işini...

Ayrıca GREECE-TURKEY-RETAIL_14_0001 net üzerinden hala download edilemiyo. Başarı tek şansın...

quote:

Orjinalden alıntı: johnny

ya daha c.tesi aldım başarıdan fw13 yüklü, telin üretim tarihi de aralık sonuna doğru bi tarih yazıyodu zaten. şimdi başarıya fw14 gelmiş. gitsem yükletsem mi ki acaba? yoksa evde kendim mi yükliyim? uğraşmıyım servis filan. önce unofficial bi fw mi yüklemek gerek?
  • berkserk smart mowie converter i hallettim.bi tane convert yaptim ancak takilarak çalişiyor.en iyi sonucu almak için ayarlari ne yapmaliyiz.örneğin kaç fps.???
  • quote:

Orjinalden alıntı: luxaeterna

quote:

Orjinalden alıntı: dj_shady®

quote:

Orjinalden alıntı: EzerchE

quote:

Orjinalden alıntı: dj_shady®

sadece tema ve hareketli resimleri oynatmıyor bi de sesi azçıkıyor başka sorun yok baba

hareketli resimleri yani animated gif gösteriyor, fakat duvarkağıdı yapınca hareketsiz kalıyor.

ne yazıkki dostum sadece bir kere gösteriyor ve bitiyor ve tadı kalmıyooo

Kim demis bir kere gosteriyor diye. Extralardan Dosya Yoneticisinden ac GIF dosyasini. ilk acildiginda ilk frame'i gorunecek sadece 3 tusuna basinca sonsuza kadar oynatmaya basliyacak. En azindan benimki aynen boyle yapiyor. Hala Turkce olmasa bile

yaw ben hiç denemedim gif wallpaper olayını hatta telefonda hiç gif yok. sen nerden aldın gif animasyonları adam gibi gif dosyalarına nereden ulaşabilirm?

• gif dosyasi onatiyor.
    ancak arkaplan olmuyor heralde.
  • Bu çok iyi bir haber, işimi çok kolaylaştırdın sagol

quote:

Orjinalden alıntı: a008mania

Arkadaşıma ait 1GB STORMAX MMC kartı benim SX1 de sorunsuz çalıştı...1GB MMC ile ilgili soruları olan herkes için değerli bir bilgi..zira ben bunun cevabını çok aramıştım :)

Önemli bir nokta....yani MAP POINTleri güncellemeye gerek yok....

saygılarımla.

Telefonumun özellikleri:
    Phone: Made in Germany
    Battery: Indonesia

Aldığımda üzerinde FW14 Greece-Turkey Retail yüklüydü.

*#06# > info> Status Bilgisi:

Product: SX1
    P-Date : 2004-11-3
    SVN: 15
    Appl. SW Date: 07102004
    Appl. SW:122_15
    Modem SW Date:2004 10-07
    Modem Variant: B121
    Std-Map/SW: 1/10
    D-Map/Prov: 1/29
    Variant Name: SX1_International-uk-de-it_15.001
    Rolf Lang T9: International/International
    Codecs: FR/EFR/HR/AMR
    Audio-Par:NfV17
    Acc: None

http://forum.kedinet.com/viewtopic.php?t=144

http://forum.kedinet.com/viewtopic.php?t=122

• 15 fps fena degildir, ses icin 22 khz olur
    quote:

Orjinalden alıntı: timhat

berkserk smart mowie converter i hallettim.bi tane convert yaptim ancak takilarak çalişiyor.en iyi sonucu almak için ayarlari ne yapmaliyiz.örneğin kaç fps.???
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.