Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: sx1 de ekranda dalgalanma

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Benq Siemens >> Cevap: sx1 de ekranda dalgalanma Sayfa: <<   < önceki  9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sunthewhich

20 Aralık 2004; 21:08:34 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

1 gb sorunsuz çalışan bu kartı gördüm ben : http://www.mobymemory.com/1Gb_MMC_Memory_Card_for_Siemens_SX1_Mobile_phone.asp
Ama Türkiye'de bulunur mu bilmiyorum. Ben telefonu yeni aldım 1.5 hafta kadar oluyor, biraz daha zaman geçince bu kartı getirtmeyi düşünüyorum dışardan.
quote:

Orjinalden alıntı: SMeaGoLLuM

Arkadaşlar, sonunda canıma tak etti ve SX1 aldım. 6 aydır bu telefonu araştırıyorum ve stereo ses, büyük ve kaliteli ekran, radyo, artırılabilir hafıza, video çekme/oynatma, mp3 player gibi isteklerimi kağıt üstünde tek karşılayan telefon SX1 di. Fiyatlarıda teknosada 499/12 ye düştüğünü görünce hemen atladım. Ama bulmak kolay olmadı. Ankarada sadece bahçeli 7. caddedeki teknosada bulabildim. Neyse telefonu satın aldıktan sonra pili takıp çalıştırdım ve kafamı duvarlara vurmaya başladım . Niye 6 ay bekledim diye. Neyse tek tesellim fiyatın o zamankine göre daha düşük olması. Telefon alman malı ve üzerinde fw14 yüklü. Ekran kalitesi beni oldukça tatmin etti. Radyosu beklediğimden daha iyi. Kulaklıkla müzik dinlemek çok büyük bir zevk. Verdiği ses gerçek stereo ve baslar tizler çok kuvvetli. Şu ana kadar bir kilitlenme veya donma olmadı. Eğer benim gibi tereddüt eden arkadaşlar varsa hiç düşünmeden alsınlar bu teli. Hele şimdiki fiyatı kat kat hakediyor. Telefonla ilgili sormak istedikleriniz olursa yine cevaplarım.

Bu arada benimde birkaç sorum olacak. Telefon rehberinde soyadlarını isimlerden önce gösteriyor. Tam tersi yapılabilir mi? Telefon defterini outlook ile senk. etmek mümkün mü?

Ankara'da veya alışveriş sitelerinde 1 Gb mmc kart nereden bulabilirim? Hangi marka almamı önerirsiniz?

sunthewhich

20 Aralık 2004; 21:10:28 

Mp3 ü telefonun 24mb'lık hafızasına atmaya çalışıyor, o yüzden dolu diyor anladığım kadarıyla. Direk MMC karta at mp3 leri.
(zip konusunu bilmiyorum)
quote:

Orjinalden alıntı: CHESTER_17

arkadaşlar ben de artık bı sx1 cı olarak aranızdayım ama bi problem war.... yardımcı olursanız sevınırım....

benım telefon da 256twınmos war ama mp3 lerin 3300kb tan buyuk olanlarını tel hafıza dolu dıyor...

benım tel da zip dosyaları acabılecegım bi prog. war mı?????????
yardım pllssss....

:)

sunthewhich

20 Aralık 2004; 21:12:12 

Eğer MMC kartın yoksa; Telefonda Nokia/Sound/Digital klasörüne atacaksın mp3 leri.
MMC kartın varsa zaten direk at içine.
quote:

Orjinalden alıntı: ozgurkosar41

arkadaş benim bir sorum olacak****leri data kablosuyla telefona nasıl attın?yardımcı olursan sevinirim.

ozgurkosar41@mynet.com mail adresim.bu adrese gönderirsen çok sevinirim.

sunthewhich

20 Aralık 2004; 21:17:02 

Bugün tam 1 hafta oluyor telefonu alalı. Pil kaç günde açılır, kendine gelir ?
quote:

Orjinalden alıntı: berkserk

yeni aldiysan deil

quote:

Orjinalden alıntı: sunthewhich

Benim pil ancak 24 saat dayanıyor bu büyük bir sorun mu ?

electro_g
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

20 Aralık 2004; 21:32:49 

En çokta ne koydu biliyomusunuz DH oku oku oku... Git bi ay önce SX1 i 700YTL/12 ye al Şimdi 500/YTL/12 ymiş ah ulen ah.....
timhat

21 Aralık 2004; 0:20:01 

ya arkadaşlar sx1 den turkcell hatla int. giren warmi. ortalama kaç kontor gidiyor.
ayni soru agile messenger içinde geçerli.

Şirketiniz için günümüzün en iyi reklam aracı websitesidir
Şirketinize ya da kendinize profesyonel websitesi yaptırmak istiyorsanız ;

www.tmdizayn.com

freelancer Flash tasarımcı...
timhat
CHATPATH

21 Aralık 2004; 1:14:43 

Benim birader gprs ile giriyor devamlı ve msn olayıda var çok abartılı değilmiş fiyatı..10 gündür kullanıyor ve ve 2 gün önce guncel yaptığımda 12m çıktı ama net kaç saat kullandığını mb felan bilmiyorum..elinden düşürmediğini biliyorum sadece.yalnız forumda agile olayının çok az masraflı bişi olduğunu söyleyen yazılar gördüm..

CHATPATH

21 Aralık 2004; 1:16:58 

BENCE bu olayı en kolay kart reader le gerçekleştirirsin çıkar kartı tak readere at istediğin mp3leri filmleri vs hem çoook hızlı hem çok kullanışlı..
quote:

Orjinalden alıntı: CHESTER_17

arkadaşlar ben de artık bı sx1 cı olarak aranızdayım ama bi problem war.... yardımcı olursanız sevınırım....

benım telefon da 256twınmos war ama mp3 lerin 3300kb tan buyuk olanlarını tel hafıza dolu dıyor...

benım tel da zip dosyaları acabılecegım bi prog. war mı?????????
yardım pllssss....

:)

Agent_WD40

21 Aralık 2004; 1:24:04 

MPX 200 mü Sx1 m, derken daha telefon gibi telefon olsun dedik 470YTL /12 ayda 39 YTL gibi bi rakama aldık SX1 i şimdi 512 MMC ve Bluetooth adaptör şart oldu bakalım yarın da onları halledeceğim genel olarak memnunum LCD si 7610 dan daha parlak ee fiyatı da yarısı işletim sistemi de aynı olunca grafikler hariç herşey aynı, tuş takımına alışmak 3 gün 6 ve 7 tuşlarına abanmasan da tıuşların mekaniğinden ötürü dfalgalanma oluyor problem değil arıza yaparsa garantiden öpe öpe değiştirilecek nasıl olsa.

Hayırlı uğurlu olsun 1 milyarken alıpta teknoloji maliyetini karşılayarak bu fiyatlara bu teli almamıza yardımcı olan arkadaşlara da teşekkürler :)
CHATPATH

21 Aralık 2004; 1:28:24 

yaa bence bt alıcağına card reader al..yarın fotoraf makinesi kamera derken hafıza kartları bukadar hayatımızdayken c.d almak daha mantıklıymış gibime geliyor..yanılıyorda olabilirim benim fikrim bu..

freudian perspective

21 Aralık 2004; 1:34:48 

Tüm sx 1 cilere merhaba, benim sx1 kullananlara bir sorum var; bu telefonda hoşunuza gitmeyen yanlar var mı varsa nelerdir. Bir kullanıcı gözüyle değerlendirmeleriniz nelerdir.

İmzanız kural dışı.
webstar

21 Aralık 2004; 2:17:30 

benide kandırdınız bu gidişle sx1 cilere bizde katılacaz

Zulmü alkislayamam, zâlimi aslâ sevemem,
Gelenin keyfi icin gecmise kalkip sövemem...
M. Akif Ersoy
CHATPATH