Arkadaşlar, sonunda canıma tak etti ve SX1 aldım. 6 aydır bu telefonu araştırıyorum ve stereo ses, büyük ve kaliteli ekran, radyo, artırılabilir hafıza, video çekme/oynatma, mp3 player gibi isteklerimi kağıt üstünde tek karşılayan telefon SX1 di. Fiyatlarıda teknosada 499/12 ye düştüğünü görünce hemen atladım. Ama bulmak kolay olmadı. Ankarada sadece bahçeli 7. caddedeki teknosada bulabildim. Neyse telefonu satın aldıktan sonra pili takıp çalıştırdım ve kafamı duvarlara vurmaya başladım . Niye 6 ay bekledim diye. Neyse tek tesellim fiyatın o zamankine göre daha düşük olması. Telefon alman malı ve üzerinde fw14 yüklü. Ekran kalitesi beni oldukça tatmin etti. Radyosu beklediğimden daha iyi. Kulaklıkla müzik dinlemek çok büyük bir zevk. Verdiği ses gerçek stereo ve baslar tizler çok kuvvetli. Şu ana kadar bir kilitlenme veya donma olmadı. Eğer benim gibi tereddüt eden arkadaşlar varsa hiç düşünmeden alsınlar bu teli. Hele şimdiki fiyatı kat kat hakediyor. Telefonla ilgili sormak istedikleriniz olursa yine cevaplarım.
Bu arada benimde birkaç sorum olacak. Telefon rehberinde soyadlarını isimlerden önce gösteriyor. Tam tersi yapılabilir mi? Telefon defterini outlook ile senk. etmek mümkün mü?
Ankara'da veya alışveriş sitelerinde 1 Gb mmc kart nereden bulabilirim? Hangi marka almamı önerirsiniz?
Benim birader gprs ile giriyor devamlı ve msn olayıda var çok abartılı değilmiş fiyatı..10 gündür kullanıyor ve ve 2 gün önce guncel yaptığımda 12m çıktı ama net kaç saat kullandığını mb felan bilmiyorum..elinden düşürmediğini biliyorum sadece.yalnız forumda agile olayının çok az masraflı bişi olduğunu söyleyen yazılar gördüm..
MPX 200 mü Sx1 m, derken daha telefon gibi telefon olsun dedik 470YTL /12 ayda 39 YTL gibi bi rakama aldık SX1 i şimdi 512 MMC ve Bluetooth adaptör şart oldu bakalım yarın da onları halledeceğim genel olarak memnunum LCD si 7610 dan daha parlak ee fiyatı da yarısı işletim sistemi de aynı olunca grafikler hariç herşey aynı, tuş takımına alışmak 3 gün 6 ve 7 tuşlarına abanmasan da tıuşların mekaniğinden ötürü dfalgalanma oluyor problem değil arıza yaparsa garantiden öpe öpe değiştirilecek nasıl olsa.
Hayırlı uğurlu olsun 1 milyarken alıpta teknoloji maliyetini karşılayarak bu fiyatlara bu teli almamıza yardımcı olan arkadaşlara da teşekkürler :)
Tüm sx 1 cilere merhaba, benim sx1 kullananlara bir sorum var; bu telefonda hoşunuza gitmeyen yanlar var mı varsa nelerdir. Bir kullanıcı gözüyle değerlendirmeleriniz nelerdir.