yaa çocuklar hiç sormayın bizim telefon 420 ye düşmüş. hem de 2 yıl başarı garantili. yaa var ya ewlat acısı gibi koydu. ben geçen yıl 950 ye almıştım. ooof ooofff...
yaa çocuklar hiç sormayın bizim telefon 420 ye düşmüş. hem de 2 yıl başarı garantili. yaa var ya ewlat acısı gibi koydu. ben geçen yıl 950 ye almıştım. ooof ooofff...
arkadaşlar bende sx1 alıyorum.artık sıkıldınız ama bir kaç soruda benden? 1)şimdi benim alacağım telefonun fw si kaç olur? 2)hangi fw hiç sorunsuz çalışıyor? 3)telefonun şarjı ortalama kaç gün gider?(ben geceleri kapatıyorum) 4)data kablosuyla sorunsuz bir şekilde veri aktarımı oluyor mu? 5)sanırım videoyu 10 saniye çekiyor.bunu sınırsız yapan program varmı? 6)mp3 ler melodi oluyor mu? 7)256 mb hafıza kartını sorunsuz ve hızlı bir şekilde kullanabilir miyim?
Hey aLLah SX1 mi aLsam K700 mu aLsam E398 mi aLsam ? Bakıyorum SX1 hakkındaki biLgiLer aLmıs basını gidiyor hayranLarı cok fazLa tek korktugum 1-2 sene sonra aLdıgıma pisman oLurmuyum ya SX1'i ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xTraP -- 16 Aralık 2004, 20:37:44 >
vallaha yaw herkesin kafası karıştı, bunlara ben de dahilim. dedik tamam sx1 güzel, beğendik, ordan biri çıkıyo yok siemens sx1 şöyle, bilmem ne. ordan öbürü geliyo hayır efendim sx1 hepsine 10 basar. naapacaz ya, birinin savunduğunu öbürü inkar ediyo, olmaz diyo. hangisi doğru nerden bilcez? of ulen sx1 kafa kalmadı valla... ama bence fiyatı bu kadar düşmüşken, bu kadar özelliği bu fiyata bulmuşken kaçmaz...
ya arkadaşlar daha kafa karışacak ne var ki... 10. sayfaya gelmişiz hala kafanız karışabiliyor. Helal olsun valla. Ben kararımı verdim kesinlikle SX1 bence sizde çok düşünmeyin derim. Gördüğünüz üzere onda yok yok. İşletim sisteminin olmasıda telefonun (bilgisayarmı demeliyim) eskimesi gibi bir durum yok. Sürekli yeniliyor kendini. Hadi hayırlı olsun
1. belli olma 10,12,13 hatta 14 bile olabilir 2. ben fw 15 kullaniyorum, memnunum... 3. kullanima bagli tabii ama bence 3 gun gider. ben kapamadan 2 gun kullaniyorum 4. aktarim sorunsuz ama yavas o yuzden buyuk dosyalari atmak kastirici oluyor 5. video 10 saniye degil 1 dakika, sınırsız cekim yapan Eti Camcorder ve Philips Camcorder Pro programlari var 6. mp3 direk meledi olmuyo, wav yada amr'ye cevirmen gerek 7. markasina bagli olarak 1GB a kadar mmc takabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: ozgurkosar41
arkadaşlar bende sx1 alıyorum.artık sıkıldınız ama bir kaç soruda benden? 1)şimdi benim alacağım telefonun fw si kaç olur? 2)hangi fw hiç sorunsuz çalışıyor? 3)telefonun şarjı ortalama kaç gün gider?(ben geceleri kapatıyorum) 4)data kablosuyla sorunsuz bir şekilde veri aktarımı oluyor mu? 5)sanırım videoyu 10 saniye çekiyor.bunu sınırsız yapan program varmı? 6)mp3 ler melodi oluyor mu? 7)256 mb hafıza kartını sorunsuz ve hızlı bir şekilde kullanabilir miyim?
bunları cavaplarsanız sevinirim.
Beyler acil yardıma ihtiyacım var konunun ehli birisnden yardım istiyorum. Sorunum sx1 in açılmaması açılıtor system error deyip öyle kalıyor firmware de yükleyemiyorum. Lütfen ayrıntılı bir yardım gerçekten çok acil.... msn altug_gozen@hotmail.com