Şimdi Ara

Facebook'dan 2015 özeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Facebook'dan 2015 özeti


    Sosyal medyanın en büyük platformu Facebook, 2015 yılı içerisinde kullanıcılarının en çok tartıştığı ve paylaştığı konuları açıkladı.

     

    Facebook'a göre 2015 yılında en çok 2016 ABD Başkanlık Seçimi konusu konuşuldu. Seçimler başlamadan sosyal ağı saran bu konuyu Paris'de yaşanan çok kötü terör olayı ve Suriye mülteci krizi takip etti. Nepal'de meydana gelen 7.8 büyüklüğündeki deprem ve Yunanistan krizi öne çıkan başlıklar arasında yer alırken, popüler konular arasında eşcinsel evliliği ve IŞİD ile savaş da yer aldı.

     

    Yine Fransa merkezli yaşanan Charli Hebdo saldırıları, ABD'nin South Carolina eyaletinde altısı kadın dokuz kişinin yaşamını yitirmesiyle sonuçlanan kilise saldırısı ve Baltimore olayları da 2015 yılı içinde Facebook'un gündeminde üst sıralara çıkan olaylar arasında yer aldı.

     

    Facebook aynı zamanda konu hakkında ufak da bir video hazırladı. Çok daha iyi geçmeyen 2015'in özeti için hazırlanan videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.

     









  • 2015 de bukadar eşcinseller bu kadar konuşuldumu

  • Dünyanın nekadar umrunda olduğumuzu bir kere daha anlamış olduk :( Türkiye ile ilgili bir tane olumlu/olumsuz birşey göremedim. Atladım mı acaba?

  • Bizim gibi pislik bir ülkeden neden bahsetsinler ki?
    Paramız değersiz, insanlarımız Eğitimsiz, işsizlik yüksek
    Devlet vatandaşını korumuyor, ülkeye turist gelse ertesi gün öldürülüyor, Doğuda terör olayları Yüzünden sebepsiz şekilde
    şehit asker polis veriliyor, ben bile bıktım bu ülkede yaşamaktan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.