Şimdi Ara

Malatya'dan Doğal Gün Kurusu Jumbo Kuru Kayısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
3
Favori
4.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Malatya'dan Doğal Gün Kurusu Jumbo Kuru Kayısı

Arkadaşlar Soytürk Kayısı olarak en kaliteli Malatya kayısılarını sizlere sunmak istiyoruz.

Gün Kurusu doğal kayısılarımızı adınıza faturalı olarak kapınıza kadar gönderiyoruz.

Kayısılarımız jumbo boy olup 2015 hasatıdır. Farklı fiyatta bir çok kayısı bulmanız mümkün. Fakat burada en önemli hususlar eski sezon ürünleri ve kayısının boyutları arasındaki farklılıklardır.

Size sunacağımız kayısıların Jumbo boy, 2015 hasatı gün kurusu (kükürtsüz) olduğunu göreceksiniz.

Gerek ürün kalitesi, gerek lezzeti ile vazgeçemeyeceğiniz bir ürün alışkanlığı konusunda iddialıyız.

Konudaki yorumlar en hızlı şekilde cevap vermek için elimizden geleni yapacağız.

Ayrıca yine ürünümüzün fotoğrafları da konuya eklenecektir.

Kısa bir süre için minimum 1 kg olan siparişleriniz ÜCRETSİZ KARGO ile gönderilecektir.

Ayrıca kalitemizi herkes görsün, aklındaki soru işaretleri silinsin diye konu altına yorum yazan İLK 30 üyemize ücretsiz kargo ile ürün numunelerimizi gönderiyoruz.

Sanalpazar Linki:

http://www.sanalpazar.com/Malatya-Gun-Kurusu-Kayisi-Jumbo-Dogal-1-Kg__isp57119748

Gittigidiyor Linki: http://urun.gittigidiyor.com/supermarket/malatya-gun-kurusu-kayisi-jumbo-dogal-1-kg-199126411

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firari3004 -- 16 Aralık 2015; 0:44:23 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Malatyalı bir arkadaşım doğal gün kurusu getirmişti gerçekten güzeldi. Çoklu alımlarda falan indirim düşünürmüsünüz. Gittigidiyor üzerinden de alabiliriz, vodafone kodu ile iki taraf içinde avantajlı olabilir.
  • Linkten girince fiyat 28 TL yazıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürün görseli gerçekse güzel görünüyor hoşaflık çir vs varsa tavsiyem onları da listeleyin,
    kurtlu yada çürük çıkma oranı nedir?
    fiyata gelince pek sıcak değil
  • gittigidiyordan ilan açarsanız 100 lirada 30 lira çekiyle alanlar olabilir.Ayrıca ücretsiz kargo ile numune ürün istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7B6935253 -- 8 Aralık 2015; 23:01:13 >
  • Kesinlikle kimyasal yok değil mi kurutma sürecinde?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanalpazarın bi avantajı var mı şu anda anlık indirim veriyor mu yine
  • Alırım numune...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bekliyorum bedava kayısısı.
  • Hayırlı olsun. Elazığlı olarak tam destek :)

• Kopuk pestili var mi acaba? Soyle taze bir urun bulamadim. Aldiklarim hep tahta gibi. @firari3004

• İsteğiniz üzerine Gittigidiyor linki de konuya eklenmiştir efendim.

• firari3004 kullanıcısına yanıt
    açıklamaları okuyunca denemeye değer buldum. numuneden almak istiyorum listenize eklerseniz sevinirim
  • Malatyalı olarak denemek isterim

• numune olursa alırım.. aile üyeleri de tadarak karar verir
  • Gün kurusu kayısı her zaman tercihimdir.Üstelik karaciğer dostu.
  • ooo numune alirim bi dal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sitenin uyguladığı komisyonlu fiyatıdır 28 tl efendim. Komisyonsuz satış için IBAN bilgilerimiz eklenecektir. Şuan numunenizi göndereceğiz ücretsiz olarak

• Mümkünse deneyerek almak isteriz, hep yöresel ürünler alırım internet üzerinden sizi de kayısıcımız yapalım.
  • Numune alabilirim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.