Şimdi Ara

note 3 ekran da leke

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba açıkçası nereye konu açacağımı bilemedim o yüzden buraya yazıyorum her neyse gelelim konumuza. Note 3 telefonum ekranında 2 hafta önce gittikçe yukarı doğru çıkan kocaman sarı leke oluştu. garantiye gönderdiğimde daha önce kasko tarafından cam değiştiği için yapamayacaklarını bu lekenin nedeninin kaskonun taktığı cam olduğu arada boşluk kaldığı için mürekkebin aktığı söylendi. kasko şirketini arayıp şikayetimizi bildirdiğimizde ise önce biz ilgilenemeyiz sadece bir kere bakabiliyoruz dediler, sizin parçanızdan kaynaklı dediğimizde ise takılan parçaların 6 ay garantisi var denildi ancak elimizdeki kasko belgesinde öyle bir madde yok . telefoncu 400 tl dedi bu da beni hayliyle zorlayacak bir ücret sizce ne yapmayalım nasıl bir yol izlemeliyim kasko için ?



  • Merhaba,
    İşin zor görünüyor. yapabildin mi? Kore malı LCD ekranlar var 50 tl ye ama söküp takması çok uğraştırıcı kople kasa + artı ekran zaten bütünleşik oda 400 / 450 tl civarı
    çözüm bulursan paylaş. forumda arıyorum kimse bişey yapmış mı diye ama henüz bir şey bulamadım :(
  • Çözüm öneriniz için teşekkür ederim maalesef bir çözüm bulamadım ve yeni telefon almak zorunda kaldım note 3 üm ise şuan tüketici hakem heyetinde. Şikayet de bulunduk ve yaptırmamamı istediler hakem heyetinin incelenebilmesi için sonuç bekliyorum bende.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.