Şimdi Ara

Apple'dan iPhone 6 ile 6s sahiplerine 'batarya' takviyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Apple'dan iPhone 6 ile 6s sahiplerine 'batarya' takviyesi


    Akıllı telefon modellerinin günü zor çıkartan kullanım süreleri, birçok kişiyi bünyesinde batarya yer alan kılıflar kullanmaya itiyor. Bu tarz kılıflar hazırlayan firmalar arasına Apple da katılıyor.

     

    iPhone 6 ve iPhone 6S ile uyumlu olarak hazırlanan Apple Smart Battery Case, kömür grisi ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle elde edilebiliyor. İç kısımdaki yumuşak mikrofiber kaplaması, elastomer menteşe tasarımı ve silikon dış yüzeyi ile telefonları etkili şekilde koruyabilen kılıf, oldukça kaba görünen çıkıntılı bataryasıyla ise telefonlar ile 25 saate varan konuşma süresi, daha uzun müzik dinleme, 20 saat video izmele ve LTE ile 18 saat internet kullanımı elde edilmesine imkan tanıyor.

     

    Takıldığı andan itibaren telefonları şarj etmeye başlayan Apple Smart Battery Case, telefonların önemli parçalarını kapatmıyor ve Lightning portu üzerinden rahatlıkla şarj edilebiliyor. Kılıfa tam 380 TL fiyat etiketiyle buradan ulaşabilirsiniz.










  • Bir bataryalı kılıfa 400 TL?

    Almak isteyenlere sesleniyorum o fiyatlara UPS var, tamam taşıması zor olur ama 1500 kere şarj edersiniz.

  • Apple'dan sazan avı atağı amazondan tutunda sürüyle batarya satanlar var bundan kat kat iyisi bu sadece Apple damgası olduğu için pahalı

  • O paraya jeneratör alırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 380₺ mi? Şarj aletiyle gez daha iyi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok bilmam kac mm ince yapicaz diye bataryayi eksik et, sonra da kocaman tipsiz asiri pahali bir bataryali kilif ortaya sur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok ucuz, Iphone sapkınları ikişer tane alsınlar. Hatta gösteriş olsun diye araba anahtarı, cüzdan, sigara, çakmak ve güneş gözlüğü ile birlikte ellerinde taşısınlar. (Öyle elmi olur demeyin, gözteriş azminin karşısında hangi engel durabilir)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree

    O paraya jeneratör alırım.

    http://www.hepsiburada.com/royal-benzinli-jenerator-0-80kva-p-HRELALTJBRIE45

    Bakim dedim Harbiden 300₺'den başlıyor fiyatları 100₺ de üstüne 25L benzin parası kalıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesaverde -- 8 Aralık 2015; 13:29:35 >




  • Enayilerin 1 numaralı tercihi

  • Bu apple kitlesini hakketen koyun olarak görüyor. Yada kullanicilarini soguslenmesi gereken enayiler olarak görüyor baska aciklamasi yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce telefonu inceltmek için bataryayı ufalt.bataryası yetmeyince de ilave batarya sat,bir de telefon iki misli kalınlaşsın.ama telefon kağıt üstünde 7mm
  • 4s den 6s'e yeni geçtim şuan benim kullanımımla sabah 9 gece 12 tek sarjla gidiyor. Sürekli 3g kullanımıyla şuan bile anca günün 3/2sini geçiriyor tam sarjla. Yinede ilerde bu kılıf yerine taşına billir power bank almayı tercih ederim.

  • İnce yapcağınıza bataryayı büyük koyup 8 mm kalınlıkta yapın da herkes rahat etsin.

  • En önemli konu yani gücü kaç mah? belli değil. Komik bir durum.

  • Ne kadar çirkin bir kılıf, tahtakalede görsem dönüp bakmam bile yok zaten telefon çirkin bir de kılıf
  • apple a neden kızıyorsunuz ? bu kadar salak ve parası olan insanlar varken ?

  • Arkadaşım 3000 TL verdiği telefonun usb kablosunu cebinde taşırken ben 1000 TL'ye aldığım lg g2 ile yoğun bir günü %20 kalan batarya oranı ile tamamlıyorum. Sonra iphone abi bildiğin gibi değil oluyor :)
  • Bak ben bu adamlara saygı duyuyorum. Ürettikleri katma değerden değil ama. Pazarlama alanında ki faaliyetlerinden.
    En komünistine, en devrimcisine, en kapitalist düşmanına bile güzelcene satıyor üstüne " hey devrimci! devrimlere giden yol uzun, zorlu, şarjın biterse devrimde geri kalırsın. Al sana bataryalı kılıf devrimlere kaldığın yerden devam et " diyerekten sadece 380 tl karşılığında iteliyor.

    Eee baktığım zaman etrafımda da bir çok ayfon kullanıcısı devrimci arkadaşım var. Demek ki adamlar işi hakketen iyi yapıyor. Sevin sevmeyin bu işte en iyisi Apple. Satamadığın bir malı, teknolojiyi Apple 10 kat fiyata rekorlar kırarak çok rahat satabiliyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: madmax50

    Arkadaşım 3000 TL verdiği telefonun usb kablosunu cebinde taşırken ben 1000 TLye aldığım lg g2 ile yoğun bir günü %20 kalan batarya oranı ile tamamlıyorum. Sonra iphone abi bildiğin gibi değil oluyor :)

    Bilmiyorsun bari konuşma. Apple iPhone 6'larla birlikte pil sorununu çözdü.
    8-10 saat kullanım 24-30 saat bekleme süresi alıyorum. Üstelik Wifi, 3G, GPS, Bluetooth sürekli açık ekran parlaklığı otomatikte abuk subuk RAM boşaltma, uygulama kapatma uygulamasıda kullanmıyorum. JB yok.
    Harici pil çözümleri birçok telefon için var. Bataryalı kılıf var diye her telefonun pil ömrü kötüyse buyurun :http://emctekno.com/lg-g2-bataryali-kilif-3200mah-siyah





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Schiffsführer

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree O paraya jeneratör alırım.
    http://www.hepsiburada.com/royal-benzinli-jenerator-0-80kva-p-HRELALTJBRIE45 Bakim dedim Harbiden 300?den başlıyor fiyatları 100? de üstüne 25L benzin parası kalıyor


    o jeneratörü sokacak cebin varsa al tabi kardeşim.





  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.