arkadaşlar herkese iyi akşamlar arkadaşım vermiş olduğum bilgiler için sana ayrıca teşekkür ediyorum bende pc alacam fakat kendim kurabilirmiyim diyordum ama bu anlatımdan sonra sanırım kendim toplayabilirim şimdi arkadaşlar sizlere bi sorum olacak bana yardım edebilirseniz çok sevinirim ben pc alacam bu iş içinde kendime 5000ytl ayırdım evet yanlış okumadınız beşbin ytl şimdi bu paraya nasıl bi pc toplarım yani beni her şekilde tatmin edecek özellilede oyun için alıyorum bunları göze alarak bana bu paranın son kuruşuna kadar nasıl bi anakart nasıl ekran kartı nasıl ram nasıl bir kasa nasıl işlemci vs vs alabilirim acil yardımlarınızı bekliyorum şimdiden ilginize alakanıza çok teşekkür ederim iyi akşamlar
arkadaşlar kimsede cevap yokmu
yanlış yerde soruyorsun. burada sorsan cvp veren olur.
Tutucu değilim ama piyasada değilim, prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnediğim görülmemiştir, içe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, kinci değilim ama unutmam, şefkat gösteririm ama şımartmam, şüpheciyim ama kuruntu yapmam, kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, dalga geçerim ama kırmam, ciddiye alırım ama kapılmam, huzur veririm ama söz vermem, sahip olurum ama ait olmam...
çok yararlı bir inceleme olmuş çok işime yaradı teşekürler
WwWwWw SAMSUNG S760 DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ+2 GB SANDİSK SD SEAGATE FREEAGENT PRO 1TB/32MB(E-SATA-USB-FW) APPLE İPOD CLASSİC 160 GB+CREATİVE EP630 LG 42LG5000 , 107cm FULL HD LCD TV ALTEC LANSİNG FX5051 SES SİSTEMİ HTC TOUCH DİAMOND
Yahu kafama bir şey takıldı... Şimdi ben bugüne kadar bilgisayarın birçok parçasını taktım, çıkardım, değiştirdim; işlemcinin fanını temizledim, macununu yeniledim... Yani bir miktar tecrübem var... Ama hiç sıfırdan bilgisayar toplamadım... Sizce denesem başarılı olur muyum? Yani her şeyi berbat etme ihtimalim yüksek mi? Özellikle tecrübeli arkadaşlara soruyorum... Teşekkürler...