emeginize sağlık.. bişey soracaktım kasanın önündeki kulaklık ve mikrofon girişi çalışmıor(arkadaki çalışıor da uzak kaçıor)..ne yapabilirim daha önce hiç açmadım o gözü.. yapılabilir mi acaba..nasıl yapılır?
Arkadas sana ne kadar tesekkur etsek az herseyi aldim 2 parcam kaldi.Gunlerden beri dusunuyodum kablolari nasil yerlestirecegim diye megerse ip ucu burnumun dibindeymis.Su resimleride duzeltirsen mukemmel olur.Cunku bu konu bence forumda acilmis en onemli konu hakkinin verilmesi lazim.
Vay be bu başlığı görünce şimdi aklıma bilgisayarımı alıp eve getirdiğim zaman aklıma geldi yaklaşık 4-5 saat kasayı toplamaya uğraşmıştım. İlk defa yapıyorsanız acayip zevkli oluyor Teşekkürler
Vay be bu başlığı görünce şimdi aklıma bilgisayarımı alıp eve getirdiğim zaman aklıma geldi yaklaşık 4-5 saat kasayı toplamaya uğraşmıştım. İlk defa yapıyorsanız acayip zevkli oluyor Teşekkürler
Ben internette resimlere baktım.fakat hiç toplamadığım için acaba içindeki kabloları yanlış yere takma ihtimalimiz ne kadardır??diye bilmek istedim.KOlay mı toplmak?eğer üşenmezseniz yanıt verirmisin?yani sen ilk defa pc topladın?kimseden öğrenmeden? ben burda bir bilgisayarcıya sordum.bana 200 ytl dedi.yani bir defa PC-nin nasıl toplanmasını öğretmek için.
ET 7 gerçekten çok harika bir konuya değinmişsin.Bu paylaşımını okuyupta teşekkür edemeyen arkadaşlar adınada çok teşekkür etmek istiyorum.Emeğine sağlık.
NOT:İzin alınmadan başka sitede yayınlanmasını istememişsiniz.Şayet izin verirseniz ben bu konunun altına gerekli notu ekleyerek paylaşım sitemizde yayınlamak istiyorum.En kısa zamanda cevabınızı iletirseniz çok memnun olacağım.Site adresini reklam olmaması açısından burada vermek istemedim.
Bir şey soracağım.lütfen bilenler söylesin.Bilgisayarı topladıktan sonra Ankartın,ekran kartının driverlerini mi yükleyeceyiz.
yüklemezsen bilgisayardan ne ses gelir ne de ekran kartı yüzünden doğru düzgün film izleyebilirsin.Yani sen bir öğrenci olduğunu düşün ve sınava gireceksin ama kalemin yok onun gibi birşey oluyor
Bir şey soracağım.lütfen bilenler söylesin.Bilgisayarı topladıktan sonra Ankartın,ekran kartının driverlerini mi yükleyeceyiz.
yüklemezsen bilgisayardan ne ses gelir ne de ekran kartı yüzünden doğru düzgün film izleyebilirsin.Yani sen bir öğrenci olduğunu düşün ve sınava gireceksin ama kalemin yok onun gibi birşey oluyor
yanıt verdiğin için teşekkür ederim.Bilgisayarın parçalarını topladın.Bitirdin.sonra lk önce XP mi yüklenmeli?işletim sistemini diyorum.sonra anakartın ve diğerlerinin driverleri mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarih1313 -- 25 Eylül 2007; 21:08:25 >
yanıt verdiğin için teşekkür ederim.Bilgisayarın parçalarını topladın.Bitirdin.sonra lk önce XP mi yüklenmeli?işletim sistemini diyorum.sonra anakartın ve diğerlerinin driverleri mi?
xp'yi kurduktan sonra driverları kurman lazım.Driverlar donanımın doğru çalışabilmesi için programlardızr zaten.Yükleme sırası farketmez bu arada...
xp'yi kurduktan sonra driverları kurman lazım.Driverlar donanımın doğru çalışabilmesi için programlardızr zaten.Yükleme sırası farketmez bu arada...