York City 11 harften olusur -Afganistan 11 harften olusur -Ramsin Yuseb (1993 te ikiz kuleleri tehdit eden teroristin adi) 11 harften olusur -George W. Bush 11 harften olusur Bunlar tesaduf olabilir evet, peki ya asagidakiler?
-New york, Amerika’nin 11. eyaleti -ikiz kulelere carpan ilk ucagin ucus numarasi 11 di -11 numarali ucus 92 yolcu tasiyordu 9+2=11 -Ucus numarasi 77 olan ve kuleye carpan ikinci ucakta 65 yolcu bulunuyordu 6+5=11 -Olay 9 eylulde yani 9/11 de meydana geldi 9+1+1= 11 -911 ayni zamanda Acil Servis numarasidir 9+1+1=11 -9 Eylul yilin 254. gunudur 2+5+4=11 -9 Eylul’den sonra yilin sonuna 111 gun kalir -Madrid’teki 3/11/2004 te meydana gelen terrorist saldirisi ikiz kulelere olan saldirilardan 911 gun sonra meydana geldi
peki devami sizce tesadufmu? -Bildiginiz gibi Amerikanin sembolu kartaldir; .Kuranda (9:11) numarali ayet derki; Arapogullari’ndan biri zalim Kartali uyandiricak.Zalim kartal ofkesini Allah’in topraklarindan(arap topraklari) alicak.Insanlar caresizlik icinde olaylari izlerken bircok insan Kartal’in yaptiklarini sevincle karsilicak.ve en sonunda baris gelcek.(ayet numarasina bakin)
.:Alıntıdır:.
-911 ayni zamanda Acil Servis numarasidir 9+1+1=11
garip aslında ama tesadüf ya
Çok ilginç lan.
kuranda öle bişe yokk
11 eylül bir kandırmacadır. saddam gibi bin ladinde amerikanın piyonudur.
bu safsatalar olsa olsa kabalacı yahudilerin uydurmalarıdır.
9:11 böyle bir ayet yok.tamemen uydurma.
Vay Be Prosefor Lük Adamsın Bence Ama Belki Bişey vardır HallettenBence Bşey Varrrrrrrrr
aynen .. inanmıyorum bunlara .. uydurma :)
tesadüfe bakın ki konuyu açan arkadaşın nicki de 11 harfli baddayberkk
ben kaçar..
Başka bi konuda olsa inanırdım ama bu olayı kendi kendilerine yaptılar...o olayın olduğu gün nedeni bilinmez ama hiçbir yahudi o gün orda bulunmuyormuş yani hiç yahudi yokmuş o gün! bu nasıl bi tesadüf(bu örneği niye verdim, çünkü bu olayın önceden hazırlandığını belirtmek istedim..yani Kur an da böyle birşey yazmıyor.)(yalnışsa düzeltin ben hiçbir yahudinin ogün orda olmadığını duymuştum)
tesadüfe bakın bu 11. entry..
quote:
Orjinalden alıntı: codderial
ben kaçar..
Yağmurun nasıl yağdığına akıl sır erdiremeyip ona kültsel anlam yükleyip fırtına tanrısı ile ilişkilendiren, ya da boğayı avlayamayıp ona gücünden dolayı tapan ilkel insanlara benziyorsunuz...Bırakın her şeyde bir mucie aramayı : )
quote:
Orjinalden alıntı: Lazuti
Yağmurun nasıl yağdığına akıl sır erdiremeyip ona kültsel anlam yükleyip fırtına tanrısı ile ilişkilendiren, ya da boğayı avlayamayıp ona gücünden dolayı tapan ilkel insanlara benziyorsunuz...Bırakın her şeyde bir mucie aramayı : )
ne guzeL yazmı$sın yauu . .gercekten oyLe $ımdı du$unsek butun sayıLarLa bı$eyLerı bagda$tırabıLırız...
9.ayet 11.sure ve 11.sure 9.ayetede baktım ama böyle bişey yazmıyo.
quote:
Orjinalden alıntı: baddayberkk
11 sayısı ve ilginc tesadufler?
York City 11 harften olusur
-Afganistan 11 harften olusur Tekrar say kaç harfmiş. Ben 10 saydım. İngilizce'si ise 11 ama Irak niçin 4 harf! -Ramsin Yuseb (1993 te ikiz kuleleri tehdit eden teroristin adi) 11 harften olusur -George W. Bush 11 harften olusur George Walker Bush, Tekrar sayın bakalım kaç çıkacak
Bunlar tesaduf olabilir evet, peki ya asagidakiler?
-New york, Amerika�nin 11. eyaleti New York Amerikanın 35. Eyaletidir
-ikiz kulelere carpan ilk ucagin ucus numarasi 11 di -11 numarali ucus 92 yolcu tasiyordu 9+2=11 -Ucus numarasi 77 olan ve kuleye carpan ikinci ucakta 65 yolcu bulunuyordu 6+5=11 Uçuş numarası 77 olan uçak Pentagon'a çarptmıştır. Aslında çarpmamıştır ama öyle diyelim.
-Olay 9 eylulde yani 9/11 de meydana geldi 9+1+1= 11 -911 ayni zamanda Acil Servis numarasidir 9+1+1=11 -9 Eylul yilin 254. gunudur 2+5+4=11 -9 Eylul�den sonra yilin sonuna 111 gun kalir -Madrid�teki 3/11/2004 te meydana gelen terrorist saldirisi ikiz kulelere olan saldirilardan 911 gun sonra meydana geldi İŞTE BU FAVORİM. Matematik bu verilen tarihler arasında 911 gün değil 1512 gün olduğunu söylüyor. Buyrun hesaplayın 1512-911=601 yapar Acaba bununla bir şeyleri ilişkilendirebilir miyiz:))) peki devami sizce tesadufmu? Tabii ki tesadüf değil sadece zırva ve yalan:)))
-Bildiginiz gibi Amerikanin sembolu kartaldir; .Kuranda (9:11) numarali ayet derki; Arapogullari�ndan biri zalim Kartali uyandiricak.Zalim kartal ofkesini Allah�in topraklarindan(arap topraklari) alicak.Insanlar caresizlik icinde olaylari izlerken bircok insan Kartal�in yaptiklarini sevincle karsilicak.ve en sonunda baris gelcek.(ayet numarasina bakin) İlgili ayet gerçekte şöyle der: Tevbe Süresi yani 9. süre 11 ayet: Fakat tövbe edip, namazı kılar ve zekâtı verirlerse, artık onlar sizin din kardeşlerinizdir. Bilen bir kavme âyetleri işte böyle ayrı ayrı açıklarız. VEYA 11. süre HUD süresi 9. ayet; Eğer insana tarafımızdan bir rahmet (nimet) tattırır da, sonra bunu ondan çekip alırsak, şüphesiz o ümitsiz ve nankör oluverir. veya .:Alıntıdır:.
Geri kalanına vakit harcamay değmez
Bide bunun word de olan şeyi vardı unuttum şimdi. 11 yazıpta bi yazı stilini seçinde ikiz kuleler çıkıyordu.
Birde sarışınlar 11 yazarken hangi 1'i önce yazacaklarını bilemez derler!!
quote:
Orjinalden alıntı: codderial