Şimdi Ara

BU HATANIN ÇÖZÜMÜ BULANLAR DİLESİN BENDEN NE DİLERSE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar ve mod. arkadaşlar. Öncelikle konuyu yanlış yere açtığımın farkındayım fakat nereye açacağım hakkında fikir sahibi değilim o yüzden buraya açma gereği duydum. İlgili arkadaşlar konuyu gereken yere taşırsa sevinirim.

Samsung Galaxy S4 i9505 cihazım var. Aldıktan sonra 5 ay stabil ve sorunsuz bir şekilde kullandım fakat son 4 aydır sürekli resimde görülen hatayı alıyorum. Offical firmware kurdum sonuç alamadım, custom rom kurdum sonuç alamadım, wipe reset vs. hepsini yaptım sonuç alamadım. Hafıza kartından dediler değiştirdim sonuç alamadım. Sim yuvasını değiştir diyorlar aynı hatadan muzdarip kişiler bundanda sonuç alamadıklarını dile getiriyorlar. O yüzden sim yuvasını değiştirtmedim. Knox diyorlar knox disabler kullandım ondanda sonuç alamadım. Bilen bir arkadaş bir dost çıkarsa dilesin benden ne dilerse. O kadar sinir oluyorum ki bu duruma 10 dakikada bir telefonu yeniden başlatıyorum. Cihazı satmak için internete koyuyorum çok alıcı çıkıyor hala güncel bir cihaz ama vicdanım rahat etmez bu şekilde insanlara satarsam. Ama ahtım var yeni telefon alacak parayı bulduğumda bu telefonu çekiçle parçalayacağım.. Anlayın ne kadar uğraştırdığını beni..

• sim karti yuvasi sorunlu olabilir. ana kart sikintili olabilir. sim kart sikintili olabilir.

yeni telefon al yada bu sekilde satabilecegin en iyi fiyata sat kurtul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paldov -- 6 Aralık 2015; 17:48:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Edit: Sorun bi konektörle ilgili, mantık onun anakartla temas etmesini sağlamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UML -- 7 Aralık 2015; 2:16:45 >

Orijinalden alıntı: UML

Sorununun çözümü burda, resimli anlatmışhttp://forum.xda-developers.com/galaxy-s4-att/general/how-to-fix-galaxy-s4-sim-card-removed-t3113480

Edit: Sorun bi konektörle ilgili, mantık onun anakartla temas etmesini sağlamak.

Hocam allah senden razi olsun bana yolladigin linktekinin aynilarini uyguladim 3 saattir telefon sorunsuz bir sekilde calisiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.