Şimdi Ara

PlayStation 2 oyunları yarın PlayStation 4'e geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PlayStation 2 oyunları yarın PlayStation 4'e geliyor





    PlayStation Experience etkinliği öncesinde resmiyet kazanan gelişmeye göre, PS 2 oyunları yarından itibaren PS 4 konsoluna geliyor. Oyunlar, Avrupa ve Amerika'da PlayStation Store üzerinden satışa başlayacak. İlk etapta 8 oyunluk bir paket hazırlanmış durumda.

     

    Oyunlar; Dark Cloud, Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City, Grand Theft Auto: San Andreas, Rogue Galaxy, The Mark of Kri, Twisted Metal: Black, War of the Monsters şeklinde sıralanıyor. İlk 6 oyun 14.99$ fiyat etiketine sahip ve son iki oyun ise 10$ seviyesinde. 




    Sony'nin en çok satan konsolu durumundaki PS2, haliyle zengin bir oyun kataloğuna sahip ve God of War gibi pek çok kült yapımın doğuşuna sahne olmuştu. İlerleyen aylarda daha fazla PS 2 yapımı PS 4 için sunulacak. PaRappa the Rapper 2 ve The King of Fighters 2000 bunlardan ikisi. Hali hazırda PS Now oyun akışları sayesinde klasik PS yapımları PS4 üzerinde oynanabiliyor ancak Sony bir emülatör yardımıyla bu konuyu konsol seviyesine indirdi. 




    Oyunlar PS 4 konsolu için 1080p çözünürlüğe ölçeklenirken, Trophy desteği de unutulmamış. Ayrıca Remote Play, Live Broadcast, Share Play ve Activity Feeds gibi önemli servisler de destekleniyor. Haber şimdiden pek çok oyun severi heyecanlandırmış durumda. 




    PS3 zamanında da Sony, PS 2 ve PS 1 oyunlarına yerleşik destek verme kararı almıştı. İlk PS 3 versiyonlarında özel bir yonga ile yerleşik olarak eski oyunlar desteklenirken, sonrasında çok fazla talep olmadığını belirten Sony, PS 3 Slim konsolunu piyasaya sürmüş ve desteği de sonlandırmıştı. Yine de firma bazı PS 2 oyunlarını dijital olarak PS3 üzerinde çalışacak şekilde modifiye etmişti. 




    Gelen bilgilere göre yeni PS 4 paketlerinde bir PS 2 emülatörü yer alıyor. Mevcut PS 4 konsollarında da bu emülatörün bulunduğu veya bir güncelleme ile sunulacağı tahmin ediliyor. Emülatör üzerinde oyunların son derece hızlı kare oranlarıyla ve gelişmiş 3D işlemelerle çalıştığı belirtiliyor.  

     







  • Bu çok iyi oldu efsaneleri yeniden görme fırsatımız olacak

  • Azmis yarisida gta peh ps 2 de bir suru efsane varken bu paket yavan kalmis

  • Su fiyatlara keske ps4 oyunlari ciksa :(

  • adamlar cep telefonu oyunlarını ps4 getirmişler gta olmasa zaten ne getirceklerini şaşırcaklar

  • Valla o fiyattan gelecekse kalsın. O oyunların hakkı en fazla 7 dolardır.

  • Öyle yapana kadar PS4'ü 250dolar, oyunları da 10 dolar yapsalar daha doğru olurdu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nesil Cidden hiçte beklemediğim şekilde ilerliyor konsollar açısından.


    Yeni Ip beklerken , 1080p 60fps gelir oyunlar derken şu olan duruma bakın.
    Remestered oyunlar aldı başını gidiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olması olmamasından her zaman daha iyidir. Silent Hill ler Fatal Frame ler gelse havada kaparım.

  • Ayıptır yahu ayıptır Microsoft A helal olsun adamlar 360 oyunlarından tek kuruş almadan one getirdiler yetmezmiş gibi live da a kalite oyunlar var ps4 aldığıma pişman oldum yemişim 1080p sini yemişim 60fps bi konsolda oyun yok bir tane araba yarışı yok vaat ettikleri hiç birşeyi yapmıyor Sony

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.