Şimdi Ara

İptal Edilen Half Life Oyunundan Ekran Görüntüleri Sızdı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Aslen üçleme olarak planlanan Half Life 2'nin bölümlük serisinin Valve'a ait kısmı, Half Life 2: Episode 3'te sona erecekti. Daha sonrasında ise bölümlerin devamında yan oyun niteliğinde Dishonored ile tanıdığımız Arkane Studios, Half Life 2: Episode 4 ile oyuncuların karşısına çıkacaktı. Serinin üçüncü bölümü gün yüzü görmeyince Arkane Studios'un üzerinde çalıştığı Episode 4 de haliyle iptal edilmişti. Seneler öncesinde iptal edilen projeden yeni ekran görüntüleri sızdı.

Proje hakkında biraz daha bahsetmek gerekirse Half Life 2: Episode 4, Return to Ravenholm kod adıyla biliniyordu. 2006 ve 2007 seneleri içerisinde Arkane Studios tarafından geliştirildiği bilinen projenin senaryosu orijinal Half Life 2 üçlemesinin haricinde geçse de, Alyx Vance ile Dog'un senaryosuyla ilgili önemli sunumları içerisinde bulunduracaktı. Her ne kadar projede Arkane Studios oyunu oynanabilir hâle getirecek kadar ciddi bir şekilde ilerlese de Valve bölümler halinde Half Life çıkarma işinden vazgeçince Episode 4 de otomatik olarak iptal edilmişti.

İşte, daha sonrasında Dishonored olarak buram buram City 17 atmosferi taşıyan bir oyunla karşımıza çıkan Arkane Studios'un üzerinde çalıştığı Half Life projesinden bazı görseller, Valve Time aracılığıyla sızdırıldı. Görsellere aşağıdan bakabilirsiniz.

• çıkacak çıkacak hissediyorum sadece biraz daha sabır

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ah valve ah f2p in batsın

• Şu ismi duymak bile huzur verdi :D

• Ciğerim yandı .

• Valve istemez ise sızdırılmazdı bu hl3'ün yaklaştığına işarettir demedi demeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Ciğerim yandı .

İptal Edilen Half Life Oyunundan Ekran Görüntüleri Sızdı!
  • Artık hl3'ü bedava verseler oynamam, benim için ölü doğdu. Uncharted 4, Doom 4 ile akma vakti gelmiştir. Koyun gibi 10 sene daha beklemek isteyen varsa beklesin.
  • İptal Edilen Half Life Oyunundan Ekran Görüntüleri Sızdı!
  • Çöp gibi gözüküyormuş zaten iyiki iptal etmişler.

• Oyunun çıkacağı yıl 06-07 arası yanı yılının çok ötesinde grafikleri olucaktin oyunun.Şu resimlerden anlaşılan o.Şu çöp dediğiniz grafiklerle günümüzde yeni nesile oyun cikartiyorlar.Adamlar en geç 07-08 gibi bize bu grafikleri HL dünyasıyla sunucaklardı.Kim ne derse desin HL yaparsa öyle bir yaparki türünde lider olur.Portal serisinden tut L4D e kadar adamlar ne yaptıysa halen oynanıyor halen seviliyor.Bu adamlar HL3 çıkarırsa işte oyuncular bir dönem kapanıp yeni bir o dönem o zaman başlar.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yahu Valve ne kendine hayrın var ne millete.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 6 Aralık 2015; 23:43:41 >
  • Fallout 3 ile neredeyse aynı zamanda çıkacaklarmış ama görsellerdeki grafikler zamanına göre çok iyi çalışılmışlar. HL artık VR ile gelecek, valve elini ondan yavaş tutuyor bence. Daha önce de binlerce kez söylenildiği üzere BEKLENTİ ÇOK YÜKSEK, standart dışı bir oyunla gelecek ki recm edilmesin oyun :)

• Ne kadar iğrenç bir firmasın Valve

• allah belanı verecek valve,yıllardır çürüttün hevesimizi

• Durun oyuna hakaret edeyimde herkes beni cool sansın

• oyun haklarını satsalarda başkaları yapsa bari.. valve rahat parayıda görünce oyun yapma işinden iyice soğumuş anlaşılan

• Half Life 2: Episode 4, Return to Ravenholm ile gelseydi, oynamakla oynamamak arasında kalırdım. Ravenholm geri dönmek tam bir delilik, orası zombi yuvası... Nefret etmiştim. Ruhum kararmıştı. Nereden ne çıkacak belli olmuyordu. Ben Hard olarak oynarım ve Ravenholm hiçbir zaman unutmayacağım. Diğer bölümlerini unuttum. Ama Ravenholm asla unutmadım. Çok rezil bir bölümdü ve Ravenholm geri dönmek gibi bir niyetim yok. Oraya gitmek ölüm demektir. Zombi olacağın yoksa da olursun. İğrenç bir yerdi. Zombi kasabası...

• yatacak yerin yok valve :(
  • Seneler once ki yarattiklari harikaliga bakar misin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.