Şimdi Ara

Razer Blade serisi Avrupa'ya geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Razer Blade serisi Avrupa'ya geliyor


    Razer'ın 2012 yılından bu yana pazarda boy gösteren ve ince tasarımı ile ödüllere doymayan oyuncu dizüstü serisi Blade, bu aydan itibaren Avrupa pazarına ayak basmaya hazırlanıyor. Razer Blade gelecek yıl ise pek çok Avrupa ülkesinde piyasaya çıkmış olacak. 




    Razer Blade'nin en yeni 14 inçlik üyesi satışa çıkan ilk ürün konumunda. 14 inçlik 3200x1800 piksel çözünürlüğünde LED ekrana sahip olan Razer Blade, IGZO panel ile renkleri en canlı seviyeye getirirken, enerji tüketimini de minimize ediyor. Intel Core i7–4720HQ işlemcisinden gücünü alan modelde 3GB GDDR5 bellekli NVIDIA GeForce GTX 970M ekran kartı yer alıyor. 




    16GB çift kanal DDR3L-1600MHz RAM barındıran model 128GB/256GB/512GB SATA M.2 SSD depolama seçenekleri ile geliyor. Alüminyum kasa tasarımı ile 18mm gibi çok ince bir profil sergileyen Razer Blade, klasik yeşil aydınlatmalı klavyesinden de taviz vermiyor. 




    USB 3.0 portu ve Intel Wireless-AC 7260HMW kartı ile bağlantı seçeneklerini tamamlayan Razer Blade, klavye kısmının hangi noktalarının kullanıcı ile daha fazla temas ettiğini ölçmüş ve bu noktaların soğutulmasına daha fazla önem vermiş. Razer Blade modeli Full HD ekran, 8GB RAM ve 256GB SSD şeklinde farklılıkları olan alt bir versiyona da sahip. Modelin klavye dizilimi Avrupa standartlarına göre optimize edildi. 10 Aralık tarihinden itibaren Razer Blaze, resmi sitesi üzerinden satışlara başlayacak. Henüz ülkemiz için bir netlik yokken, serinin ABD'deki fiyatı 2200$'dan başlıyordu.  

     



  • Windows işletim sistemli, oyun oynatabilen, siyah renkli macbook pro olmuş. Tasarımı kopyalamasalardı keşke. Ayrıca 2200$ = 6334,89TL (Eklenecek vergileri siz tahmin edin)
    Razer Blade serisi Avrupa'ya geliyor
  • Ama çok güzel duruyo lan.

  • gerçekten çok ince yapmışlar fiyatıda biraz inse güzel laptop
  • süper bir makina.
    İşallah Türkiye'ye gelir...

  • razer blade 2014 serisine sahibim. Bilgisayar gerçekten çok güzel. Tek sorun kur çok yüksek o yüzden bilgisayar pahalıya geliyor. Ben dolar 2.32 seviyesinde iken almıştım. Amazondan aldım alırken 300 dolarda vergi ödedim. Ortalama 2900 dolara geldi. Şimdi dolar 2,80 seviyelerinde. O yüzden Türkiye'ye gelirse ürün pahalı olur ancak oyun için alacaksanız vereceğiniz paraya değer.
  • Çok güzel ama bu dünyada her şey parası olana güzel...

  • "New Razer Blade" serisi çıktığı günden beri, takip ettiğim ürünler arasında başı çekiyor. Temennim, servis desteği ile de ürün kalitesinde olduğu kadar Apple ile yarışabilecek olmaları.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.