Şimdi Ara

Bimeks iphone 5s 1499 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
5.710
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ciddi indirim var iphoneları 1499 a satıyoruz stoklar sınırlı bilginiz olsun.. Hangi mağazada kaç tane var bilgi verebilirim türkiyr geneli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 16 gb yetersiz kalır. Ona göre düşünün taşının

• Vatandada 1500 tlye satılıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR çapında genel Appyle indirimi mevcut. O yüzden tek bir yerde değil. Kliksa'dan da mesaj geldi de, 1.599 TL + 100 TL hediye çeki demiş ama.
  • Gold renk yok hiçbir yerde. Acaba Note 3'ü satıp alsam mı?
  • Fiyat baya iyi renkde beyaz napsam lg g3 u satip alsam mi gold rengi olsa dusunmezdim zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaansevgili

Fiyat baya iyi renkde beyaz napsam lg g3 u satip alsam mi gold rengi olsa dusunmezdim zaten

G3 ekranından sonra plazmadan tüplü tv'ye geçiş hissi verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

quote:

Fiyat baya iyi renkde beyaz napsam lg g3 u satip alsam mi gold rengi olsa dusunmezdim zaten

katiliyorum hocam bi kamerasini sevemedim telefonun samsung s5 i olan bir arkadasimla kiyasladik benim cektigim resimler cok soluk kaliyor nedense yada s5 in kamerasi cok iyi

• quote:

quote:

katılıyorum, arkadaş almış bizim yeni 1 dakika ver dedim resmen galaxy young gibi geldi elime. hem g3 daha iyi bundan
  • quote:

quote:

quote:

katiliyorum hocam bi kamerasini sevemedim telefonun samsung s5 i olan bir arkadasimla kiyasladik benim cektigim resimler cok soluk kaliyor nedense yada s5 in kamerasi cok iyi

O amoled ekran ile alakalı. Pc ye atıp bakarsanız resimler arasında o şekilde bir fark olmadığını görmeniz lazım.

• Şimdi elmacılar gelir 2. eli bile bu fiyata vermiyorlar diye sene olmuş 2016 hala küçücük ekran azıcık pil neymiş stabilmiş yav alın bir miui falanda görün stabil neymiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt
    yok hocam bilgisayardada aynı şekilde görünüyor ya yani g3 te çekim yaparken ısık vs parlaması yapıyor hafif soluk s5 te ise gözle ne görüyosan o yani benim cihazın kamerasında bir sıkıntıda olabilir tabi ama yeni 1 ay oldu olmadı alalı geçenlerde dikkat ettim kameraya
  • 16gb kartsız telefona bence çok. Kamerası filan da eski 8MP, bi yazı çekip büyütüp bakıyım desen bişey okunmaz. Uygulamalar için yer yok zaten. Sırf alo demek ve net için bence çok pahalı ve gereksiz. Bu iş için de pili yetmiyor. 64 GB olanda indirim olsa ipod niyetine düşünülürdü belki 2. telefon olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 4 Aralık 2015; 17:32:33 >
  • Benim icin yine pahali.

• 1000 lira olsa alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanko86

1000 lira olsa alınır

+1
  • N11 de de 1550 liraya satılmaya başlanmış forumdan ücretsiz alınacak %15 çek ve 50 lira bonusla 1350 liraya maledilebilir

• İosu severim ama 2 yil once cikmis bir telefon icin fazla.

• ederi 1300 bence
    şimdi 2.el satanlar düşünsün
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.