Şimdi Ara

Huawei Enjoy 5S ile parmak izi okuyucusu uygun fiyatlara iniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Huawei Enjoy 5S ile parmak izi okuyucusu uygun fiyatlara iniyor 

     

    Takip eden kullanıcılarımız hatırlayacaktır Ekim ayının ikinci haftasında Huawei'nin Enjoy 5 modelini duyurduğunu bu bağlantıda sizlere aktarmıştık. Telefonun tanıtılmasının ardından geçen süre 2. ayını doldurmadı ancak Çinli üretici seriyi güncelleyerek Enjoy 5S modelini duyurdu.

     

    Kardeşi gibi 5" 720x1280p çözünürlükte IPS panele sahip olan Enjoy 5S 1.5 GHz frekansında çalışan sekiz çekirdeğkli MediaTek MT6753T çipsetiyle birlikte geliyor. Akıllı telefona 2 GB sistem belleği ve arttırılabilir 16 GB'lık depolama alanı eşlik ederken arka kısımda 13 MP ön kısımda ise 5 MP çözünürlükte kameraya yer verilmiş.

     

    143.5 x 71 x 7.6 mm kasasıyla 135 gram ağırlığa sahip olan akıllı telefonun batarya kapasitesi ise 2200 mAh seviyesinde. Android 5.1 işletim sistemi üzerinde EMUI 3.1 Lite arayüzüyle birlikte gelen Enjoy 5S LTE desteği ve parmak izi okuyucusu ile dikkat çekiyor. Gümüş ve altın renk seçenekleri ile satışa sunulacak model 187 dolarlık fiyat etiketine sahip.

     

    Huawei Enjoy 5S ile parmak izi okuyucusu uygun fiyatlara iniyor 

     







  • Yanlı heber olmuş. Yoksa daha ucuza kaç tane parmak izi okuyuculu tel var.

  • interwap kullanıcısına yanıt
    Ben başlıkta hem de haber içerisinde buna dikkat çekmeye çalıştım. Yine de model farklı bir isimle duyurulabilirdi. Enjoy 5 satın almış birisinin bu modele pek sevineceğini sanmıyorum
  • Enjoy 5S ismide telefonda olmamış çöp

  • Şu Çinlilerde çok şanslı Bee. Dünyada teknolojik aletlerin en ucuza alınabildiği nadir ülkelerden biridirler. ADAMLAR RED Mİ NOTE 3 200 DOLARA SATIYOR. BİZ BURDA 3 YIL ÖNCEKİ GALAXY S3 O FİYATA ALAMIYORUZ.. YADA DANDİK SAMSUNG MODELLERİNİ DİYEYİM..

  • biz atrix le kullanıyorduk bu parmak izini şimdi ne değere bindi arkadaş anlamadım gitti

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.