Şimdi Ara

Android'den iPhone'a geçenlerin oranı bu yıl rekor kırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Android'den iPhone'a geçenlerin oranı bu yıl rekor kırdı





    Genelde akıllı telefon üreticilerinin en çok övündüğü konulardan birisi rakip işletim sistemlerinden kendisine geçen kullanıcılar. Zaman zaman farklı bir tecrübe denemek isteyen kullanıcılar farklı platformlar arasında geçiş yapabiliyor. Elbette en büyük geçişler Android ve iPhone arasında yaşanıyor.




    Consumer Intelligence Research Partners tarafından yapılan yeni bir analize göre iPhone 6S serisinin piyasaya çıkışından itibaren ilk bir ay içerisinde, seriyi satın alanların yüzde 26'sı Android platformundan geldi. Yüzde 5'lik kesim ise ilk kez akıllı telefon alanlardan ve standart işletim sistemli telefon kullananlardan oluştu. Elbette iPhone'un dillere destan sadakat oranı burada da kendisini belli ediyor zira yüzde 70 civarında kullanıcı eski iPhone modelinden iPhone 6S serisine terfi etmiş. 




    iPhone tarihinde ilk kez bu kadar fazla bir kullanıcı oranının Android tarafından geçiş yaptığı görülüyor. Bundan önce en fazla geçiş iPhone 5S döneminde yüzde 23 ile gerçekleşmişti. Geçen yıl ise iPhone 6 serisine Android tarafından yüzde 12 civarında geçiş yaşanmıştı. 




    Android platformunda 4.5 inç ve üzeri ekranlar popüler olduğu için muhtemelen iPhone 6 serisine geçiş biraz sınırlı kalmıştı ancak iPhone 6S ile birlikte gelen yeni özellikler tüketicilerin oldukça ilgisini çekmiş görünüyor. Tabii ki iPhone 6S serisine geçen Android kullanıcılarının hangi modele sahip oldukları bilinmiyor. 




    Analizde diğer bir dikkat çeken nokta iPhone 6S Plus modeline olan ilginin artması. Geçen yıl iPhone 6 Plus modeline olan ilgi 25 civarındaydı. Bu yıl ise iPhone 6S serisinde tüketicilerin yüzde 37'si iPhone 6S Plus modeline ilgi göstermiş. Bu da iPhone tarafında 5.5 inçlik modelin daha fazla ilgi çekmeye başladığını gösteriyor.  

     







  • 3 haberinizden biri Apple. Bravo valla. Gerçekten Apple'dan para aldığınızdan şüphe eder oldum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple Türkiye'de çok satmak istiyorsa fiyatları biraz daha arttırsın,bizim milletimiz o zaman daha çok hevesleniyor.

  • zaten ramide yükselttiler eksiği kalmadı 6s+ ın

    bende parayı bulursam geçerim.

    hep güncelleme yüzünden kaçıyor insanlar. beter olsunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kacinilmaz son... Android in pek kullanici dostu oldugu soylenemez. Her gecen zamanda da bu degismedigi icin ios'a kayislar dogal.

  • Kacinilmaz son... Android in pek kullanici dostu oldugu soylenemez. Her gecen zamanda da bu degismedigi icin ios'a kayislar dogal.

  • Android den ios a geçiyor ise, o zaten hiç android kullanmamıştır..

    Telefonu bilgisayara bağlayamıyorsun yav

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: swat882

    Android den ios a geçiyor ise, o zaten hiç android kullanmamıştır.. Telefonu bilgisayara bağlayamıyorsun yav


    bu yorumu neye istinaden yazdın acaba :)

  • bence normal millet sıkıldı artık androidden insan hayatında bikez iphone kullanmak ister apple iyi reklam yapıyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

    3 haberinizden biri Apple. Bravo valla. Gerçekten Apple'dan para aldığınızdan şüphe eder oldum.

    Hala şüphe mi ediyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rüzgarın kayadan söküp alacağı bir tutam toz işte..yine bir apple reklamı haberi:)

  • Haberin başlığını görünce ekrem71 in yazdığını anlamıştım. Şuan bu mesajı iphone 5s den yazıyorum. Bu telefon bana ait değil, kesinlikle kendim alacak olsam androidli telefon alırdım.

  • Android amiral gemilerinde bile illaki bir kısım eksik kalıyor ve tam alma isteği uyanmıyor yani 4 4lük bir android telefon yok.Ayrıca güncelleme işini çözmeli android üreticileri.3gb rami olan telefona bile güncelleme vermeyen duruma geldiler.Ulan niye alayım desteği hemen kesecekseniz.

  • Platform denemesi olur ama kalıcı kullanıcı başka platform deneyen başka. Bende ios'u merak ediyorum ama 3000 lira fiyatı görünce boşver Android'e devam diyorum. Bir telefona o kadar para verilmez 4 sene önce bilgisayarıma 4000 harcamıştım ama 6 sene kullanmayı planlayarak. İphone yada Android farketmez taş çatlasın en fazla 3 sene dayanır. Demek istediğim umarım yanlış anlaşılmaz.

  • yaw bu haberleri siz işitme engelliler içinde yapın bi zahmet ve dedenizi yüzünüze hasret bırakmayın mesela.

    100 tllik çin telefonu sahibi iphone hariç herkesle görüntülü görüşebilir.

  • Apple i öve öve bitiremediniz her gun bir apple haberi artik gina geldi @
    Morphinz e katılıyorum

  • Eğer iphone satış rakamları önceki yıllara göre yükselmesi ise bu aynı Androidde gelen kadar iphonedan giden demektir. Buda sorgulanmalı. Hatta iphone satışları düştü ise çok vahim bir durum.

  • Ekrem71 al oku:

    http://www.cnet.com/news/android-users-more-loyal-than-ios-owners-study-shows/

    Özetle: Android kullanıcılarının %82 si bir sonraki telefonda da Android tercih ediyor, Apple'da bu oran %78.
  • adamlar işi biliyo. yazılımları hep güncel. şimdi arkadaşlar yazılımı çok önemsiyosunuz 4.4.2 olsa ne olur 6.0 olsa ne olur diyo ama öyle değil işte. güvenliğin yanı sıra uygulamalar yeni sürümlere göre optimize ediliyor. eskiden elimdeki note 2 daha seri bi cihazdı şimdi bariz takılmalar var tarayıcılarda bu da yazılım yüzünden. apple öyle değil ama. az cihazı var belli bi standardı yakalıyo adamlar. elimdeki note2 süper bi cihaz hala ama ne güncelleme geliyor ne bi şey. bi daha almam.



    nexus al diyenler de var. o cihazların da hep bi şeyi eksik oluyo.



    apple ın olayı o zaten hem malzeme kaliteli hem donanım var hem de yazılım.



    şu an tek sorunu pil. onu da çözerlerse sonraki telefonum apple olabilir.



    ama kesnlikle samsung olmayacak.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Morphinz

    APPLE'dan para almıyorlarsa eğer her gün 1 iphone reklamı yapmanın mantığı olamaz. Ürün aynı ürün. Değişen bi halt yok. Ama durmadan haber haber haber. Yeter lan yeter!

    Koduğumun emperyalist şirketinden bıktım ya. Gerekirse Telefon kullanmam yine apple almam. 2 ay 1 telefon için çalışacağıma evde yatarım daha iyi. Malmısınız olum siz? İşinize yaramayan şeyleri alıp duruyorsunuz.. Tüketim batağına batmış herkes...
    Ulan 1 yıl almayın fiyat düşsün.. Ama yok olmaz.. Android tarafıda bu gavat yüzünden fiyat artırıp duruyor. Her halt bu gavatların başının altından çıkıyor.
    Yok lan size para. 150 dolarlık telefon neyime yetmiyor...

    +sonsuz

    Ne apple mış arkadaş görende bişey var sanır.İyi ki iosa geçmişler androidin kıymetini ios hapishanesin de anlarlar.Dosya yöneticisi bile olmayan sistemin reklamını yapıyorlar şaka gibi.

    En kral telefonun ederi max 1500 lira 1 kuruş bile daha fazla etmez.Hadi burası Türkiye 2000 lira olsun ben iki binden fazla bir telefona para vermem arkadaş.Hani pc gibi olsa anlıyacam daha fazla paraya bana daha fazla performans sunması gerekiyor.1500 liralık telle 4 milyarlık telin arasında kamera kalitesi dışında bir fark yok.Yok şu kadar çekirdekmiş,rammiş ıvır zıvır.

    Tüm firmalar kapitalist ama bunların kralı appledır.Apple a karşı ayrı bir nefretim var.Yalnız adamlar çok şanslı la böyle müşteriye can kurban öyle bir büyülenmişler ki camdan at kendini desen atarlar o derece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.