Şimdi Ara

God of War Yapımcılarının Yeni Oyunu İçin Yaptığı Teaser 'Kilitlendi'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     God of War serisinin yapımcısı Sony Santa Monica stüdyolarından yeni nesil boyunca çok fazla haber alamamıştık. Nihayetinde firma, yeni projeleri için ufaktan teaser çalışmalarına başladı. 

Firmanın "Bir sonraki parçayı görün. #AdımAt" yazısıyla yayınladığı ilk teaser çalışmasında sanki bale yapan bir ayağı görüyoruz. İşin ilginç tarafına gelecek olursak, Santa Monica ekibi bu teaser çalışmasını en büyük oyun forumlarından NeoGaf üzerinde yürütmeyi planlıyordu. Ancak NeoGaf forum yetkilileri tarafından Santa Monica yetkililerinin açtığı konu kilitlendi ve, "Firma çalışanlarının bu şekilde kendi ürünlerini öne çıkaracak şeyler yapmasına müsade etmiyoruz. NeoGaf oyunların tartışıldığı bir yerdir, reklamının yapıldığı bir yer değil." gerekçesi gösterildi.

Santa Monica bundan sonra teaser çalışmalarını Twitter ve Facebook üzerinden devam ettirecektir. İlk teaser parçasına aşağıdan bakabilirsiniz.

• Bu sefer hiç mi hiç heyecanlanmıyorum hele god of war duyurulacaksa duyurulsun da ondan sonra. E3te sabahladım god of war duyururlar diye o bana ders oldu :(

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ayaginda Botlar olan biri ? ...dandik bir oyun cikarsa agizini, burnunu, gözünü , cenesini ...insan anatomisisi:nin tüm elementleri dahilinde yariyoruz...

Umarim cinayet oyunudur :D diye kendimi avutuyorum. TellTale Games veya sadece seneryo modlu bir oyun olmasin.

• Bu nedir arkadaş ya, hemen başlamış millet çakallığa

God of War Yapımcılarının Yeni Oyunu İçin Yaptığı Teaser 'Kilitlendi'
  • god of war la alakasız bir oyun gibi duruyor başka bir oyun sanki

• quote:

Orjinalden alıntı: Megathrone26

Bu sefer hiç mi hiç heyecanlanmıyorum hele god of war duyurulacaksa duyurulsun da ondan sonra. E3te sabahladım god of war duyururlar diye o bana ders oldu :(

Aynen kardeşim sabahtan işe gideceğim halde üşenmedim kalktım sony yi izledim E3 te gow 4 gelirmi diye gene hüsran gene hüsran olan bize oldu işyerinde uyuduk :D

• Bilemedüm şimdi ne çıkacak .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 1 Aralık 2015; 16:54:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bune abi adam gibi duyuruyosan duyur kılım bile heyecanlanmadı nerde gow 3 trailerı nerde bu pff

• resim olarak tamamlamışlar sonuçta ortaya bu çıkıyor diyorlar..

https://a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fmedia.giphy.com%2Fmedia%2FUaEoGmfMGVfpu%2Fgiphy.gif&key=spYllwoxUOBb3sqbv3QZcQ&w=800&h=270

• Pandora?

• Kratos yeni oyunda bale tanrısı olacak sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zoginet Z kullanıcısına yanıt
    bu nedir arkadaş böyle haha
  • Türkçe olsun bari ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dominnic

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Megathrone26

Bu sefer hiç mi hiç heyecanlanmıyorum hele god of war duyurulacaksa duyurulsun da ondan sonra. E3te sabahladım god of war duyururlar diye o bana ders oldu :(</blockquote>

Aynen kardeşim sabahtan işe gideceğim halde üşenmedim kalktım sony yi izledim E3 te gow 4 gelirmi diye gene hüsran gene hüsran olan bize oldu işyerinde uyuduk :D

Sorma usta ya. Doom da zaten doom 3 gibi değil 1. Ve 2. Oyunu gibi olmuş sevmedim. Ne bileyim bu seneki E3 benim için tam bir hüsran oldu. Bi tek Horizon Zero Down etkiledi beni ama açıkçası şüphelerim de yok değil

• Ps4 cikali 3 yol olmuş bunlar şimdi duyuracakta en iyi ihtimalle 1.t5 sene yada 2 sene sonra oyun cikacaktaa olme isteğim olme. Sanirim bu nesil Xbox one bin tokezlemesinden ve Sony nine rahatligindan dolayı en az excmoyun göreceğimiz nesil olucak

• GOW olmasa da düzgün bir oyun olduğu sürece hayır demem yeter ki cidden tadsız oyuna benzemeyen bir proje basit indie birşeyler olmasın, çıkmasın. Platform oyunu olsun o olsun bu olsun yeter ki konsollara yakışıcak bir oyun olsun.
  • Büyük ihtimalle yeni bir God Of War oyunu değil yeni bir seri olacak. Bu arada Santa Monica ikiye ayrılmış bir durumdaydı en son birinde God of War 1-2-3'ün başında olan adamlar birinde de Ascension'u yapan hırtolar var umarım o hırtoların az emeği vardır bu yeni oyunda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.