Şimdi Ara

Sony, PS4 Oyunlarını Aralık Ayı Boyunca 69 TL'den Başlayan Fiyatlarla Sunuyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •     Sony, oyuncuların yüzünü güldürecek yeni bir kampanya düzenliyor. Sony Center, D&R, Teknosa, MediaMarkt, Vatan, Bimeks ve Overgame’lerde, Aralık ayı boyunca, en sevilen PlayStation®4 oyunları 69 TL ve 99 TL’lik indirimli fiyatlarla tüketicinin beğenisine sunuluyor. Kampanya kapsamında olan oyunlardan Knack™, Tearaway Unfolded™, LittleBigPlanet 3™, Infamous: Second Son™,Killzone Shadow Fall ve Driveclub™’ın fiyatı 69 TL’ye, The Order: 1886™, God Of War III Remastered™, Until Dawn™ ve The Last Of Us Remastered™’ın fiyatı ise 99 TL’ye iniyor.
     
    Basın Bülteni
     








  • PC'de olsa indirimle 5-10 tl ye gelir adamlar hayla 2 sene önce çıkan gideri en fazla 20 tl ederi olan oyunları 70 tlye satıyor. Bide İNDİRİMLİ FİYATI bu. İndirim olmadan kaça satıyorlardır Allah bilir. Yazık.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Hepsi çöp

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • fiyatlar hala çok yüksek ve gerçekten komik oyuncuları resmen salak yerine koyuyor bu firmalar Türkiye deki kişi başına düşen gelir belli alım gücü ne kadar düşük hepimiz biliyoruz asgari ücret düşük ufak bir hesap yapalım misal order 1886 ı 20 para ile amerikalı kişi alabiliyor bu kadar gelir farkı varken burada insanlarımız 100 paraya alıyor amerikada bir kişi 1000 para kazanıyor konsolu 300 paraya alıyor bizim burada insanımız 1000 para kazanıyor 1600 paraya konsol alıyor siz kiminle dalga geçiyosunuz????

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Burayı xbox fanları doldurmuş ama yurtdışı fiyatlarından biraz yüksek şu listedeki oyunlar hatta Black friday sonu gibi eski fiyatına döndü oyunlar, Tearaway, The Last oF us, Until Dawn şu an yurt dışından teknoloji mazalarında daha pahalı konuma geri döndü, en azından benim baktıklarım da amazon vs gibilerinden bahsetmiyorum, şahsen gidip alabileceğiniz resmi yerlerden bahsediyorum.

    Tearaway Unfolded, TLoU, Until Dawn bunlar iyi oyunlar ve oynamayanlar için Second Son da iyi görünüyor.
  • Sabahtan beridir merak ettiğim bir konu var Until Dawn extended satılıyor gördüğüm kadarıyla indirim de olanlardan bu extended olan version kod girerek (ekstra bir oynanış kısmı ekliyor oyuna) internet üzerinden indiriyor galiba yani öyle okudum. Şimdi ben bir süredir Türkiyedeyim ama isveç, norveç yaşıyorum. Birkaç aydan önce de dönemeyeceğim. Sorum extended Until Dawn'ı alsam bu kodu yurt dışından kullamak konusunda problem yaşarmıyım ?
    Ya da bu oyunlarıdan herhangi biri TLoU mesela orda aldığım konsol da çalıştırmak problem olur mu ? Teşekkürler.
  • Ben pek indirim göremedim açıkçası

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyunlar pahalı evet ama konsolda kardeşlik var 2. el var pc de oyunu satma şansın yok hesap almayada kimse yanaşmıyor kardeşlik desen bugün çıkan bir oyunu 60 liraya getirebiliyosun pcde 145 lira verip almak zorundasın bir daha satamamak kaydıyla
    ve bu indirimlerin hiçbir anlamı yok bu oyunları konsolcu adam ilk çıktığında aldı oynadı sattı

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • endonezya psnde 69 luk oyunlar 25-30 tl burdan almam gider ordan alırım kutulu oyun iyi güzel ama 2 yıl önce çıkan oyun 70 tl ayıptır ya valla ayıp

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 69 tl lik oyunları (driveclub hariç) yakın zamanda plus ile vereceği için almayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Sabahtan beridir merak ettiğim bir konu var Until Dawn extended satılıyor gördüğüm kadarıyla indirim de olanlardan bu extended olan version kod girerek (ekstra bir oynanış kısmı ekliyor oyuna) internet üzerinden indiriyor galiba yani öyle okudum. Şimdi ben bir süredir Türkiyedeyim ama isveç, norveç yaşıyorum. Birkaç aydan önce de dönemeyeceğim. Sorum extended Until Dawn'ı alsam bu kodu yurt dışından kullamak konusunda problem yaşarmıyım ?
    Ya da bu oyunlarıdan herhangi biri TLoU mesela orda aldığım konsol da çalıştırmak problem olur mu ? Teşekkürler.


    cihazın pal ise aldığın oyunda pal ise sıkıntı yok.makinaya tr den bir şey indirirsen tr hesabın var ise onu makinanı nereye götürürsen orda oynarsın...sonuçta makinana iniyor

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • komik olmayın.. spotçularda çok çok daha ucuz

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 69 tl lik oyunlarin en azindan ikisi simdiye kadar plus a gelmeliydi. Aralikta indirime girdigine gore Ocakta' da ps plus icin verilmeyecegini anlayabiliriz. Valla yazik.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: herocem

    69 tl lik oyunları (driveclub hariç) yakın zamanda plus ile vereceği için almayın


    Ben samimi olarak söyliyorum bir ikisi için doğru olabilir eski oyunları verebilirler ama yeni çıkanlar var aralarında şu an beklemeyin psn'de vermelerini kaldı ki psn ps4 bu yıl verdikleri oyunlara bakasanız şurada ki oyunları vermelerini beklemek biraz hayacilik olur. Killzone, knack, TLOU ve order verilirse ne ala, gerisini şu an beklemeyin. İki ay önce çıkmış, iyi bir oyunu kimse siz Live'da ya da psn'de vermez.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rambocuk

    Oyunlar pahalı evet ama konsolda kardeşlik var 2. el var pc de oyunu satma şansın yok hesap almayada kimse yanaşmıyor kardeşlik desen bugün çıkan bir oyunu 60 liraya getirebiliyosun pcde 145 lira verip almak zorundasın bir daha satamamak kaydıyla
    ve bu indirimlerin hiçbir anlamı yok bu oyunları konsolcu adam ilk çıktığında aldı oynadı sattı


    konsolcu adam ilk çıktığında ... Kendi adına konuşuyorsun, herkes sizler gibi sabah akşam istese de oyun oynayamıyor, zaman ayıramıyor. Ben bu oyunlardan iki tanesini oynadım. Yurt dışındaki insanlar dahil birçok kişi bu oyunların bazılarını daha yeni çıkanlarına özellikle indirimler sayesinde yeni kavuştu. Ben yurt dışından black friday kutulu Tearaway aldım 60 tl burada ki fiyatı 70 tl şu an ve iki ay önce çıktı, iyi oyun ama satışları oldukça düşük olduğundan indirime çabuk girdi, platform vs sevenine yaradı. Gitti gidiyor vs de bu kadar ucuz değildi. Spotçuları vs bilmem.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: OnrGrTR

    fiyatlar hala çok yüksek ve gerçekten komik oyuncuları resmen salak yerine koyuyor bu firmalar Türkiye deki kişi başına düşen gelir belli alım gücü ne kadar düşük hepimiz biliyoruz asgari ücret düşük ufak bir hesap yapalım misal order 1886 ı 20 para ile amerikalı kişi alabiliyor bu kadar gelir farkı varken burada insanlarımız 100 paraya alıyor amerikada bir kişi 1000 para kazanıyor konsolu 300 paraya alıyor bizim burada insanımız 1000 para kazanıyor 1600 paraya konsol alıyor siz kiminle dalga geçiyosunuz????


    Adamın senin ülkene ekstra özel bir fiyatlandırma yapmasını bekliyorsan daha çok beklersin. Burada muhattabın Sony değil ülkeyi yönetenler olmalı. Madem pahalı vergileri düşürsünler git söyle, gelişmiş geliri iyi ülkeler seviyesinde vergi alınıyor, madem pahalı maaşları arttırsınlar ama buraya gelip sony demeyin arkadaş adamlar ne yapabilir bu konu da. Bu indirimi bile beklemiyordum ben. Kaldı bunlardan 3-4 tanesi gayet iyi oyunlar ve iki 3 ay önce çıkmış yapımlar.




  • Fahiş(e) fiyatları yüzünden 5 yaşındaki çocuğa ingilizce oynattım knack i..Bunca zaman sonra alsında bitaraflarına yerleştirsinler indirimlerini.
  • Herbiri forumda kardeşlik konusunda 20 liraya alınabilecek oyunlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunlar yine pahalı çoğu zaten 2 yıldan eski 69 tl olanlar 29 tl olmalı 90 tle olanlarda 39 tl olmalı

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: patren

    oyunlar yine pahalı çoğu zaten 2 yıldan eski 69 tl olanlar 29 tl olmalı 90 tle olanlarda 39 tl olmalı


    arkadaş adamlar napsa beğenmiyonuz zorla mı aldırıyorlar iyilik yapmılar until dawn 200 tl idi 100 tl olmuş tertemiz

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.