Şimdi Ara

Birleşik Arap Emirlikleri'nden trafiğe uygun kum aracı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Birleşik Arap Emirlikleri'nden trafiğe uygun kum aracı


    Birleşik Arap Emirlikleri denildiği zaman birçok insanın aklına ilk olarak uçsuz bucaksız çöller üzerinde otomobil kullanmak geliyor. Ülke içerisinde Zarooq Motors tarafından üretilen bir kum aracı ise, gündelik trafiğe uygun olmasıyla petrolün nelere kadir olduğunu gözler önüne seriyor.

     

    Birleşik Arap Emirlikleri bünyesinde hazırlanmış seri üretime hazır ilk kum aracı olarak lanse edilen ve 2016 Ocak ayında sergilenmeye başlanacak olan araç, yukarıda yer alan konsept tasarımda da görebileceğiniz üzere oldukça dikkat çekici duruyor. 100 bin dolarlık fiyatı karşılandıktan sonra aktif trafik içerisine çıkartabilinen canavar, gücünü ise 500 beygir civarında güç üretebilen 3.5 litrelik V6 motordan alıyor.

     

    Karbon fiber gövde üzerine kurulan 1050 kg'lık kum aracı, özel süspansiyon sistemi ve lastikleriyle ise çöl ya da kum tepelerine istenilen her an çıkabilecek kadar hazır görünüyor. İlginç olarak otomatik vites ile tasarlanan araç, satın alanların çok da şehirde kullanacakları bir seçenek gibi durmuyor.

     

    Zarooq Motors'un kum aracı hakkında hazırladığı özel sayfaya buradan ulaşabilirsiniz.

    Birleşik Arap Emirlikleri'nden trafiğe uygun kum aracı








  • Araplardan bile araç çıkıyor. Umarım Hacettepe Üniversitesi'nin aracı bir kenara konmaz. Yerli otomobil çalışmalarıyla ilgili logo (resmi mi o bile belli değil) gördük, gerisi yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 30 Kasım 2015; 13:56:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arap yaği bol bulunca

  • Herşey tasarım gerçekten, insanın en can alıcı noktası bence. Tasarım gerçekten başarılı. 3.5 litrelik motor...

  • Türkiyede zengin olsaydım ve 2 yıl sonra piyasada olacak bi mühendis olarak kendime geniş bir ekip kurup ufak bir şirket açar lastiğine kadar yerli bi yapım ortaya çıkartıp Türkçü geçinen ünlüler ve milletvekillerinden satış reklamına başlardım. Ama bilmiyorum benimde elimde baba parası olsa belki umrumda olmaz bea.

  • bae'nin gerçekten iyi projeler ortaya koyucağını düşünüyorum.Genel olarak o karışık orta doğuda bile çok yatırım çekebilen orta doğu kafasıyla yönetilmeyen bir ülke

  • Güzel olmuş su Hacettepe üniversitesinin arabasi ninda elinden tutulursa suoer olur

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.