Şimdi Ara

MSI ve Thermaltake ortaklığından Pacific M3 özelleştirilmiş su bloğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MSI ve Thermaltake ortaklığından Pacific M3 özelleştirilmiş su bloğu


    MSI, oyunculara yönelik olarak piyasaya sürdüğü yeni silahı Z170A GAMING M5 anakartı için bileşen üreticisi Thermaltake ile büyük bir işbirliği yaptı ve soğutma konusunda anakarta önemli bir katkı yapacak Pacific M3 özelleştirilmiş su bloğunu duyurdu. 




    Özelleştirilmiş bir tasarıma sahip olan Pacific M3 su bloğu, Intel LGA1511 soketine uygun işlemciler için tasarlandı ve en iyi soğutma performansı sağlamayı hedefliyor. Su bloğundaki 0.15mm iç yaprak yapısı daha büyük soğutma alanı ve dolayısıyla daha iyi ısı dağıtımına imkan tanıyor. Ayrıca çok yüksek sıvı akışı da sağlanıyor. 




    Su bloğu; işlemci ve MOSFET güç düzenleme modülünü tamamen kapsıyor. G1/4 girişi ile endüstri standartlarındaki tüm soğutma sistemlerine uyum sağlıyor. 128mm x 118 mm x 28 mm ölçülerindeki su bloğu 860 gram ağırlığa sahip. Blok önümüzdeki haftalarda satışa sunulacak. 




    MSI Z170A GAMING M5 anakartı aslında firmanın 100 serisi çipsetler için duyurduğu serinin giriş seviyesi modeli. M5, M7 ve M9 olarak sıralanan seri Master tanımına vurgu yaparak oyun konusunda en iyisini sunmaya çalıştığını belirtiyor. M5 anakart modelinde 10 fazlı voltaj regülatör modülü yer alırken, 3 adet PCIE 3.0 slotu, on adet SATA portu, 2 adet M.2 slotu, Killer E2205 Gb Ethernet, AudioBoost III ses kartı gibi özellikler yer alıyor. Ürünün fiyatı 730TL civarında. 

     



  • evdeki su tesisatını bağlayınca çalışacak gibi gözüküyor su girişi ve çıkışına musluk bile takılır

  • buzdolablarındaki gibi olur yakında su ya ihtiyaç kalmaz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: aspirin_00

    buzdolablarındaki gibi olur yakında su ya ihtiyaç kalmaz.


    Uygun olur, bilgisayar kasasından az büyük aktif soğutmaya sahip aşı nakil kapları gördüm. Kasada ona uygun yer ayrılabilir, buzdolabı gibi, arka tarafına da ısıyı uzaklaştıracak petekler konabilir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.